• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir burun ameliyati Isa Kaya Fahri Mola Murat Songu ve digerleri

gallerprincess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
1
0
1
27
Merhaba arkadaslar, bir burun ameliyati olacagim, bir cok doktoru gecip bu uc doktor arasinda kaldim. Fikirleriniz var mi?
dikkat etmeye calistigim hususlar, beni gercekten dinlemesi ve elinden geleni yapmasi bunun icin, sonrasinda yasayacagim deneyim ve bana market musterisi degilde hastasi olarak bakmasi..
Fikrilerinizi bekliyorum, eger baska onerileriniz varsa da sizden alabilirim, simdiden tesekkurler..

Merhaba arkadaslar, bir burun ameliyati olacagim, bir cok doktoru gecip bu uc doktor arasinda kaldim. Fikirleriniz var mi?
dikkat etmeye calistigim hususlar, beni gercekten dinlemesi ve elinden geleni yapmasi bunun icin, sonrasinda yasayacagim deneyim ve bana market musterisi degilde hastasi olarak bakmasi..
Fikrilerinizi bekliyorum, eger baska onerileriniz varsa da sizden alabilirim, simdiden tesekkurler..
İzmir desiniz galiba bende 14 ay oldu rinoplanti olalı Behçet Şahin doktor gerçekten gayet doğal bir burun yapmakla beraber ilgisi alakası çok iyi olacak olabilecek herşeyi en baştan görüşmede söylüyor ben o zaman 20 bin olmuştum eğer ameliyat olmadıysa bütçeni zorlamicaksa tavsiye ederim

Back