• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Burun Estetigi Doktor Tavsiyesi

Hiç önemli değil, çok çok geçmiş olsun, içinize sinmesine çok sevindim, sağlıklı gümlerde kullanın inşallah :) Emre Beye kaç tl' ye ameliyat oldunuz peki? Nosamia Nosamia

Tesekkur ederim sagolun, fiyat vermem dogru olmaz burdan yag enjeksiyonu ve burun ameliyati oldum ikisi bir arada, gorusmede fiyati daha net belirtiyorlar zaten toplamda ama 20 bin civari diyeyim...

Merhaba fotonuz varmı acaba ??

Merhabalar, albumumden gorebilirsiniz fotograflarimi...

Merhaba ekolde amelyat olan var mi? Fiyatlar ne durumda biliyormusunuz

Raşit Midilliye ameliyat olan var mı ?? Eskiden ege üniversitesindeymiş şimdi kendi kliniğine geçmiş.

doc dr Fatih Uygur' da çok başaralı burun estetiği konusunda. aşırı kalın derili yamuk ve problemli bir burnum vardı görüşmeye gittiğim doktorlar zor burun olarak nitelendirdi .fatih beye gittim çok kibar çok ilgilendi ameliyat oldum şuan şeklinden çok memnunum tek sorunum şimdilik ödemler daha 45.günüm doktor ameliyattan sonrada çok ilgilendi hem iyi bir cerrah hem iyi bir insan
Bende arastirmalarim sonucu Fatih beye gidicem benim burnumda sizinki gibi suan yamuk peki fiyati ne kadardi

Benim kızım 9 yıl önce prof dr Fazıl Apaydın a estetik burun operasyonu oldu. çocukken geçirdiği bir kaza yüzünden burnunda kırık vardı .kendimde sağlıkcıyım. o dönem çok hekim araştırmıştım. Çok memnunuz. Çok başarılı bir operasyon oldu. Burnunun görüntüsü süper ve çok doğal. prof dr. Fazıl apaydını tavsiye ederim. Hem çok başarılı hem son derece kibar ve ilgili bir hekim.

Merhaba canım ben Mayıs ayında uzman doktor Murat Uygur a oldum çok memnunum çok iyi bir insan çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum bambaşka biri oldum 🥰

Merhaba canım ben Mayıs ayında Çiğli ekol hastanesinde uzman doktor Murat Uygur a oldum çok memnunum çok iyi bir insan çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum bambaşka biri oldum 🥰

Back
X