Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İZMİR' de göğüs büyütme için DOKTOR önerir misiniz kızlar
- Konu Sahibi papatya55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende 5 Ay önce oldum canım Göğüs Büyütme Gayet Doğal Dışarıdan Bakıldığın da da Çok Hoş görünen Göğüslerim Vardı lakin Tahta gibi yada dümdüz değildim Çok şükür Vücut orantıma göre Küçüktü Ve Bu siteye Üye olarak araştırıp okuyarak karar verdim Prof Dr. Ahmet Seyhan dır Doktorum İzmirde bende buralıyım burada yaşıyorum ve Gizeml Arkadaşımızın Doktoru Cenk Tokat Çok İyidir burada oda İzmirde Sana Bu 2 doktoru tavsiye ederim git görüş konuş canım Sormak istediğin Aklına Takılanlar olursa gizenl de bende yardımcı oluruz..
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Bende 5 Ay önce oldum canım Göğüs Büyütme Gayet Doğal Dışarıdan Bakıldığın da da Çok Hoş görünen Göğüslerim Vardı lakin Tahta gibi yada dümdüz değildim Çok şükür Vücut orantıma göre Küçüktü Ve Bu siteye Üye olarak araştırıp okuyarak karar verdim Prof Dr. Ahmet Seyhan dır Doktorum İzmirde bende buralıyım burada yaşıyorum ve Gizeml Arkadaşımızın Doktoru Cenk Tokat Çok İyidir burada oda İzmirde Sana Bu 2 doktoru tavsiye ederim git görüş konuş canım Sormak istediğin Aklına Takılanlar olursa gizenl de bende yardımcı oluruz..
evet ızmır ıcın benımde onerebılecegım ıkı doktor var mıksın dedıgı gıbı cenk bey ve ahmet bey..tabı bunun dısında da basarılı doktorlar var sen arastır hepsını ama bızım amelıyatlarımızın netıcesı basarılı oldugu ıcın tavsıye edıyoruz.tabıkı son kararı sen vereceksın ama ıyı arastırmadan amelıyat masasına yatmaa..aklına takılan sorular olursa bız yardımcı olmaya calısırız elımısden geldıgı kadarıyla..
evet ızmır ıcın benımde onerebılecegım ıkı doktor var mıksın dedıgı gıbı cenk bey ve ahmet bey..tabı bunun dısında da basarılı doktorlar var sen arastır hepsını ama bızım amelıyatlarımızın netıcesı basarılı oldugu ıcın tavsıye edıyoruz.tabıkı son kararı sen vereceksın ama ıyı arastırmadan amelıyat masasına yatmaa..aklına takılan sorular olursa bız yardımcı olmaya calısırız elımısden geldıgı kadarıyla..
cemıl tugay ı dusunuyorum ben de doktor olarak nasıl acaba bır bılgınız var mı
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
miks'çim ve gizeml'cim doktorları not ettim doktor ajandam oldu zaten çok komik. merak ettiğim siz hangi hastanede oldunuz ameliyatlarınızı?
ben özel gazide oldum bk mıkse hıc sormamıstım hangı hastanede oldun dıyee..mıkss sennn nerede amelıyatt oldunn??
ama ıkımızde ızmırde olduk ve cok memnunuz..darısı senın basına canım
aylins cemıl bey hakkında bır bılgım yok..
Son düzenleme:
- 13 Şubat 2010
- 43
- 2
- 86
Merhaba. ben siteye yeni üye oldum. İzmir' de ki doktorları araştırıyorum en geç mayıs başı ameliyat olmaya karar verdim. aklım karıştı ama doktor seçemiyorum. izmirdeki doktorlarla ilgili tecrübe aktarırsanız seviniciiim
Merhaba ben ameliyat olalı 9 ay oldu, izmirde Ufuk Bilkay yaptı ameliyatımı oldukça ilgili ve işinde uzman bir hoca.. sadece biraz yoğun ona ulaşmak bazen zor olabiliyor :) ama tavsiye ederim.. aklına takılan varsa sorabilirsin..
Merhaba ben ameliyat olalı 9 ay oldu, izmirde Ufuk Bilkay yaptı ameliyatımı oldukça ilgili ve işinde uzman bir hoca.. sadece biraz yoğun ona ulaşmak bazen zor olabiliyor :) ama tavsiye ederim.. aklına takılan varsa sorabilirsin..
meraba ben de cemil tugayi dusunuyorum bir bilgin var mi acaba birde resimlerine bakabilirmiyim bilgi edinmek acisindan
- 13 Şubat 2010
- 43
- 2
- 86
meraba ben de cemil tugayi dusunuyorum bir bilgin var mi acaba birde resimlerine bakabilirmiyim bilgi edinmek acisindan
Canm Cemil Hocayı bilmiyorum, araştırma yaparken adı çok geçti ama hiç gitmedim ona.. Resim çekilmedim çünkü artık bir süre sonra sende doğuştan beri varmış gibi hissediyorsun silikonları.. Benimkiler 260 cc ve yuvarlaktı.. zaten doktor sana uygun olanı öneriyor ameliyattan önce..
ben cenk tokata ameliyat oldum memnunum istediğim gibi oldu tam istediğim gibi ne eksik ne fazla öyle söyleyeyim tavsiye ederim yani işini ciddiye alan bir insan
teşekkürler canım. bende dün çağhan baytekinden randevu aldım, muayene olucam, bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun canım inşallah mutlu haberlerini alırız
inşallahh ,,
Canm Cemil Hocayı bilmiyorum, araştırma yaparken adı çok geçti ama hiç gitmedim ona.. Resim çekilmedim çünkü artık bir süre sonra sende doğuştan beri varmış gibi hissediyorsun silikonları.. Benimkiler 260 cc ve yuvarlaktı.. zaten doktor sana uygun olanı öneriyor ameliyattan önce..
canim benimde doktorum 250 ve 275 arasi denicem dedi boyum 160 kilom 50 nasil durur hic bilmiyorum
selam ben cemil tugaya hem burun hem göğüs ameliyatı oldum 5 ay önce şiddetle tavsiye ederim.
ewt bi arkadasim da gogus ameliyati yaptirdi cemil beye epey bi guzel ins benimkilerde oyle olur 250 yada 27 dedi cemil bey biraz kucuk dedi gibi geldiiiii
- 13 Şubat 2010
- 43
- 2
- 86
canim benimde doktorum 250 ve 275 arasi denicem dedi boyum 160 kilom 50 nasil durur hic bilmiyorum
Bende sana yakın ölçülerdeyim 1.67 boyum ve 52 kiloyum.. Açıkçası nasıl durur yada tam ölçün kaç olur söylememiz zor ama benim 260 cc çok büyük olmadı yani sütyende 85-90 beden arası gibi düşün.. daha büyük istiyorsan doktorla konuşursun ama bence normali idealdir :) :)
merhaba.Nerde yaptı ameliyatı,ve fiyat söylersen çok sevinirim.Gerçi ben şimdilik cenk beyi düşünyorum ama yinede bilsek iyi olucakselam ben cemil tugaya hem burun hem göğüs ameliyatı oldum 5 ay önce şiddetle tavsiye ederim.