- 13 Eylül 2008
- 295
- 23
- 318
- 36
tatlım tabiki doktorun önerisi önemli ama en başta senin ne istediğin önemli, sen ilk önce ne istediğini belirt uygun olup olmayacağını doktorun söyler zaten sana,az kaldı heyacanlısındır sen şimdi ay canım ya allah yardımcın olsun.bu arada ben pazartesi geliyordum ya izmire, gelemiyorum maalesef sinirden çatlamak üzereyim iş yerindeki işleri halledemedim.neyse geç olsun güç olmasın inşallah önümüzdeki hafta bi günde ayarlayıp gelicem.bizi habersiz bırakma canım
275 altı pişman olabilirsin canım bence. bu sitede keşke daha büyük koydursaymışım diyen epey bi arkadaş var :) tabi göğüs kafesi büyüklüğü meme dokusu filan da çok önemli :)
Hadi ya? Olsun dediğin gibi geç olsun güç olmasınNe zaman geleceğin belli mi peki?
valla canım iş yerine bağlı pc programları değişiyor bi sistemi oturtabilirsem bu hafta içi gelmeyi düşünüyorum artık.
Kızlar az önce doktorumla konuştum. Kaçındaydı ameliyatınız dedi.. Dedim 31 Ocak. 31 Ocak değildir o gün ameliyathane kapalı 30u dur dedi ))))): çarşamba tahlile gidince bakacakmış. Moralim çok bozuldu anlayacağınız..
haydaaa neden kapalıymış ameliyathane? tatil günü deilki cuma gününe geliyor 31 i.moralin neden bozulduki tatlım ne güzel erkenden olsun bitsin 1 gün 1 gündür uzadıkça heyacanın artar beklemek zorlaşır.keşke benimde biran önce olsa bu belirsizlik iyice canımı sıkmaya başladı. buarada sen kimle gidiceksin canım yani yanında kalan falan olcakmı hastanede
Tabi 30u kesin olsa canım sıkılmayacak tatlım da kesin değil. Öyledir dedi sadece. Her ayın son cuması bakıma giriyormuş ameliyathane. Arkadaşım gelecek. Onda kalacağım zaten. Sen napacaksın ?
ben babaannemde kalıcam. ama şöyle bir durum var babaanneme sölemicem yaşlı kadına gelde anlat göğüslerimi yaptırcam diye :))) oda neymiş öyle ne gerek var diye söylenir durur artıkama ameliyattan sonra saklayamamki ağrım sızım olcak hareket edemicem bilmiorum ne yapıcağımı yada kuzenimde kalırım oda uzakta seferihisarda oturuyor gidip gelmem sıkıntı olcak yanii herşey çok belirsiz kuzum ya gelince belli olcak bakalım herşey
yiğit bey çok iyi bi dr şiddetle tavsiye ederim bu arada msj hakkım yokmuş izmirin bi tanesi o yüzden sana msj atamadım yiğit bey yaptığı işin arkasında duran her zaman ilgili çok iyi ben 2005 de burun ameliyatı oldum ona sonra geçen yılda aradım göğus için ama bana uzaktı o yuzden ankarada onun hocasına oldum ama imkanım olsaydı ona olurdum
Kuzeninin babaannene gitme şansı yok mu? Ay senin de karışıkmış canım ya. Peki ölçü hakkında bi fikir edindin mi?
bide benim durumumu bilsen kimsenin haberi yok ameliyattan komşular akrabalar annemler beni kadınhastalıklarından operasyon geçirdim diye biliyorlar.benimle dalga geçmesinler silikonlu diye herkeze yalan söyledim vallaha yatcak yerim yok günaha girdim çok yalan söylemekten günah keçisiiiiyiiiim :)gerçekten bu forumda olmasa çatlardım heralde evde ben kimseyle bişey konuşamıyorum çok şükür burda sizleri buldumda hem endişelerim den kaygılarımdan ve enönemlisi merak ettiğim herşeyden bahsedebiliyorum çok teşkkr ederim herkeze..sendekide maşallahhh cesaret tebrik ederim seni deli yürek :) ben asla seningibi olamazdım babam gebertirdi beni :) bende hastaneden geldiğimde lahana bebek gibiydim dombili ellerim karnım ayaklarım şişmişş şok oldum şükür ki hava kaçırmaya başladımda yavaşyavaşş indim :)
Kızlar ameliyatım 31 Ocak'tan 28 Ocak'a alındı, çok heyecanlıyım
Yalnız şöyle bir sıkıntım var. Adetim yaklaştığı için göğüslerim biraz şişti ve ağrıyor. Bir sıkıntı olur mu dersiniz ? :26: :18:
Kızlar ameliyatım 31 Ocak'tan 28 Ocak'a alındı, çok heyecanlıyım
Yalnız şöyle bir sıkıntım var. Adetim yaklaştığı için göğüslerim biraz şişti ve ağrıyor. Bir sıkıntı olur mu dersiniz ? :26: :18:
canım benimde adetten hemen 5-6 gün öncesine belkide 3-4 gün öncesine geliyo.doktoruma sormuştum bi zararı olmaz dedi kafana takma =) bu aradadaha çabuk atlatcaksın ben dr değiştiğim iiçin belki şubat 1e kayar benim ameliyat aynı gündü ameliyatımız ikimizinkide değişti =) hadi hayırlı olur inş canım 4 kalmış hhehehe banada 1 hafta bende çok heyecan yapıyom
ooo 4 günün kaldıııı hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?