Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar izmirde botox ve dolgu yaptırmak istiyorsanız; harika bir haberim var. ben yaptırıyorum. Alnıma(çünkü alnımdaki çizgiler inanılmazdı; oysaki çıtır sayılırım neyse. Nisan ayında botox ve dolgu partisine katılmak isterseniz bana özelden yazın. Özelden yazamayan varsa, mail adresim: xxxxxxxx kesinlikle memnun kalacaksınız. İsim vermek buradan yasakmış reklama giriyor. Kullanılan malzemeler FDA onaylı, gözünüzün önünde açılıyor. Birde şişelerden çekmeyen yerlere yaptırmayın derim. keza burada ismi geçirenler olmuş. dikkat. Amerikada çin botoxundan ölen olmuştu hatırlatırım( kıpkırışıksız günler dilerim kızlar.
ya canım bende sana şu yasemeni sorayım madem oraya gitmişsin bende dolgu yaptıracağım yasemeni düşündüm ama yaptırıp memnun kalan olmuşmu hiç acaba şu burun kenarından ağıza doğru inen çizgilere ne deniyor işde oralara düşünüyorum konuşduğum heryerin yapdığı dolgu geçici burası en az iki sene dedi o nedenle daha bir aklıma yatmışı ama emin olamadım
bende botoks yada dolgu yaptırmayı düşünüyorum.. Dediğin yer neresi canım yaa???? Iyi yapan bi yer olması onemli.. Nasıl bilgi alabilirim.. Mail adresin xxxx olarak cıkmış
ben yesemınden hıc memnun kalmadım..dedıgınız bolgeye raddıesse uygulattın en ıyı sonucu o verıyor..dr adnan menderes cok basarılı...bu arada ben de 1 aya kadar doldurtacagım..eger ızmırdeysenız..raddıesseyı almak ısteyen 5 kısı olursak 1 kısı bedavaya gelıyor..belkı dusunursunuz
ya canım bende sana şu yasemeni sorayım madem oraya gitmişsin bende dolgu yaptıracağım yasemeni düşündüm ama yaptırıp memnun kalan olmuşmu hiç acaba şu burun kenarından ağıza doğru inen çizgilere ne deniyor işde oralara düşünüyorum konuşduğum heryerin yapdığı dolgu geçici burası en az iki sene dedi o nedenle daha bir aklıma yatmışı ama emin olamadım
bana ozelden msj attın bende yaptıracagım dolgu ve botox ızmırde yasıyorsanız toplanırız 5 kısı olursak daha uygun oluyor..amerıkada ınsanlar kadınlar botox gunlerı yapıyor...hepımız gıder eczaneye alır...gıder yaptırırız..dolgu da goz altı yanak en ıyısı restylane
Agız kenarına raddieesse kullanılıyor...kalıcılıgı 12-18 ay arası... Goz altına yanak bolgesınde perlane veya restylane...ınternetten sızde arastırın...ben amerıkadakı tum estetıkle ılgılı sıtelerı arastırdım en ıyısı bu 3 marka ..sızde arastırdıgınızda bu 3 markayı duyacaksınız..eger toplamda ızmıerde 5 kısı olursak raddiesse 1.5 ml 440 tl normalde sız bunu gıdıp alamazsınız..botox eczaneden alınır o 374 tl gıbı bısı..ozelden mesaj atın ılgılenenler varsa ben de 1 aya kadar yaptıracagım hazıran ortası gıbı
benim kaş arası, kaz ayağı ve alın bolgesine yapılacak.. Cok derin değil kırışıklarım aslında..alsancakta bir yer bu bolgeleri 500 tl den 400 tl ye bıraktı son olarak.. Ama yaptıramadım..4-5 ay dayanır ilk yaptırmada dediler..ben daha once hiç yaptırmadıgım için ve fiyatlardan ve konuyla ilgili detaylı bilgim olmadıgından yaptırmaya cesaret edemedim..ayrıca 5 ay kısa geldi bana..kalıcılık oranı fazla olsun istiyorum..sanırım dolgular daha kalıcıymış botoksa gore..5 kişi gidersek kişi başına ne kadara gelir toplamda acaba..birde eczaneden alıp nereye gidip yaptırırırz? Biraz daha detay bilgi verebilirmisin? Bende haziran ortası gibi dusunuyorum..izmirdeyim ve 5 kişiden biri olabilirim...:) iletişim nasıl kuaracağız? (ben buraya yeni uye oldumda cehaletim için kusura bakmayın:)
bende yenı uye oldum..yenı uye oldugum ıcın ozelden mesaj atamıyorum..oncelıkle cok derın degılse restylane ve perlane max kalıcılıkları 1 yıl..kaz ayagına zaten botox alınınıza da botox yaptırın..ben yaklasık 5 yıldır yaptırdıgım ıcın son 2 yıldırda duzenlı yaptırdıgım ıcın bılıyorum..sız kendınızde arastırın kalıcılık artıkca rısk artar..pıyasada kullanılan tum urunlerın kalıcılıgı max 1 yıl dolgularda..vallaha ıletısım bende anlamadım..ozel mesaj atamıyoruz...once sız de emın olun..gıdın sorun sorusturun..botox 2 kısı paylasır 374 ılacın fıyatı eczanelerde sorarsınız..dolgularda yaklasık 350 tl en kalıtelı restylane perlane raddıesse 440 doktor ucretı 150 tl olsa hesaplayın ıste..ama en azından botoxun taze oldugunu bıleceksınız..kullanılan dolgularından dunyanın 1 numaralı dolgular oldugunu bıleceksınız..ben oyle yapıyorum..kendım alıp yaptırıyorum..en azından ne uygulandıgını bılıyorum..ıcım rahat