Merhaba patates hepimiz ameliyat öncesi senin yasadigin korkulari yasadik. Ben eski bir saglikciyim. Genel anestezi konusunda benimde önyargilarim verdi,hastanede ameliyat olan arkadaşlar imi gördükçe ,uyanma sürecindeki sikintilarini ,iki doğum umuda spinal anestezi ile yaptim.
Meme silik onu yaptirirkrn de ameliyata on gün kalana kadar korktum.ama ameliyat sevincim korkuma baskin geldi.kork ama izin vermedim.ameliyattan ciktiktan sonra çok sakin bir süreç yasadim.bir kere eşime aciyor dedim.o oldu.
Silikonlarin boyutu ,sonra nasil duracagi konusunda hepimiz tedirgin olduk.buda boyut konusunda çekingen davranmama sebep oldu.ben 2ay önceden boyutu biliyordum.bana 275 Cc yuvarlak takildi. Önemli olan ne istediğini doktora anlatmak.ben çok öne öne ciksin istemiyorum dediğim için doktorun düşük profil kullandi.simdi keşke yuksek profil olsaymis diyorum.
Çok büyük olur saniyoruz korkuyoruz.
Doktorun meme tabani olcunden bahseetimi sana?o taban ölçüsü enine maksimum büyüklüğü gösterir.o taban ölçüsünden geniş olmamali silikon.taban ölçüsü sana uygun olan protezlerin profil yuksekligi de memenin öne doğru cikintisini belirler.ayni taban ölçüsü ile farkli profil yüksekliklerinde,farkli cc de protezler takilabilir.
Öncelikle nesil bir görüntü istediğine karar ver.biz yillarca meme konusunda sikinti çektik.bizi tatmin etmeli.
Ben de devlet hastanesinden yeni arastirma hastanesi olan bir hastanede oldum,içini ferah tut.