aah hakikatli guzuuum vallahi gözlerim doldu bak bitek sen anımsadın beni ne çabuk unutuldum :umursamaz: mafoldumben
Nereye gidiyormuş bakem İzmirin güzel kızı...Şeniz
arkadaşlar bende gelmeye çalışıcam bir manim olmassa opuyorumnanaktan
yer konusunda fikir veremicem ben balçovadaki mekanlar dışında yer bilmiyorum :kedi:
ama sigara içilebilen bir yer olsun bana adam dövdürtmeyin şimdi :mymeka:
burcum valla bende o konuda hemfikirim
dışarıda bahçesi olan mekan olsun istiyorumvereliniortak
saol cnm inş bakalımçemedemısın.ya betul ablayal konusuyoduk öe.ben evıme cagırmk istiyordum betul ablada ortk yer olsun senın evuzak dedi oylelıkle actık topıkı bıde ramazan girmeden olsun dedık canımbenımbı sonrakınde görusurz artık öpuyorum
:1hug:oyy kujumm benimm ben seni hiç unutur muyum hiç?sen gelince hasret giderme buluşması ayarlarız inşkaydirigubbakcemile5çok özledim sevom senii yaaa...opuyorumnanaktan
valla bacım ben yasak geldinden beri çektim elimi ayağımı restorantlardan ne o öle yaa sigara içemediğim 2. sınıf vatadaş gibi dışlandığım yerde işim yok benmklava:
zaten ruyama girdi göya gidiyomuşum biyere herkes içiyomuş ben yakıyomuşum adamlar gelip yasak diolarmış bende bi güzel dalıyomuşum :roflol:
geçen defa KORDON SECOND CUP CAFE de buluşmuştuk gayet güzeldi orda olabilir yada üsküdar çaycısı olabilirzemuszemus
dıpo seconda cup olmasın salla..
ödenen hesabı ödettiler bize..
hır gürden sonra verdiler geri ama geçti artık..lmaz:
üsküdar çaycısı pahalıymış dediler ben gitmemiştim ama..
orası da olmasın benim param gok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne arıza yaptım ama heeee :roflol: :roflol:
ben geliyorum ama hala yer beğenemedik yahu
kızlar 2. bir alternatifim daha var
çocuklarıyla gelmek isteyenler için daha rahat olur
bornova büyük parkdaki portakal cafe diyorum ve fikrimi sunuyorum
çok güzel yer evet kıslar ama bazılarımıza çok ters yine alsancağa yada firstlady ablamın dediği efes cafeyide düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?