- Konu Sahibi kordelyadlk
-
yok benimki gelmedi halaevet ben tuttum cennet vadisinde yapacagız biz cok hosumuza gitti ayrıca bizimlede cok ilgilendiler .. bahcee yi begenmistik ama orda bizim istediğimiz tarihte yer yoktu.... ayrıca kaynaklarda camlaraltı diye bi yer var hiç güzel degil... ask olsun var buca gölette orda da hic ilgilenmediler ayrıca cok kaba insanlar hemen gitseler diye yüzünüze yüzünüze bakıyorlar.... cennet vadisi süper yaa hem cok ilgililer hem mekan cok güzeldi...
Merhaba arkadaşlar,bizde buca taraflarında düğün salonu tutmayı düşünüyoruz.
Ama biraz merkezi bir yerde düşünüyoruz. Kaynaklar tarafı bize uzak geliyor.
Buca Belediyesinde düğüne gittiniz mi hiç? Hem açık hem kapalı salonu varmış...
Yardımcı olursanız sevinirim...
Vala canım senin kendi fikirlerin bence. Şahsen aşk olsun da 1 saat oturduk biz hülya hanımla yemekli düğün için görüştük. Nişanlısı avukat olana malum oluyor. Sözleşme maddelerine kadar herşeyi irdeledi nişanlım. Biz gittiğimizde kimse yoktu orada ama biz bürodayken 2 aile daha geldi oturdular o düğün salonunun içinde. Ona rağmen sonuna kadar dinledi bizi. Çok ilgili birisi.
Biraz taraflı buldum senin yorumlarını aynı mekana gitmiş biri olarak... İnşalah güzel geçer düğünün hayırlı olur. Bizde cennet vadisine gittik görüştük ama yorum yapmıyacağım orası için giden görür zaten...
Biz buca gölet civarında 3 mekanı beğendik biri aşk olsun biri birlik otel havuz başı , diğeride yayla first..
cennet vadisi cok mu pahalı canım peki? Bahhce den fiyat aldınız mı?
niye taraflı olayım ki.ben hülya hanımı bilmiyorum biz bi beyle görüştük gayet kaba bi insandı. ayrıca cennet vadisini ben çok beğendim aşk olsun yanına bile yaklaşamaz tabi bu benim kendi fikrim.dediğin gibi giden görür zaten.ben birde narlıdere de talles parkı beğenmiştim orada da çok ilgileniyorlar ve mekan harika...tarihler orada da müsait değildi malesef:2:
Valla canım hayırlısı olsun kendi fikirlerin dediğin gibi... Bencede cennet vadisi aşk olsun ve dediğim mekanların yanına yaklaşamaz... Nedenmi dersen cennet vadisi benim zevkime hitap etmedi dekorasyonu sahne si sahne arkası ve gelin damadın durduğu yer çok demode ve sıradan... Zaten mezarlığın dibinde olması başlı başına bi eksi benim gözümde...
Canım hepimiz kendi zevkimize göre yer seçeceğiz tabiki ve hepimizinde beğeni kriterleri ayrı... Ben sadece mekana gitmiş ve hülya hanımla görüşmüş biri olarak mekanın hakkının yenmesini istemiyorum.. O yüzden kendi deneyimlerimi yazdım... Zaten düşündüğüm mekanlarıda yazdımaralarından birini seçmeyi düşünüyorum... Hepimiz için hayırlısı olur İnşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?