• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Burun Estetigi Doktor Tavsiyesi

selwin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
91
2
96
Burun estetigi icin İzmir de 3 dr a kadar eleme yaptim.
Halis Unlu
Can Kopal
Ufuk Bilkay.
Ameliyat olanlar lutfen yorumlarinizi esirgemeyiniz.

halis ünlü ve. fatih uygur iyidir canım can kopaldan memnun olmadan bi arkadasım var cok kötü burnu gercekten kızın

Ufuk bilkay a yakinlastim acikcasi ben de. İzmirde dis dr olarak unlenmis bir tanıdığım var, piyasayi bilir diye ondan isim istedim. Ufuk Bilkay dedi.

7500 istedi Ufuk Bey Cok degil mi ya. Kemik yok et yok burnumda, burun ucu ameliyati sadece bi de.???

7500 istedi Ufuk Bey Cok degil mi ya. Kemik yok et yok burnumda, burun ucu ameliyati sadece bi de.???
Merhabalar;

Şahsi fikrim çok değil... 20bin e kadar yapan doktorlarla görüştüm; bir türlü olmadı, ısınamadım. Eğer ısındıysanız ve güveniyorsanız düşünmeyin derim. Çünkü revizyon ihtimaliniz oluşursa bu fiyat 7500 diyen doktorda bile 15000 e çıkacak, yaşayacağınız depresyon da cabası; risk almaya gelmeyecek bir konu...

Ege Ünv Tıp fakültesi plastik ve reconstructif bölümü Prof Dr Yiğit Özer Tiftikçioğlu doktorum . Tavsiye ederim
bir araştırın .

Evet,mayıs ayında oldum .Albümüm açık , bakabilirsiniz

Ege Ünv Tıp fakültesi plastik ve reconstructif bölümü Prof Dr Yiğit Özer Tiftikçioğlu doktorum . Tavsiye ederim
bir araştırın .
Kesinlikle tavsiye ediyorum benim bir yıl oldu harika bir iş çıkardı kalın deriliydim ameliyat sonrası bütün alçılar çıktı. Bindim uçağa yaşadığım ülkeye geldim.hiç muayeneye gidemedim ve hiç sorun yaşamadım fiyatlarda çok uygun

Kesinlikle tavsiye ediyorum benim bir yıl oldu harika bir iş çıkardı kalın deriliydim ameliyat sonrası bütün alçılar çıktı. Bindim uçağa yaşadığım ülkeye geldim.hiç muayeneye gidemedim ve hiç sorun yaşamadım fiyatlarda çok uygun

Aynen ben de kalın derili ve deviasyon nedeniyle yamuk duran burnumu yaptı , 40 yaş üstü olmama karşın hiç sorun yasamadım çok rahat bir iyileşme dönemi geçirdim mükemmel nefes ve koku alıyorum.

1. ben 2017 ocak ayında Ufuk Bilkaya ameliyat oldum burnum eskisinden daha kötü oldu yamuk büyük ve burun ucu düştü çok pişmanım ve neyapacağımı bilmiyorum

İzmir' de bana da şu ana kadar gelen tavsiyelere göre, güvenilecek tek kişi Yiğit Özer Tiftikçioğlu... Gerek kk, gerekse kendi çevremdeki doktor, hemşire arkadaşlarımdan gelen öneri... Görüşeceğim belki ama, daha çok İst ağırlıklı gidiyorum. Bir görüşün derim...

ben izmirde yasamiyorum cok zor oldu zaten ilk ameliyat gidis ve gelisim ikincisinde neyaparim bilmiyorum eskisinden cok daha kotu bir burnum var şuan

doc dr Fatih Uygur' da çok başaralı burun estetiği konusunda. aşırı kalın derili yamuk ve problemli bir burnum vardı görüşmeye gittiğim doktorlar zor burun olarak nitelendirdi .fatih beye gittim çok kibar çok ilgilendi ameliyat oldum şuan şeklinden çok memnunum tek sorunum şimdilik ödemler daha 45.günüm doktor ameliyattan sonrada çok ilgilendi hem iyi bir cerrah hem iyi bir insan

doc dr Fatih Uygur' da çok başaralı burun estetiği konusunda. aşırı kalın derili yamuk ve problemli bir burnum vardı görüşmeye gittiğim doktorlar zor burun olarak nitelendirdi .fatih beye gittim çok kibar çok ilgilendi ameliyat oldum şuan şeklinden çok memnunum tek sorunum şimdilik ödemler daha 45.günüm doktor ameliyattan sonrada çok ilgilendi hem iyi bir cerrah hem iyi bir insan
merhaba canm bende burun amliyatı olmak için fatih uygurdan randevu aldım ynlz bi kaç dr daha var aklımda kafam braz karışık . fatih beye ne kadara ameliyat oldun ve mümkünse foto atabilirmsn bana özelden çok merak edyorm

İzmir' de bana da şu ana kadar gelen tavsiyelere göre, güvenilecek tek kişi Yiğit Özer Tiftikçioğlu... Gerek kk, gerekse kendi çevremdeki doktor, hemşire arkadaşlarımdan gelen öneri... Görüşeceğim belki ama, daha çok İst ağırlıklı gidiyorum. Bir görüşün derim...
Merhabalar, bende sizin gibi İzmirde yaşıyorum ve konuyla ilgili araştırmalarım sürüyor, sizde bayağı araştırıyorsunuz buradaki mesajlaşmalarınız ve konuya olan ilginizden anladığım kadarıyla Yiğit Beyin kendisine ameliyat olan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Ege Ünv. - Yiğit Özer Tiftikçioğlu ile bir görüşmeyi planlıyorum, birde aklımda Ekol Hast. Plastik Cerrah - Fatih Uygur var ( instagramdan bakınca güzel burunlar yaptığını gördüm )Yine sizin gibi şehirdışı araştırmalarım sonucu İstanbuldan Reşit Burak Kayan var aklımda ama çok uzak :( Siz ameliyat olabildiniz mi? Ameliyat olduysanız kime oldunuz? Nosamia Nosamia

Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun sağlıkla kullanın inşallahh :) Bende Fatih Beyi instagram üzerinden takip ediyorum, yaptığı burunlar gerçekten çok zarif.. Sizin burun fotonuzu görme şansım olur mu acaba rica etsem? G gzm_mhr

Merhabalar, bende sizin gibi İzmirde yaşıyorum ve konuyla ilgili araştırmalarım sürüyor, sizde bayağı araştırıyorsunuz buradaki mesajlaşmalarınız ve konuya olan ilginizden anladığım kadarıyla Yiğit Beyin kendisine ameliyat olan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Ege Ünv. - Yiğit Özer Tiftikçioğlu ile bir görüşmeyi planlıyorum, birde aklımda Ekol Hast. Plastik Cerrah - Fatih Uygur var ( instagramdan bakınca güzel burunlar yaptığını gördüm )Yine sizin gibi şehirdışı araştırmalarım sonucu İstanbuldan Reşit Burak Kayan var aklımda ama çok uzak :KK43: Siz ameliyat olabildiniz mi? Ameliyat olduysanız kime oldunuz? Nosamia Nosamia
Merbalar; mesajinizi yeni goruyorm ben 10 doktor gezdim ve sonunda Emre Ilhan a ameliyat oldum 2 aylik su an burnum bekledigimden cok cok guzel oldu umarim sizde istediginiz gibi burna sahip olursunuz

Merbalar; mesajinizi yeni goruyorm ben 10 doktor gezdim ve sonunda Emre Ilhan a ameliyat oldum 2 aylik su an burnum bekledigimden cok cok guzel oldu umarim sizde istediginiz gibi burna sahip olursunuz
Hiç önemli değil, çok çok geçmiş olsun, içinize sinmesine çok sevindim, sağlıklı gümlerde kullanın inşallah :) Emre Beye kaç tl' ye ameliyat oldunuz peki? Nosamia Nosamia

Back
X