bncede bıkurbn kes gulşncm ınanrm öle seylere amazaten her doğan bebeğe akıka kurbanı kesılmesı lazım bnde kesıcem daha kesemedim(
siz bi çıkın ben gelerim canım
nasıl yani senin suyun patladıktan sonra gitmedin mi hastaneye
ben öyle biliyorum hareket etmediği için mi gittin
ben zaten çok evhamlıyım biliyorsun korkuttun şimdi beni
sen demiştin doğurmadan bi hafta önce ağdacıda yeşil akıntı geldi diye o bi işaret olabilir mi acaba
ben netten baktım bazı insanlarda doğumdan önce böyle işaretler gelebilirmiş
kiminde hiç bişey olmazmış
of valla ne kadar sıkıntılı dönemmiş çok zor ya
gülsencim nasılsın Lara nasıl kokla onu benim için
Ceydacım beklemek iyi değilmiş biran önce kesmek gerekiyormuş kurbanı
nettenbıraz bktım ama nasıl kesılecek tam bılmıoruz cevremızde kesen pek yok soramıyoruz o yuzden sız kestınızmı nasıl kesılıo sacını falan kesmek gerekır gbı bışe okudum amadoğrumukı bıran önce kesmekıstıorum bnde
Ceydacım biz kestik biz Kızılay'a vekalet verdik onlar kurbanı bizim adımıza Sudan'da kesti ve dağıttı hem daha hesaplı hemde ordakilerin bizden daha çok ihtiyacı var
doğru söylüyorsun canım ama insanın elinde değil ki ister istemez panik yapıyorsuntabii ki suyum patlayınca gittim hastaneye 2. gün doğdu Lara ama 2 gün beklemeyebilirdi işte o zaman akciğer problemi yaşardık kızımda
sizin şimdi bebek hareketlerine dikkat etmeniz gereken dönem. bebeğini bilirsin genellikle aynı şekilde hareket ediyordur bir tarzı olur tanırsın hareketlerini
anormal birşey olunca hemen seziyorsun onu söylüyorum
sürekli takip edin bebeğinizin hareketlerini
panik yapma herkeste erken doğum yapmıyor yani %9 erken doğum oranı
kimin saçı kesiliyormuş anlamadım kızlaryooo saç falan kesmedik ben ilk defa senden duydum saç kesildiğini sen bildiğin gibi yap nete falan bakma
çok saçma değil mi ya bebek saçsızsaBebeğin saçı kesiliyor galiba Pelin'cim
mrb.aranıza yeni katıldım.16+4 haftalık hamileyim.kontrollere gıdıyorum.ama sık değil.sormak istediğim bişey var.siz kontrollere gıdınce napıyolar.ne kadar kalıyosunuz ultrasyonda.basını kolunu bacağını ölçüyolar mı?sıvısına bakıyolar mı.bi de ayrıntılı ultrasyona nereye gıttınız.cevaplarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?