İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

tabii ki suyum patlayınca gittim hastaneye 2. gün doğdu Lara ama 2 gün beklemeyebilirdi işte o zaman akciğer problemi yaşardık kızımda
sizin şimdi bebek hareketlerine dikkat etmeniz gereken dönem. bebeğini bilirsin genellikle aynı şekilde hareket ediyordur bir tarzı olur tanırsın hareketlerini
anormal birşey olunca hemen seziyorsun onu söylüyorum
sürekli takip edin bebeğinizin hareketlerini
panik yapma herkeste erken doğum yapmıyor yani %9 erken doğum oranı

gülsencim nasılsın Lara nasıl kokla onu benim için

yeldacım kızım çok iyi hemşire ve doktorlar da aynısını söylüyor hep yarın çıkar diyorlar ertesi gün çıkmıyor nedense benimde sinirim bozuldu artık pazartesi hala çıkmamış olursa başhekime gidip neden çıkamadığımızı sorucam
sen face deki resimleri göremiyorsun sanırım bakınca anlarsın maşallah prematüre ama çok sağlıklı bir bebek Lara hemşire geceleri acıkınca çok ağlıyor deyince içim acıdı versinler ben evde bakarım kızıma yaaa

Ceydacım beklemek iyi değilmiş biran önce kesmek gerekiyormuş kurbanı

nettenbıraz bktım ama nasıl kesılecek tam bılmıoruz cevremızde kesen pek yok soramıyoruz o yuzden sız kestınızmı nasıl kesılıo sacını falan kesmek gerekır gbı bışe okudum amadoğrumukı bıran önce kesmekıstıorum bnde

Gülsencim profilindeki resmini gördüm Lara'nın maşallahı var vardır bir bildikleri o yüzden çıkarmıyolardır

Ceydacım biz kestik biz Kızılay'a vekalet verdik onlar kurbanı bizim adımıza Sudan'da kesti ve dağıttı hem daha hesaplı hemde ordakilerin bizden daha çok ihtiyacı var

benim nöbetimde doğurdun.postop bakımını ben yaptım...

yooo saç falan kesmedik ben ilk defa senden duydum saç kesildiğini sen bildiğin gibi yap nete falan bakma

selam herkeseee..

hepinize iyi haftalar diliyorum... kaydirigubbakcemile2

gulsencım umarım bugun lara taburcu olur.. sağlıcakla kavuşun evinize canım.. öpüyorum kızını opuyorumnanaktan

doğru söylüyorsun canım ama insanın elinde değil ki ister istemez panik yapıyorsun
herşey yolunda gidiyor şimdilik ama hiçbişey belli olmaz tabi
allah hayırlısını versin artık ne diyeyim
umarım larada artık bugün çıkar
geceleri aç kalıyormuş diyorsun
sütünü sağdırıp gece için saklamıyorlar mı
kıyamam ben ona versinler anasının kuzusunu artık

slm kızlar nasılsınız?
nasıl gidiyor hayat? biz iyiyiz ama bir telaş içersindeyiz taşınıyoruz,yavaş yavaş toparlanıyorum Tunayla zor olacak ama napiim nasip böyleymş.bide orda netim olmucak malesef sizlerden uzak kalcm baya bi artık telde falan haberleşiriz arada.

Gülsencim çıktımı bebişin? inş.çıkmıştır bugün de hayırlı güzel haberinizi alırız.
öpüyorum hepinizi.

kızlar merhaba..

gulsenın bebişi taburcu olmuş.. sonun lara evine kavuştu... tekrardan gözün aydın gulsencim.

seldacım evdenmı taşınıyosun. hayırdır ınşallah. en kısa surede ararım zaten senı.. umarım kötu bısıy yoktur. sen ve tuna allaha emanet olun cnm.

mrb.aranıza yeni katıldım.16+4 haftalık hamileyim.kontrollere gıdıyorum.ama sık değil.sormak istediğim bişey var.siz kontrollere gıdınce napıyolar.ne kadar kalıyosunuz ultrasyonda.basını kolunu bacağını ölçüyolar mı?sıvısına bakıyolar mı.bi de ayrıntılı ultrasyona nereye gıttınız.cevaplarsanız sevinirim.

merhaba cnm hoş geldım aramıza. opuyorumnanaktan

ben 6 haftalıktan itibaren gidiyorum. şu an 32.haftadayım. ben hastaneden çok memnunum. her ay devamlı kontrollere gidiyorum. doktorların ılgısı alakası çok guzel. gittiğinde bebeğin normal ölçümlerine bakıyolar. amniyo sıvısına bakıyolar. zaten ilk haftalarda çok detaya girilmediği için ultrasonda uzun kalmana gerek kalmıyo. ve hastane 2.duzey test hariç tüm diğer testlerini yapıyo. 3.lü testini şeker yüklemeni. detaylı ultrasonunu vs.. tüm bunları ssk karşılıyo. ayrıca ben her testimi hastanede yaptırdım. tüm kontrollerimi orada oldu. öokta memnunum. eğer doktor önermeside istersen. pamir payzanoğlu ve şinasi kılıç doktorlarını tavsiye ederım. vereliniortak
ve ayrıca hem hastane doktoru hemde dışarıda özeli olan ıstersen Tahir Özgüder var. şirinyerde tansaşın yanında muynehanesi var. aylık 100 tl ücreti. ve eğer istersen doğumunada giriyor. (sezeryan istersen bile) seçim sana kalmış. yerimseniben

eğer aklına takılan başka şeyler varsa sorabılırsın. bende burada tanıştığım arkadaşlardan biçok şey öğrendim. şimdilik burada 2 hamıle kaldık. ama doğum yapanlarda dewamlı girip bilgilerini paylaşıyor. sürekli takip etmeni öneririm. hepsi paylaşım için ideal arkadaşlardır. olumunekankayizsmile

tekrardan bebeğin hayırlı olsun cnm. allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…