Canm ben 2 kere funda gödede tedavi oldu 2 side negatifMerhabalar ben 2 defa doğal yolla gebelik yaşadım bir 9 haftalık kalbi durmustu. Diğeri kimyasal gebelik olmustu. Sonra 1 femara 2 gonal ff ile aşılama ve 2 başarısız tüp bebek denemesi oldu. Şimdi araştırmalarımda Funda Göde önerilerini çok gördüm bu yüzden tedavi görenler varmıdır aramızda.
Ama tabiki kötülemek için değil 3 . Tup bebek düşünüyorum mart gbi büyük ihtimal yine ona gideceğim güven konusunda hastane ve ekibi konusunda hiç bir tereddütüm yok çünküMerhabalar ben 2 defa doğal yolla gebelik yaşadım bir 9 haftalık kalbi durmustu. Diğeri kimyasal gebelik olmustu. Sonra 1 femara 2 gonal ff ile aşılama ve 2 başarısız tüp bebek denemesi oldu. Şimdi araştırmalarımda Funda Göde önerilerini çok gördüm bu yüzden tedavi görenler varmıdır aramızda.
Hadi ya üzüldüm. Şimdi tedavi görüyor musunuzCanm ben 2 kere funda gödede tedavi oldu 2 side negatif
İnşallah pozitif sonuç olur. Parasal tuzak varmı acaba yoksa gerekli şeyleri mı yapıyorlarAma tabiki kötülemek için değil 3 . Tup bebek düşünüyorum mart gbi büyük ihtimal yine ona gideceğim güven konusunda hastane ve ekibi konusunda hiç bir tereddütüm yok çünkü
Yani parasal tuzak yok bana göre benim burda okudum bir çok merkezdede yapılan hatalar yapılıyor bana göre gerekli sknti olabilecek bütün testleri tedaviye başlamadan yapılması daha doğru yol cizilebilecegini düşündürtüyorİnşallah pozitif sonuç olur. Parasal tuzak varmı acaba yoksa gerekli şeyleri mı yapıyorlar
Merhaba kimyasal gebelikte ilacı bıraktıktan kaç gün sonra kanamanız başladı?Merhabalar ben 2 defa doğal yolla gebelik yaşadım bir 9 haftalık kalbi durmustu. Diğeri kimyasal gebelik olmustu. Sonra 1 femara 2 gonal ff ile aşılama ve 2 başarısız tüp bebek denemesi oldu. Şimdi araştırmalarımda Funda Göde önerilerini çok gördüm bu yüzden tedavi görenler varmıdır aramızda.
1 gün sonrasında başladı. Zaten ilaç kullanmama rağmen lekelenmem vardiMerhaba kimyasal gebelikte ilacı bıraktıktan kaç gün sonra kanamanız başladı?
Anladım dokte 4-5 güne başlar dedi yarın 6.gün olacak hala başlamadı benim1 gün sonrasında başladı. Zaten ilaç kullanmama rağmen lekelenmem vardi
Bende ilk gorusmemi yaptım. İşlem ücretleri pahalı olunca gereksiz işlem istermi şeklinde kafama takılmıştı.beni aydınlatmış oldunuz teşekkür ederimMerhaba. Ben de Funda hanımda tedavi görüyorum. 42 yaşındayım. İlk tüp bebek denemem. Önce histereskopi ile polip temizleyip kalp şeklinde olan rahmi genişletti. Femine alfa vitamin ve Dhea vardı. Histereskopi sonrasi kontrolde adetin 2. Günü 1 yumurta gördü ve tedaviye başlamadı. Sonraki adette 4 yumurta gördü ve ignelere başladık. 5 olgun yumurta toplandı, 3ü döllendi. Pgt yaptırmak istediğimiz için 5. Güne gitmelerini bekledik. 5. Güne 1 embriyo gitti ve pgtye gönderildi. Sonuc bekliyoruz. Funda hanım gereksiz işlem yapmıyor, ben kendisine ve ekibine güveniyorum. Sadece yaşım itibariyle belki iğne yerine hap kullanılabilirdi. Bir sonraki toplama öncesi bunu görüşeceğim kendisiyle. Pozitif, bilgili bir doktor. Çok hatırlamıyor ama dosyaya baktığında hikayenizi görüyor. Daha once 4 farklı yerle görüştüm. Rahim filmi başka yerde çektirmistim. İçime en çok Funda hanim ve Medicalpoint sindi. Umarım sağlıklı gebelik ve sağlıklı doğumumuz olur. Bu arada doktorla gorusmeden önce biz kromozom analizi yaptırmıştık. Orada şüpheli bir durum görüldüğü için pgt yaptırdık. 40 yaş üstü için Funda Göde, İsrail Aruh ve Aret Kamar başarılı deniyor. Umarım başka doktor denemek zorunda kalmayız. Funda hanımla sağlıkla çocuğumuza kavuşuruz.
Hepimiz muradımıza ereriz İnşallah :)
Çok su için. Bende dediğin gibi lekelenme vardı ilacı kesince ertesi gün başladıAnladım dokte 4-5 güne başlar dedi yarın 6.gün olacak hala başlamadı benim
Tamam inşallah gelsinde rahatlayayım hep stres oldum yaÇok su için. Bende dediğin gibi lekelenme vardı ilacı kesince ertesi gün başladı
Ne kadar olmuş canm fiyatlariBende ilk gorusmemi yaptım. İşlem ücretleri pahalı olunca gereksiz işlem istermi şeklinde kafama takılmıştı.beni aydınlatmış oldunuz teşekkür ederiminşallah saglikli gebelik yaşayıp sağlıklı şekilde kucağımıza almak nasip olur
65000 TL tüp bebek sadece. Muayene ücreti 4000 TL yumurta çözdürme 5000 TL. Prp yapılırsa 30 0000 TL histeriskopi 40.000 TL aklıma gelen bunlarNe kadar olmuş canm fiyatlari