İzmir Buluşuyor...

Desibel

Okeyin dörtlüsü...
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
3.919
12
683
İstanbul
a.sİzmirli arkadaşlar 14 Martta buluşalım mı? 14 Mart cumartesiye geliyor.Editörümüz Dıptısdıptıs ta o gün İzmirde olacakmış. Ne dersiniz? Konak veya Alsancak'ta bir mekan olursa herkese uyar. Alsancakta Second Cup var hava güzel olursa bahçesinde oturulabilir. Sizlerin fikirlerini bekliyorum.:teytey:

hihoyyyt uyar bana uyar gelcem inş. bi manim çıkmassa :Saruboceq:
baştan söyleyeyim ama sigara içilebilen bi yer olsun ayy bıktım dışlanmaktan yahuu o dedğin yeri bilmiyorum ama senlen beraber gideriz biz kaydirigubbakcemile5

Listeye başlayalım o zaman kızlar.hihoyyyt
14 MART CUMARTESİ ALSANCAK SECOND CUP.Saat 13.00 Mekan değişebilir(Sigaralı bir mekan aranıor)

Yengeçburcu
Desibel
Nazarboncuğum
The She
Dıptısdıptıs
First Lady
Tatlı Lady
Kibele 190
başak35
Peri

Hadi kızlar sıraya geçin canlarım yoklama var da hehehe...:sm_cool:

Son düzenleme:
:teytey:
pazartesi gelsem cumartesiye kadar baya hazırlanırım :roflol:
bayılıyorum buluşmalara cokacimcoook
bende sigara içilen bir yerde olmasından yanayım
desibel nerde tam olarak bu dediğin yer?

bu arada firstlady benim annem oluyor:roflol:
onuda yazın sürükler getiririm hihoyyyt

yaa ben de demiştim buluşalım diye ama benim o gün ehliyet sınavım varrrrrrrrrrrrrrrrr yaaa uygulama olduğu için şu saat bu saat diyemiyorummmmmmmmm..........uffffff nese o gün olsun da helee

aman diyim aman
delikafadulden bir defa bırakmaya kalkıştım 20 kg birden aldım delikafadulden

Yaa Ben Gelemiycem :çok üzgünüm:
Ogün dayımın nikahı var senağlama
Benim içinde eğlenin kızlar :1hug:

oh dıptısdıptısta geliyor. yani kızikoşum. bende onla geleceğim demektir.delikafadulden bana uyar.

Ben gelemem sanırım. 13 Mart oğlumun doğum günü. Partisini 14 Martta yapacağız.. Size iyi eğlenceler

aaaa benimde annem oo sen getirmezsen ben getiririm yakınız zaten :)

maşallah ma aile bekleriz kızlar sizi ne güzel tanışmak için sabırsızllanıyorum sizlerle hihoyyyt gerçi bi çoğunu tanıyorum ama olsun yeni dostlara açığız herzman Şeniz

izmirin güzel hanımlarımı buluşuyor bakalım en son yapılan buluşma tambir fiayskoydu sadece 2 kişiydik ayın 14 kesin tarihmi kızlar banada uyarda birde agustos anneleri buluşması olacak zannedersem bakalım ikisinede katılmak isterim ama benim sigara içilen ortamda olmam biraz sakıncalı olabilir bebek bekledigim için ama inşallah hava güzel olurda bahçeli bir yerde otururuz

Oh oh maşallah gelenlerimiz çoğalmış hadi kızlar daha çok bekliyoruz...:teytey:
Dıptısçım Second CUp Kordonda Sevinç Pastanesinden Kordona doğru gidip sağa dönüyorsun. Sanırım ikinci sırada olabilir. Yanında FB kulübü mü ne var öle bişey...Fiyatları da uygun.Yine de başka mekan önerisi varsa dikkate alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…