İlköğretim Yorum ve Soruları İzmir de en uygun ve başarılı devlet yada özel okul hangisi acaba?

sedefbyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
596
4
118
48
Ankara
İzmir de ya üçkuyular yada karşıyaka da oturacağız muhtemelen.

Ben güvenli ,temiz eğitim anlayışı ile kendini ispatlamış bir okul düşünüyorum ama sbs ortalamalarınada baktım devlet okulları 30. sıradan başlıyor.Bu durumda özel mi düşünmem gerekiyor.Birde arkadaşlar kendim ankarada öğretmenim İzmir eş durumundan tayin isteyeceğim hangi ilçe ve hangi okul tavsiye ederseniz.Açılan okullar arasında olanları ona göre tercih edeyim.Burdaki okulum 24 kişi sınıfım bilgisayar ve projeksiyonlu özel okul gibi bir okuldu ama kısmet işte .İzmirde mevcutlar nasıl acaba?

çocuğunuz için ,izmirde en başarılı özel okul karşıyaka yamanlar koleji..sbs ortalaması 470küsurlarda.eğitim düzeyi maximum seviyede,ücretleride diğer özel okullara göre daha uygun,ancak başka sebeplerden dolayı size uygun olmayabilir.bizim çocuğumuz yok,ama şimdiden ileride nereye göndeririz diye düşünmüyor değiliz:)) eşim yamanlar kolejini pek istemiyor.özel türk koleji yada tevfik fikret okullarını da tavsiye edebilirim... sizin içinse, malesef bilgisayarlı ve projesiyonlu sınıfları olan bir okula(karşıyaka yada üçkuyularda) eş durumuyla gelmeniz çook çok zor,özellikle sınıf öğretmeniyseniz.öyle okullar dolu durumda,öğretmenlerininde gitmeye pek niyeti yok:) ben karşıyakada oturmanızı öneririm,çiğli ve bayraklıda açık okullar bulmanız daha kolay olur,ulaşım sorunuda yaşamazsınız..üçkuyularda oturan arkadaşlarımın çoğu karabağlardaki okullarda çalışıyorlar.. bende eş durumuyla bir anadolu lisesine geldim,beklediğim gibi bulamadım tabi.. açılan okulları yazarsanız tavsiyelerde bulanabilirim..hayırlısı olsun,inşallah istediğiniz gibi olur

Çok teşekkür ederim şu an sınıfım 25 kişi oda yeni 2 öğrenci geldi öyle oldu.full donanımlı ankara çankayada da değil ama ankaranın velileri çok önem veriyor eğitime.hep veli veli katkıları ile oldu.
İzmir beni bu konuda çok korkutuyor açıkcası.
Yamanlar beni düşündürüyor dediğiniz gibi kararsızız çok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…