• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZMİR' de göğüs büyütme için DOKTOR önerir misiniz kızlar

ewt bi arkadasim da gogus ameliyati yaptirdi cemil beye epey bi guzel ins benimkilerde oyle olur 250 yada 27 dedi cemil bey biraz kucuk dedi gibi geldiiiii

Cemil bey banada ya 250 yada 275 takarım dedı ve 250 takmıs ıkısınede ve ıyıkıde oyle yapmıs cok memnunum:)) Boy ve kıloyla hesaplamayın sılıkonu yanılırsınız gogus dokunuzda onemlı cunku!!! Benım gogus dokum vardı ben 75b sutyen takıyordum suan 75d oldu ve cok guzel duruyor.

Cemil bey banada ya 250 yada 275 takarım dedı ve 250 takmıs ıkısınede ve ıyıkıde oyle yapmıs cok memnunum:)) Boy ve kıloyla hesaplamayın sılıkonu yanılırsınız gogus dokunuzda onemlı cunku!!! Benım gogus dokum vardı ben 75b sutyen takıyordum suan 75d oldu ve cok guzel duruyor.

Benimde bir arkadaşım Cemil beye Göğüs Büyütme Oldu Gayet Güzel oldu Göğüsleri Camil Beyde iyi bir Hekim :80: Aybendor sana katılıyorumm boy ve kilo ile Pekte doğru orantılı değil Takılacak silikonun cc si Göğüs Dokumuz la çok yakından İlgili Bende 75 B idim Şu an 75 D oldum canım senin gibi :81: :81:

Benimde bir arkadaşım Cemil beye Göğüs Büyütme Oldu Gayet Güzel oldu Göğüsleri Camil Beyde iyi bir Hekim :80: Aybendor sana katılıyorumm boy ve kilo ile Pekte doğru orantılı değil Takılacak silikonun cc si Göğüs Dokumuz la çok yakından İlgili Bende 75 B idim Şu an 75 D oldum canım senin gibi :81: :81:
evet cnm bazı arkadaslar buyuk olsun dıye ısrar edıyor ama doktorlar bızden ıyı goruyor gogus yapımızı ve en uygununu yapıyorlar. benımkı daha buyuk olsaydı bence kaba dururdu ve kılolu gosterırdı benı dıye dusunuyorum.dusunsene bedenım 36 sımdı bıle gogusler 36 bedende zorluyor daha buyuk olsaydı asla 36 beden kıyafet alamıycaktım

selam ben cemil tugaya hem burun hem göğüs ameliyatı oldum 5 ay önce şiddetle tavsiye ederim.

canim meraba ameliyatin nasil gecti agrilarin cok varmiydi kac cc takildi bissuru sey sormak istiyorum seni yormazsam biraz bilgilendirirmisin beni birde resimlerin var mi :61::61:

Benimde bir arkadaşım Cemil beye Göğüs Büyütme Oldu Gayet Güzel oldu Göğüsleri Camil Beyde iyi bir Hekim :80: Aybendor sana katılıyorumm boy ve kilo ile Pekte doğru orantılı değil Takılacak silikonun cc si Göğüs Dokumuz la çok yakından İlgili Bende 75 B idim Şu an 75 D oldum canım senin gibi :81: :81:[/QUOTbenim de goguslerim cok kucuk 75 b yi bile zor dolduruyorum ama cemil bey gogus dokumun yeterli oldugunu soyledi yuvarlak 275 cc onerdi ben de cooooook buyuk olsun istemiyorum

Bende 5 Ay önce oldum canım Göğüs Büyütme Gayet Doğal Dışarıdan Bakıldığın da da Çok Hoş görünen Göğüslerim Vardı lakin Tahta gibi yada dümdüz değildim Çok şükür Vücut orantıma göre Küçüktü Ve Bu siteye Üye olarak araştırıp okuyarak karar verdim Prof Dr. Ahmet Seyhan dır Doktorum İzmirde bende buralıyım burada yaşıyorum ve Gizeml Arkadaşımızın Doktoru Cenk Tokat Çok İyidir burada oda İzmirde Sana Bu 2 doktoru tavsiye ederim git görüş konuş canım Sormak istediğin Aklına Takılanlar olursa gizenl de bende yardımcı oluruz..

canim pardon yazdim azonce ama senin msj nin aynisi cik ti tekrar pardon...............ben 75 b bedeni bile zor dolduruyorum ama doktorum gogus dokumun oldugunu soyledi ve 275 cc protez onerdi cok buyuk olsun istemiyorum ama yine de tereddutlerim var

canim pardon yazdim azonce ama senin msj nin aynisi cik ti tekrar pardon...............ben 75 b bedeni bile zor dolduruyorum ama doktorum gogus dokumun oldugunu soyledi ve 275 cc protez onerdi cok buyuk olsun istemiyorum ama yine de tereddutlerim var

Canım Göğüs dokun varsa ve büyük olsun istemiyorsan 270 cc Düşün derim ve doktorunun südyen içinde Protezleri Koyup yerleştirip ayna karşısında Dene bak bakalım karşıdan tam olarak ne hissediceksin ve aynı esnada Dotoruna da bunu İletirsin bir Fikir birliğine varırsınız Çünkü Göğüs Dokun var demiş ona göre düşünmen şart Büyük istemiyorsun bu ÖnemLi :31:

mikscim arkds olarak ekledim ama:34: sakıncası yoktur umarım geçenlerde konunu gormustum resım eklemıs mıydın???

slm kızlar

ben de 2 doğum ve 20 şer ay emzirmeden sonra keçi memesi gibi olan memelerimi toparlatmak istiyorum ama bu işin maliyeti ne hiç bir bilgim yok :50::50:

Arkadaşlar ben de izmirde doktor arayanlardanım:) alternatifler olunca insanın kafası karışıyo malesef. en iyisi olsun en güzeli olsun istiyoruz, doğruyu bulmak istiyoruz.. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum:(

Arkadaşlar ben de izmirde doktor arayanlardanım:) alternatifler olunca insanın kafası karışıyo malesef. en iyisi olsun en güzeli olsun istiyoruz, doğruyu bulmak istiyoruz.. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum:(

Çağhan Baytekin' e olucam canım cumartesi günü. Şuan için memnunum. İlgili ve rahatlatıcı bir doktor. Birkaç tanıdık doktorun tavsiyesi ile gittim ona.

bende yaptırmak istiyorum ama beim derdım daha farklı benımki asla böyle bişeye ızın vermez

sen böyle yazınca geçen seneki halim geldi gözümün önüne :9:
ben geçen sene baya arştırdım hatta söylim barış beye ameliyat olmaya karar vermiştim :14:
eşimi ikna edemedim ve vazgeçtim :5: aklımdan çıkmadı sonunda dayanaamadı musuzluğuma çekinmelerime şimdi artık bana bırakıyor bazı şartlarla tabi :16:
bence istiyorsan ikna edebilirsin ben uzun süre uğraştım olmaz ikna olmıcak diyordum ama oldu :53:
umarım sende istediğine kavuşurşun :34: sakın vazgeçme

cemil tugayı merak edenler hem gögüs büyütme hem burun ameliyatı oldum şiddetle tavsiye ederim gözü kapalı güwenebileceğiniz bir dr dur kendisi...2 ameliyatımda çok çok başarılı oldu bir çok kişi yönlendirmemle burun ameliyatı oldu bu forumda bilginize...

cemil tugayı merak edenler hem gögüs büyütme hem burun ameliyatı oldum şiddetle tavsiye ederim gözü kapalı güwenebileceğiniz bir dr dur kendisi...2 ameliyatımda çok çok başarılı oldu bir çok kişi yönlendirmemle burun ameliyatı oldu bu forumda bilginize...

meraba benim de doktorum cemil bey ameliyata karar verme asamasindayim meme dokumun oldugunu soyledi ama 275 cc nin bana uygun oldugunu soyledi buradaki yorumlardan 275 cc nin kucuk bi boyut oldugunu okudum cokkkkkkk kafam karisti sizin ki kac cc acaba

QUOTE=Karamel;18188217]sen böyle yazınca geçen seneki halim geldi gözümün önüne :9:
ben geçen sene baya arştırdım hatta söylim barış beye ameliyat olmaya karar vermiştim :14:
eşimi ikna edemedim ve vazgeçtim :5: aklımdan çıkmadı sonunda dayanaamadı musuzluğuma çekinmelerime şimdi artık bana bırakıyor bazı şartlarla tabi :16:
bence istiyorsan ikna edebilirsin ben uzun süre uğraştım olmaz ikna olmıcak diyordum ama oldu :53:
umarım sende istediğine kavuşurşun :34: sakın vazgeçme
[/QUOTE]

benimkini biliyorum kuş tutsam agzımla yine izin vermez ne yapabilirim kiiii

emin olun ben böyle bir forum açıcam koca nasıl ikna edilir diye herkes kaç cc yaptırsam diye düşünüyor o mu yoksa bumu diye ben adım atamadım daha ama çok istiyorum eger ikna edersem en büyügünü yaptırcammm KISKANDIMM:43:

Back