merhaba.nerde yaptı ameliyatı,ve fiyat söylersen çok sevinirim.gerçi ben şimdilik cenk beyi düşünyorum ama yinede bilsek iyi olucak
meraba ben cemıl beyle gorustum buyutme amelıyatı ıcın 4000 tl dedı tabı baska bı ıslem gerkmıyorsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba.nerde yaptı ameliyatı,ve fiyat söylersen çok sevinirim.gerçi ben şimdilik cenk beyi düşünyorum ama yinede bilsek iyi olucak
teşekkürler canımmeraba ben cemıl beyle gorustum buyutme amelıyatı ıcın 4000 tl dedı tabı baska bı ıslem gerkmıyorsa
ewt bi arkadasim da gogus ameliyati yaptirdi cemil beye epey bi guzel ins benimkilerde oyle olur 250 yada 27 dedi cemil bey biraz kucuk dedi gibi geldiiiii
Cemil bey banada ya 250 yada 275 takarım dedı ve 250 takmıs ıkısınede ve ıyıkıde oyle yapmıs cok memnunum:)) Boy ve kıloyla hesaplamayın sılıkonu yanılırsınız gogus dokunuzda onemlı cunku!!! Benım gogus dokum vardı ben 75b sutyen takıyordum suan 75d oldu ve cok guzel duruyor.
evet cnm bazı arkadaslar buyuk olsun dıye ısrar edıyor ama doktorlar bızden ıyı goruyor gogus yapımızı ve en uygununu yapıyorlar. benımkı daha buyuk olsaydı bence kaba dururdu ve kılolu gosterırdı benı dıye dusunuyorum.dusunsene bedenım 36 sımdı bıle gogusler 36 bedende zorluyor daha buyuk olsaydı asla 36 beden kıyafet alamıycaktımBenimde bir arkadaşım Cemil beye Göğüs Büyütme Oldu Gayet Güzel oldu Göğüsleri Camil Beyde iyi bir Hekim :80: Aybendor sana katılıyorumm boy ve kilo ile Pekte doğru orantılı değil Takılacak silikonun cc si Göğüs Dokumuz la çok yakından İlgili Bende 75 B idim Şu an 75 D oldum canım senin gibi :81: :81:
selam ben cemil tugaya hem burun hem göğüs ameliyatı oldum 5 ay önce şiddetle tavsiye ederim.
Benimde bir arkadaşım Cemil beye Göğüs Büyütme Oldu Gayet Güzel oldu Göğüsleri Camil Beyde iyi bir Hekim :80: Aybendor sana katılıyorumm boy ve kilo ile Pekte doğru orantılı değil Takılacak silikonun cc si Göğüs Dokumuz la çok yakından İlgili Bende 75 B idim Şu an 75 D oldum canım senin gibi :81: :81:[/QUOTbenim de goguslerim cok kucuk 75 b yi bile zor dolduruyorum ama cemil bey gogus dokumun yeterli oldugunu soyledi yuvarlak 275 cc onerdi ben de cooooook buyuk olsun istemiyorum
Bende 5 Ay önce oldum canım Göğüs Büyütme Gayet Doğal Dışarıdan Bakıldığın da da Çok Hoş görünen Göğüslerim Vardı lakin Tahta gibi yada dümdüz değildim Çok şükür Vücut orantıma göre Küçüktü Ve Bu siteye Üye olarak araştırıp okuyarak karar verdim Prof Dr. Ahmet Seyhan dır Doktorum İzmirde bende buralıyım burada yaşıyorum ve Gizeml Arkadaşımızın Doktoru Cenk Tokat Çok İyidir burada oda İzmirde Sana Bu 2 doktoru tavsiye ederim git görüş konuş canım Sormak istediğin Aklına Takılanlar olursa gizenl de bende yardımcı oluruz..
canim pardon yazdim azonce ama senin msj nin aynisi cik ti tekrar pardon...............ben 75 b bedeni bile zor dolduruyorum ama doktorum gogus dokumun oldugunu soyledi ve 275 cc protez onerdi cok buyuk olsun istemiyorum ama yine de tereddutlerim var
Arkadaşlar ben de izmirde doktor arayanlardanım:) alternatifler olunca insanın kafası karışıyo malesef. en iyisi olsun en güzeli olsun istiyoruz, doğruyu bulmak istiyoruz.. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
bende yaptırmak istiyorum ama beim derdım daha farklı benımki asla böyle bişeye ızın vermez
cemil tugayı merak edenler hem gögüs büyütme hem burun ameliyatı oldum şiddetle tavsiye ederim gözü kapalı güwenebileceğiniz bir dr dur kendisi...2 ameliyatımda çok çok başarılı oldu bir çok kişi yönlendirmemle burun ameliyatı oldu bu forumda bilginize...