• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir buluşsun mu ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aah hakikatli guzuuum vallahi gözlerim doldu bak bitek sen anımsadın beni ne çabuk unutuldum :umursamaz: mafoldumben

oyy kujumm benimm ben seni hiç unutur muyum hiç?sen gelince hasret giderme buluşması ayarlarız inşkaydirigubbakcemile5çok özledim sevom senii yaaa...opuyorumnanaktan

geçen defa KORDON SECOND CUP CAFE de buluşmuştuk gayet güzeldi orda olabilir yada üsküdar çaycısı olabilirzemuszemus

kıslarr öncelikle haber verdiğiniz için teşekkür ederim 7 si değildee 6 sı olsa mutlaka gelirim 7sinde çünkü haftasonu için bi yerlere kaçıyoz kocişle ondan gelemem yoksa benim için yer önemli değil nereye derseniz topiğinizin hamilesi orda :))

ama yer alsancak olursa bir kahve içimlik uğrarım yanınıza ordan da kaçarımm beni haberdar edin yerdenn ve tam bir tarihtenn

Son düzenleme:
buna da mı gelemıyecegım yav..

biz ne zaman tatıle gıtsek sız bulusma ayarlıyorsunuz :dilcikar:

arkadaşlar bende gelmeye çalışıcam bir manim olmassa opuyorumnanaktan
yer konusunda fikir veremicem ben balçovadaki mekanlar dışında yer bilmiyorum :kedi:
ama sigara içilebilen bir yer olsun bana adam dövdürtmeyin şimdi :mymeka:

alsncak sahil taraflarında bir çok mekan var onlardan biri olabilr isimlerini hatırlyamadım ama bilen varsa olabilir

arkadaşlar bende gelmeye çalışıcam bir manim olmassa opuyorumnanaktan
yer konusunda fikir veremicem ben balçovadaki mekanlar dışında yer bilmiyorum :kedi:
ama sigara içilebilen bir yer olsun bana adam dövdürtmeyin şimdi :mymeka:

burcum valla bende o konuda hemfikirim
dışarıda bahçesi olan mekan olsun istiyorumvereliniortak

burcum valla bende o konuda hemfikirim
dışarıda bahçesi olan mekan olsun istiyorumvereliniortak

valla bacım ben yasak geldinden beri çektim elimi ayağımı restorantlardan ne o öle yaa sigara içemediğim 2. sınıf vatadaş gibi dışlandığım yerde işim yok benm :oklava:
zaten ruyama girdi göya gidiyomuşum biyere herkes içiyomuş ben yakıyomuşum adamlar gelip yasak diolarmış bende bi güzel dalıyomuşum :roflol:

çemedemısın.ya betul ablayal konusuyoduk öe.ben evıme cagırmk istiyordum betul ablada ortk yer olsun senın evuzak dedi oylelıkle actık topıkı bıde ramazan girmeden olsun dedık canımbenımbı sonrakınde görusurz artık öpuyorum
saol cnm inş bakalım
oyy kujumm benimm ben seni hiç unutur muyum hiç?sen gelince hasret giderme buluşması ayarlarız inşkaydirigubbakcemile5çok özledim sevom senii yaaa...opuyorumnanaktan
:1hug:
valla bacım ben yasak geldinden beri çektim elimi ayağımı restorantlardan ne o öle yaa sigara içemediğim 2. sınıf vatadaş gibi dışlandığım yerde işim yok benm :oklava:
zaten ruyama girdi göya gidiyomuşum biyere herkes içiyomuş ben yakıyomuşum adamlar gelip yasak diolarmış bende bi güzel dalıyomuşum :roflol:

:delphin::delphin::roflol:

imkansız ben gelemem cumartesi nişan var yoksa gelirdim. değer haftada spora devam edicem neyse bir dahakine inş.

geçen defa KORDON SECOND CUP CAFE de buluşmuştuk gayet güzeldi orda olabilir yada üsküdar çaycısı olabilirzemuszemus

dıpo seconda cup olmasın salla..
ödenen hesabı ödettiler bize..
hır gürden sonra verdiler geri ama geçti artık.. :olmaz:

üsküdar çaycısı pahalıymış dediler ben gitmemiştim ama..
orası da olmasın benim param gok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne arıza yaptım ama heeee :roflol: :roflol:

dıpo seconda cup olmasın salla..
ödenen hesabı ödettiler bize..
hır gürden sonra verdiler geri ama geçti artık.. :olmaz:

üsküdar çaycısı pahalıymış dediler ben gitmemiştim ama..
orası da olmasın benim param gok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne arıza yaptım ama heeee :roflol: :roflol:

hadi ya ben bunu bilmiyordum:1shok:
nan o zaman yer söyle :delphin:
alsancak kültürüm barlardan ibaret
aile ortamını nerden buliciğim ben:smiley-cool:

ben geliyorum ama hala yer beğenemedik yahu
kızlar 2. bir alternatifim daha var
çocuklarıyla gelmek isteyenler için daha rahat olur
bornova büyük parkdaki portakal cafe diyorum ve fikrimi sunuyorum:delphin:

ben geliyorum ama hala yer beğenemedik yahu
kızlar 2. bir alternatifim daha var
çocuklarıyla gelmek isteyenler için daha rahat olur
bornova büyük parkdaki portakal cafe diyorum ve fikrimi sunuyorum:delphin:

ters gelmezse herkes için bornova portakal cafede güzel evet..
çocuklar da rahat eder..
efferin dıpo kaydirigubbakcemile5

çok güzel yer evet kıslar ama bazılarımıza çok ters yine alsancağa yada firstlady ablamın dediği efes cafeyide düşünelim

çok güzel yer evet kıslar ama bazılarımıza çok ters yine alsancağa yada firstlady ablamın dediği efes cafeyide düşünelim

efes nerde looo kaydirigubbakcemile4
aynı evde yaşıyoruz ama annem bana söylemiyor:mymeka:

hangi arada gitmiş oralara gezenti kadınzemuszemus

Back