izmir de dügün ....

kordelyadlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
9
0
36
İzmir
merhaba arkadaslar ya cıldırmak üzereyim...nisanlım askerde temmuzda evlenicez ve herseyi ben ayarlamak zorundayım...kır dügünü yapmak istiyoruz güzel bi mekan bakıyorum cok ta pahalı olmayacak buca kaynaklarda hancı da dügün yapan var mı orası nasıl... yada yeldegirmeni diye bi yer varmıs orda dügün yapan var mı birde buca gölet nasıl olur dügün mekanı icin...aranızda hic ares organizasyonla calısan var mı

tatlım sıkma canını bende aynı durumdayım.bizde eylül diyoruz benimkide askerde.3 ay var gelmesine ama o gelmeden tutmamız lazım salonu.ve tek ilgilenen benim ayrıca içime sinen ucuz şık bir mekanda bulamadım

kızlar naptınız? Askerler geldi galiba :) Benimkide yeni geldi,karar verebildiniz mi?Fiyat aldınız mı hiç?

yok benimki gelmedi hala evet ben tuttum cennet vadisinde yapacagız biz cok hosumuza gitti ayrıca bizimlede cok ilgilendiler .. bahcee yi begenmistik ama orda bizim istediğimiz tarihte yer yoktu.... ayrıca kaynaklarda camlaraltı diye bi yer var hiç güzel degil... ask olsun var buca gölette orda da hic ilgilenmediler ayrıca cok kaba insanlar hemen gitseler diye yüzünüze yüzünüze bakıyorlar.... cennet vadisi süper yaa hem cok ilgililer hem mekan cok güzeldi...

Vala canım senin kendi fikirlerin bence. Şahsen aşk olsun da 1 saat oturduk biz hülya hanımla yemekli düğün için görüştük. Nişanlısı avukat olana malum oluyor. Sözleşme maddelerine kadar herşeyi irdeledi nişanlım. Biz gittiğimizde kimse yoktu orada ama biz bürodayken 2 aile daha geldi oturdular o düğün salonunun içinde. Ona rağmen sonuna kadar dinledi bizi. Çok ilgili birisi.

Biraz taraflı buldum senin yorumlarını aynı mekana gitmiş biri olarak... İnşalah güzel geçer düğünün hayırlı olur. Bizde cennet vadisine gittik görüştük ama yorum yapmıyacağım orası için giden görür zaten...

Biz buca gölet civarında 3 mekanı beğendik biri aşk olsun biri birlik otel havuz başı , diğeride yayla first..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,bizde buca taraflarında düğün salonu tutmayı düşünüyoruz.
Ama biraz merkezi bir yerde düşünüyoruz. Kaynaklar tarafı bize uzak geliyor.
Buca Belediyesinde düğüne gittiniz mi hiç? Hem açık hem kapalı salonu varmış...
Yardımcı olursanız sevinirim...

Belediyede hem kapalı hemde açıkta düğüne katılmış biri olarak söyliyeyim... Burada adı geçen arkadaşların ve benim söylediğim kır düğün salonlarının yanına bile yaklaşamaz kalite olarak...

Belediyede çalışan çoğu arkadaşım indirim yaptırabilecek olmalarına rağmen yapmadılar düğünlerini orada... Çok vasat sıradan düğün salonu işte... Fiyatlarıda çok uygun değil üstelik yazın..

Son düzenleme:
hadi ya canım öle mi diyosun? Fiyat olarak uygun 2250 miş.Ama gidip görmedim.Bu haftasonu düğün varmış.Bakalım nasipse bende gidip bi bakıyım diyorum.Bahhçe falan nasıl sence? Düğüne gittin mi hiç orda? Yada kaynaklar ve inciraltı dışında önerebilceğin bi düğün salonu var mı?

niye taraflı olayım ki.ben hülya hanımı bilmiyorum biz bi beyle görüştük gayet kaba bi insandı. ayrıca cennet vadisini ben çok beğendim aşk olsun yanına bile yaklaşamaz tabi bu benim kendi fikrim.dediğin gibi giden görür zaten.ben birde narlıdere de talles parkı beğenmiştim orada da çok ilgileniyorlar ve mekan harika...tarihler orada da müsait değildi malesef:2:

cennet vadisi cok mu pahalı canım peki? Bahhce den fiyat aldınız mı?

canım bahhce ile cennet vadisi arasında çok bi fiyat farkı yok... bahçe bize temmuz ayı için 5000 tl fiyat çıkarmıştı kır düğünü mekanı için. bide terası var orası daha uygundu sanırım. cennet vadisiylede 4500 anlaştık

kızlar uzak gelmezse narlıderede sporyum garden var biz orayı tuttuk 11 haziran için
200 kişilik yemekli içkili 7500tl kır bahçesi güsel ayrıca kapalı mekanıda mevcut...bilginize

Valla canım hayırlısı olsun kendi fikirlerin dediğin gibi... Bencede cennet vadisi aşk olsun ve dediğim mekanların yanına yaklaşamaz... Nedenmi dersen cennet vadisi benim zevkime hitap etmedi dekorasyonu sahne si sahne arkası ve gelin damadın durduğu yer çok demode ve sıradan... Zaten mezarlığın dibinde olması başlı başına bi eksi benim gözümde...

Canım hepimiz kendi zevkimize göre yer seçeceğiz tabiki ve hepimizinde beğeni kriterleri ayrı... Ben sadece mekana gitmiş ve hülya hanımla görüşmüş biri olarak mekanın hakkının yenmesini istemiyorum.. O yüzden kendi deneyimlerimi yazdım... Zaten düşündüğüm mekanlarıda yazdım aralarından birini seçmeyi düşünüyorum... Hepimiz için hayırlısı olur İnşallah ...

evet hepimiz için hayırlısı olsun.. sonuçta hepimiz güzel hayallerimizdeki gibi bi düğün istiyoruz.herkesin düğünü istediği gibi olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…