İzmir de önerebileceğiniz KPSS kursu....

kiskivrak

mutluluk çok yakın
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
3.523
2.321
398
Diğer
Sadece genel kültür kursuna yazılmayı düşünüyorum.Özellikle sözel hocalarının iyi olduğu bir kurs tavsiye edebilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler a.s.

bende bu konuyu araştırıyorum. yediiklim dershanesine çok iyi diyorlar giden arkadaşlarım var memnunlar ama 1400 ytl lider ve ihtiyaç akademidende bahsediyorlar ama herkes yediiklimde sabit

canım hala bulamadıysan ben lidere gidiyorum
pier in karşısında çok memnunum
yargı yayınlarını hazırlayanlar derslere giriyor.
ne kadar diyorlardır şimdi bilmiyorum ama ben tavsiye ederim

bende 7iklime gidiyorum genel kültür 'de tarih ve anayasa hocalarımızdan ve kaynaklarından çok memnunum.Cografya daha gormedıgımız ıcın yorum yapamıycam .

Genel Kültür istiyorsan ve özelliklede tarih ve anayasa tek isim var Ahmet Öztürk Çankaya körfezde başka aramana gerek yok.

Sadece genel kültür kursuna yazılmayı düşünüyorum.Özellikle sözel hocalarının iyi olduğu bir kurs tavsiye edebilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler a.s

görkem izmir de dokuz eylül diye bir kpss dersanesi var, yeri hiltonun arka sokağında. sözel hocaları oldukça iyidir.

kızlar kurslara verdiğiniz ücretler ve ne zamn başladığınızı söylermisiniz:utangac:

evet kızlar ücretleri de yazarsanız iyi olur
bir de eğitim bilimleri olarak hangisini önerirsiniz

slm kızlar. ben lidere dönem başında 1.700 e kaydoolmuştum ama hızlandırma yani bu dönem için muhakkak ki fiyatlar düşmüştür. ayrıca hızlandırma kurslarıda başlayalı baya oldu biraz acele etseniz iyi olura.s.

slm kızlar. ben lidere dönem başında 1.700 e kaydoolmuştum ama hızlandırma yani bu dönem için muhakkak ki fiyatlar düşmüştür. ayrıca hızlandırma kurslarıda başlayalı baya oldu biraz acele etseniz iyi olura.s.

tatlım kursların dönemlri ne zamn oluyor acaba eylül haziran arasımı bunlar hakkında beni aydınlatırmısın biraz:utangac:

arkadaşlar bende bu yıl lisans kpss kursuna gidicem kafam karıstı karacana gtmeyi dsünüyorum ama berbat diyenler var. murat ilk umutta genel kültür ve alan dersleri toplam 3 milyar fazla geldi bana....lider ,maksimum akademi,dokuz eylül ve yediiklimden birine gidicem sizce en iisi hangisi ve bu dersanelerin kurs ücretlerini bilen varsa yazabilir mi?

2010 yılındaki sınavı ekim 2009 a çekmişler diye bir söylenti var ama umarım doğru değildir :olmaz:
ayrıca 3 milyar ne öyle yaa :1shok:

merhabalar
ben izmir de çok iyi bir KPSS kursu önerebilirim. özellikle genel yetenek genel kültürde çok başarılı bir kurum MAKSıMUM AKADEMı mutlaka internet sitesini ziyaret edin herşey çok ayrıntılı yazıyor. ders saatleri çok fazla. site üzerinden başvuru da yapabilirsiniz sizi hemen arıyorlar :) kısaca süpeerr

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben MAKSİMUM AKADEMİ ye yazıldım. konakta tansaşın karşısında. süperr bi yer hepinize tavsiye ediyorum :)

yediiklime benim kuzenim gitti. hiç memnun kalmadı, kayıt olurken çok güzel karşılıyorlar ama sonra herhangi bir olumsuzlukta ilgilenmiyorlar bile maalesef. sınavlarda sürekli hatalı sorular çıkıyor. ben maksimum akademiye arkadaşımın tavsiyesiyle yazıldım bence gidip bi görün konuşun öyle karar verin.
fiyatları da uygun genel yetenek genel kültrden 320 saat ders 850 tl

Back
X