• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir' de Bildiginiz Eli Hafif Bir Dis Doktoru Var Mi?

elotezo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
27
0
86
İstanbul
Izmir' de dis doktoru ariyorum, bulamiyorum. Kime sorsam herkes kendi dis doktoruyla ilgili korkunc hikayeler anlatiyor. Yirmilik dislerimi cektirmem ve dis taslarimi temizletmem gerek.
Eli hafif bir doktor taniyorsaniz Izmir' de lutfen yazin.

benim doktorumun eli cok hafif ama izmirde degil..

o koca koca igneleri bile nasil canimi acitmadan sokuyor canim doktorum sali gunu yine

gitmem lazim :)

gecmis olsun

güselim benim bildiğim bi yer var alsancakta sevinçin aasındaki sokakta olması lazım ismi :İNCİSEL ERTÜRK sorarsan bulabilirsin karı koca ikiside çok iyidir ablamın doktoruydu eli çok hafifmiş hiç acı hissetmedi ameliyat olmasına rağmen inş.yardımcı olabilmişimdir numarasını ve tam adresini bulabilirsem yazarım geçmiş olsnn...

Son düzenleme:
narlıderede eski belediyenin orda leman türksever adında cok iyi bir dr var. cocuklugumdan beri ailecek hatta sülale boyu ona gideriz :)
eli cok hafif cokta tatlı bi bayan.

Mehmet Demirciefe Izmirde Mükemmel Bir Dişçi.tavsiye Ederim.biz Ailecek Rahatlikla Gidiyoruz.benim Aşilmaz Fobim Olduğu Halde Annemin Sayesinde Gittim Ve O Korkuyu Yendim.ilgilenirseniz Adresi Yazarim.

Merhaba arkadaşlar,Karşıyaka tarafında oturanlar için bende Dr. Eyüp TETİK'i tavsiye ederim asla anlamadan iğne damaklarınızda geziniyor:S ama hiç anlamıyorsunuz:) Alaybeyde Alaybey tansaşının ilerisinde bir apartmanın dairesinde isteyenler olursa tam adresi verebilirim

Ben Alti Aydir Dişçiden çikmiyorum Benim Doktorum Süperdir Herşeyden önce Dili çok Tatlidir...üçyolda Nalan Güldamlasi Izmir Spor Migrosun Tam Karşisinda...

Hiç Tartişmasiz """"osman Aşgar"""""
Metroya Biniyorsunuz üçyolda Izmir Spor çikişindan çikin Köşede Göreceksiniz.
Eli O Kadar Hafif Ki çoğu Zaman Uyuşturmaz Bile.
Yenilikçi Yeni çikan Herşeyin Eğitimini Alip Sertifiklarini Duvarlarina Siralar.
40 Senelik Diplomayla Yetinmez

Alsancakta Dr.Ayşe Aksoy var. Eşi de Ege Diş Hekimliğinde doçent sanırım. Eli çokk hafif. Geçen yıl oğlumun 20 lik dişini aldı muayenehanesinde. Hiç acı cekmedi. 2 günde de iyileşti. Yeğenim Alsancak Diş Hast.de yaptırdı ama memnun kalmadı. Sevinç Pastanesinden sahile inince sağ köşede Cafe Dodici vardı hemen yanında. Geçmiş olsun canım.

Merhaba arkadaşlar benimde acilen coookkk iyi bir dis doktoruna ihtiyacim var tavsiyesi olan varmi?

Ataturk katip celebi hastanesi dr tayfun akdag
Kesinlikle cok iyi eli cok hafif ve isine asik iskolik bir dr...
Gidersen ne dedigimi anlarsin zaten...
Senelerdir kendisine giderim ailemi de goturuyorum cok memnunum

4 gün önce üçyol daki şifa üniv.diş hekml fak.de mustafa karamana gittim 20 lik dişim çekildi sol alttan yarı gömük tornavidaya benzer bir aletle kanırta kanırta çekti vurduğu iğne yarası hala duruyor inanılmaz diş ve baş ağrım oldu hala sürüyor dayanamyıp kendi kararımla antibiyotiğe başladım agum. 1000 mg arada 3 er 5 er ağrı kesiciler alıyorum yemek yeme sıkntım oldu çünkü ağzımı tam açamıyorum ağrı sızıdan,etkisi fazla sürmüyor yok böyle bir acı :(( diğer gömülü yirmilkler ameliyatla alınıyormuş dikiş atılıp onu düşünemiyorum bile bu acıdan sonra bu arada uzunca yıl önce kadar ilk dolgulaırmı osman aşgara yaptırmıştm çalışma sistemi tekniği güzel bilinçliydi ama çekimi bilemicem ozamanlar da yaklaşık 10 yıl olmuştur 2 dolgu için 160 tl gibi bir ücret almıştı (tam hatırlamıyorum ama altın bileziğimi bozdurup yaptırdığımı biliyorum :KK33: bu arada konu eski ama benim gibi iyi dişçi konusu arayanlara bilgi amaçlı yazıyım dedim:KK66:

Izmir'de hemen gidebilecegim baska dis hekimi onerileriniz var mi? Dusen dolgumu yenilemen lazim ama bir turlu icime sinen bir yer bulamadim...

Back