İzmir de iyi bir jinekolog kızlar?

İzmirde iyi bir jinekolog kızlar

• Dr arzu saral

OY: 0 0,0%
  • Dr Alp tekin

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Aselsongul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
51
23
38
35
İzmirde yaşayan bayanlar iyi bir kadın Doğum doktoru lazım

İzmirde En iyi kadın doğum uzmanı mükemmel insan Op. Dr. Sümeyra Tatar, bir kere gidin anlarsınız kızlar, emin olabilirsiniz.

Egepoldeymiş orası bana çok yakın rendavuyu 2 ay sonraya verdiler bi gün de acil gittim kistten dolayı bakmadı bana hiçbir Dr gönderdiler bnde hemşireyim sağlıkçı olmama rağmen bunu yaptılar çok zoruma gitti oraya asla gitmem ama sana teşekkür ederim

Batı Anadolu Central Hospital
Dr. Özer Gürbüz..

Kesinlikle gidin, kendisi zaten hastanenin Başhekimi, ben inanılmaz memnun kaldım sizde çok memnun kalacaksınız..

Adam hastanın myomları yerine rahmini almış 1,5yıl hapis yatmış Dr özer gürbüz

Adam hastanın myomları yerine rahmini almış 1,5yıl hapis yatmış Dr özer gürbüz
Adamın meslek hayatındaki ilk operasyonu, biliyorum bu olayı ama 96 senesinin haberi adamın adını karalamak için abartıyorlar herkesin kendi tercihi ama ben çok memnunum kaldı ki öyle olmasa Başhekim olmazdı şu anda..

Şimdi öncelikle bir doktorun başhekim olması demek onun çok iyi bir doktor olduğu anlamına asla gelmez canım ortaktır ya hastanye yada Başka uzman yoktur o hastanede özeller genelde böyle bnde hemşireyim İstanbul dan yeni geldim gebelik düşünüyorum ve bu yüzden gitmek istiyorum açıkcası

Aral Özbal tavsiye ederim . Bilgisi ve pozitif enerjisi ile süper bir doktor .

İrenbede mi bu doktor baya iyi yorumlar var @Asmin lena

Yok değil irenbeden ayrıldı , kendisinin özel muayanesi var , Alsancak stadyumunun orada . Senin herhangi bir sıkıntın var mı yoksa iyi bir doktor mu araştırıyorsun ?

Ben 10 gün öne bu doktora gittim. Yani Özer Gürbüz. Başhekim ayrıca Central hospital hastanesinin sahibiymiş. Hamileyim diye gittim. Daha kapıdan içeri girdik 320+350 tl test parası istedi bizden.

Ben 10 gün öne bu doktora gittim. Yani Özer Gürbüz. Başhekim ayrıca Central hospital hastanesinin sahibiymiş. Hamileyim diye gittim. Daha kapıdan içeri girdik 320+350 tl test parası istedi bizden.
Batı Anadolu Central Hospital a güvenmiyorum ben hep vukuatlı olayları var iğne olmak için giden biri vardı mahallede sakat kaldı kız yanlış iğne vurumu yüzünden ben geçen sene Çınarlı hastanesinde Aslı hanıma gitmiştim gayet memnundum çok güleryüzlü tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…