- 12 Eylül 2017
- 51
- 23
- 38
- 35
- Konu Sahibi Aselsongul
-
Adamın meslek hayatındaki ilk operasyonu, biliyorum bu olayı ama 96 senesinin haberi adamın adını karalamak için abartıyorlar herkesin kendi tercihi ama ben çok memnunum kaldı ki öyle olmasa Başhekim olmazdı şu anda..Adam hastanın myomları yerine rahmini almış 1,5yıl hapis yatmış Dr özer gürbüz
Adamın meslek hayatındaki ilk operasyonu, biliyorum bu olayı ama 96 senesinin haberi adamın adını karalamak için abartıyorlar herkesin kendi tercihi ama ben çok memnunum kaldı ki öyle olmasa Başhekim olmazdı şu anda..[/QUO
Şimdi öncelikle bir doktorun başhekim olması demek onun çok iyi bir doktor olduğu anlamına asla gelmez canım ortaktır ya hastanye yada Başka uzman yoktur o hastanede özeller genelde böyle bnde hemşireyim İstanbul dan yeni geldim gebelik düşünüyorum ve bu yüzden gitmek istiyorum açıkcası
Batı Anadolu Central Hospital a güvenmiyorum ben hep vukuatlı olayları var iğne olmak için giden biri vardı mahallede sakat kaldı kız yanlış iğne vurumu yüzünden ben geçen sene Çınarlı hastanesinde Aslı hanıma gitmiştim gayet memnundum çok güleryüzlü tavsiye ederimBen 10 gün öne bu doktora gittim. Yani Özer Gürbüz. Başhekim ayrıca Central hospital hastanesinin sahibiymiş. Hamileyim diye gittim. Daha kapıdan içeri girdik 320+350 tl test parası istedi bizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?