Doğuma Hazırlık İzmir de Kadın Doğum Doktoru ve Özel Hastane Tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Doğum hafta sonu ve gece olursa hangi doktor nöbetciyse o giriyor doğuma canım.Egepol in bütün doktorlarına iyi diyorlar bende o yüzden tercih ettim. Doğum paketi 3100.
Fiyatı iyiymiş, Ümit hanımın hastası olarak gidince sırf hastaneye o fiyatı veriyorsun artı 3bin küsür doktoruna

Fiyatı iyiymiş, Ümit hanımın hastası olarak gidince sırf hastaneye o fiyatı veriyorsun artı 3bin küsür doktoruna
Aynen canım .Yarı yarıya fiyat. Egepol da temiz bir hastane .Evime de çok yakın o yüzden tercih ettim.Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşAllah evlatlarımızı.

Alsancakta ahmet güler çınarlı hastanesinde doğum yaptırıyor özel kliniği var ama inanılmaz iyi bir doktor insanı çok rahatlatıyor . Ben 1 yıl medikal parka gittim gebe kalamadım pko vr dediler nisanda ahmet beye gittim ve şuanda hamileym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…