• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZMİR' de göğüs büyütme için DOKTOR önerir misiniz kızlar

emin olun ben böyle bir forum açıcam koca nasıl ikna edilir diye herkes kaç cc yaptırsam diye düşünüyor o mu yoksa bumu diye ben adım atamadım daha ama çok
istiyorum eger ikna edersem en büyügünü yaptırcammm KISKANDIMM:43:

kıyamam yaa :43:
ben aslında çok açmadım konuyu yani sürekli başının etini yemedim
sürekli buradaki ameliyat olanların sevinçlerini okuyordum ama kimseyi eklemiyordum okumakla yetiniyordum
bazen okadar seviniyordumki yüzümde gülücükler oluşuyordu :9:
niye gülüyorsun hayırdır diyodu hiç deyip geçiyordum
meğer anlıyormuş kızlara sevindiğimi
ee birazzda çekiniyordum giyinirken falan düşün yani ben 12 senelik evliyim :43:
sonunda bir gün şu mentor sitesinden silikonları incelerken gördü
çokmu istiyosun ? :emir_bebek:
düşünün bendeki sevinci şaşkınlığı :53:
sonra ben bi araştırim dedi :52: hehe ameliyat sonrasını falan araştırmış ameliyatları izlemiş :17:
dayanabilcenmi ?:17: hıhı :9:
iyi tamam bakarızla başladı doktor araştırmayla mutlu son inş :51:
demek istediğim mutsuzluğum onuda mutsuz etti :7:
sende mutsuz olduğunu göster bunun kabul etsin diye değiil anlaması için yap
göğüs bizim için bir simge kadınlığın simgesi
hem onlarda başkalarında olunca bakmıyorlarmı karılarına baksınlar işte bakmakla yetinmezler hem :17:
vazgeçme ama bunaltmada erkek bunlar sıkmaya gelmez :34: hee bu arada ben zaten seviyorum bu hallerini gibi sözlerede kanma :9:

canım banada şiddetle özcan ülgen ve ruhi çankaya ismini tavsiye ettiler hatta istanbul dan bile onlara gidiyorlarmış duyan yaptıran birde fiyatlarıın ilen varsa yazarsa çok memnun olucam bende araştırma aşamasındayım:1:

Merhaba,
Ben 9 şubat'ta Tınaztepe hastanesinde Özgür Sunay'a gögüs büyütme operasyonu yaptırdım. Doktorumdan çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım ameliyat sonrasında. Özgür bey harika bir doktor. 275cc high profile mentor implant kullanıldı. Hastane çok temiz. İzmir'de bu operasyonu yaptırmak isteyenlere gönül rahatlığıyla doktorumu tavsiye ederim.

Merhaba ben ameliyat olalı 9 ay oldu, izmirde Ufuk Bilkay yaptı ameliyatımı oldukça ilgili ve işinde uzman bir hoca.. sadece biraz yoğun ona ulaşmak bazen zor olabiliyor :) ama tavsiye ederim.. aklına takılan varsa sorabilirsin..
Fiyatı ne acaba

Back