çocuğunuz için ,izmirde en başarılı özel okul karşıyaka yamanlar koleji..sbs ortalaması 470küsurlarda.eğitim düzeyi maximum seviyede,ücretleride diğer özel okullara göre daha uygun,ancak başka sebeplerden dolayı size uygun olmayabilir.bizim çocuğumuz yok,ama şimdiden ileride nereye göndeririz diye düşünmüyor değiliz:)) eşim yamanlar kolejini pek istemiyor.özel türk koleji yada tevfik fikret okullarını da tavsiye edebilirim... sizin içinse, malesef bilgisayarlı ve projesiyonlu sınıfları olan bir okula(karşıyaka yada üçkuyularda) eş durumuyla gelmeniz çook çok zor,özellikle sınıf öğretmeniyseniz.öyle okullar dolu durumda,öğretmenlerininde gitmeye pek niyeti yok:) ben karşıyakada oturmanızı öneririm,çiğli ve bayraklıda açık okullar bulmanız daha kolay olur,ulaşım sorunuda yaşamazsınız..üçkuyularda oturan arkadaşlarımın çoğu karabağlardaki okullarda çalışıyorlar.. bende eş durumuyla bir anadolu lisesine geldim,beklediğim gibi bulamadım tabi.. açılan okulları yazarsanız tavsiyelerde bulanabilirim..hayırlısı olsun,inşallah istediğiniz gibi olur