• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

inşallh hyrlısyla normal olur doğumun bn cvok ıstedım olmdı senın olsun inşallh

slm kızlar nasılsınız ? a.s.

bebişlerde iyidir inşallah..

havalar 2 gündür çook güzel serin serin içim açıldı walla :) :sm_cool:

bilmem sizde oldumu ama benım bacaklarım çok ağrımaya başladı.. yürüyüşde yapsam hareketde etsem baldırlarım acıyo boshayallersmile

ama oğluşumun keyfii yerinde sanırım oynaşıp duruyo gamyoncuiremsu

inşallh hyrlısyla normal olur doğumun bn cvok ıstedım olmdı senın olsun inşallh

bilmiyorum ceydacım bebek söylendiği gibi iriyse ben onu normal doğuramam ki
şu bebeğin çıkışını kolaylaştırmak için vajenin kesilmesi olayı beni acayip korkutuyor
daha tahir beyle de konuşmadık aslında normal mi sezeryan mı diye
birde ben söyleye söyleye bebeği erken getiricem zaten bu gidişle
hayırlısı neyse o olsun canım benim
ayarlayın da bu hafta buluşalım
ben doğuracakmışım gibi geliyor bana
korkudan bugün ağdaya gidiyorum

slm kızlar nasılsınız ? a.s.

bebişlerde iyidir inşallah..

havalar 2 gündür çook güzel serin serin içim açıldı walla :) :sm_cool:

bilmem sizde oldumu ama benım bacaklarım çok ağrımaya başladı.. yürüyüşde yapsam hareketde etsem baldırlarım acıyo boshayallersmile

ama oğluşumun keyfii yerinde sanırım oynaşıp duruyo gamyoncuiremsu

nezahat biz iyiyiz canım sen nasılsın
kilo alımın nasıl sanki bacak ağrıların için biraz erken gibi ama ödem yaptıysan o da çok ağrı yapıyor daha sık dinlenmeye çalış uzan ara ara
oğluşunu okşa benim için de

Merhaba kızlar ben bişey sorucam
izmirde yaşıyorum hiç gitmedim bu hastaneye zaten yeni açıldı randevuylamı çalışıyorlar
yoksa sabah gidip sıramı alınıyor kalabalık oluyormu yani erken gitmek gerekirmi yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba kızlar ben bişey sorucam
izmirde yaşıyorum hiç gitmedim bu hastaneye zaten yeni açıldı randevuylamı çalışıyorlar
yoksa sabah gidip sıramı alınıyor kalabalık oluyormu yani erken gitmek gerekirmi yardımcı olursanız sevinirim
mrhb canım
hastaneye sabahtan gidip numara alıyorsun
dokuzda muayene başlıyor
sıra almak için daha erken git ama
erkek doktorları tavsiye ederim
hepsi iyidir
sen kaç haftalık hamilesin??

bak şimdi
endişelendim
neden beni nst ye çağırdı bu adam
son gittiğimde herşey normal dedi halbuki
dur bi araştırayım bakalım bu nst ye kaç haftalıkken giriliyo

şimdi baktım gülsen
nst eğer herhangi bir problem yoksa 36. haftadan itibaren haftada bir yapılıyormuş
beni 33 haftada çağırdı tahir bey
idrar tahlilimin sonucunu göstericem bugün gittiğimde bi sorayım
allah allah endişelenmeyeyim diye mi bişey söylemedi bu adam bana

nezahat biz iyiyiz canım sen nasılsın
kilo alımın nasıl sanki bacak ağrıların için biraz erken gibi ama ödem yaptıysan o da çok ağrı yapıyor daha sık dinlenmeye çalış uzan ara ara
oğluşunu okşa benim için de

merhaba gülşencim, oğluşumu senin içinde mıncıkladım.. zaten pek bi hareketlendi bu aralar. :)
bacaklarıma gelince 2 gündür hava güzel diye evde bolbol iş yaptım bide çok ayakta kaldım. belkim ondandır..
o yüzden güzel güzel dinleniyorum. biraz iyi olursam tatlı yapayım diyorum cnm istedi :icecream:

şimdi baktım gülsen
nst eğer herhangi bir problem yoksa 36. haftadan itibaren haftada bir yapılıyormuş

pelincim hayırdır inşallah..

umarım sadece kontrol amaçlıdır. sen içini ferah tut. doktorun zaten bi açıklama yapar sana.

inşallah hayırlı haberler alırsın cnm.. :1hug:

arkadaşlar mrb ben yeni üyeyim.28 haftalık hamileyim.bugün bu forumu gördüm.tahir özgüderin hastasıyım.buca kadın doğumda yaparım doğumu diye düşünüyodum ama hiç bilgim yok bugün okuduğum bazı yorumlardanda korktum.orda doğum yapan varsa beni biraz bilgilendirebilir misiniz?normal doğumda epidural yapmıyolarmış kendi doktorun girmiyomuş .ben bunları öğrenmek istiyorum.lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim.çok moralim bozuldu strese girdim iyice.mafoldumben

normal doğum düşünüyorsun herhalde
maalesef hastanede epiduralli normal doğum yapılmıyor
ama doktorun tahir beyse hiç endişelenme bence
o en uygun olanını ve özellikle sen nasıl istrsen öyle yapar
eğer tahir beyin özel hastasıysan doğumuna mutlaka o girer
ama sadece hastanede bakılıyorsan
o zamanda doğum zamanı nöbetçi doktor o gün kimse o girer
moralin neden bozuldu??

ben burda okuduğum yorumlarda normal doğuma doktorum girmicek sandım.ben tahir beyin özel hastasıyım.epiduralsiz çok mu ağrılı olur diye korktum.hiçbişeyde bilmiyorum.hangisi daha iyi bilmiyorum onun için moralim bozuldu çok canım yanar mı diye korktum.tahir beyde 32.haftadan önce doğumla ilgili konuşmuyorum dedi.kafam karıştı iyice.bilen birilerinden bilgi almak istedim sen orda mı yaptın doğumunu çok ağrılı mı oldu.sence epidurallimi yoksa epiduralsiz mi daha iyidir.?

arkadaşlar mrb ben yeni üyeyim.28 haftalık hamileyim.bugün bu forumu gördüm.tahir özgüderin hastasıyım.buca kadın doğumda yaparım doğumu diye düşünüyodum ama hiç bilgim yok bugün okuduğum bazı yorumlardanda korktum.orda doğum yapan varsa beni biraz bilgilendirebilir misiniz?normal doğumda epidural yapmıyolarmış kendi doktorun girmiyomuş .ben bunları öğrenmek istiyorum.lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim.çok moralim bozuldu strese girdim iyice.mafoldumben

Öncelikle aramıza hoşgeldin ben 5,5 ay önce buca kadın doğum hastanesinde doğum yaptım doktorumda Tahir beydi ben sezeryanla doğum yaptım Tahir beyin özel hastası olduğum için doğumuma kendisi girdi hastanedende doktorumdanda çok memnun kaldım çok rahat ve güzel bir yaşadım zaten doktorun Tahir beymiş hiç korkma o senin için en iyisini düşünür zaten

şimdi baktım gülsen

öyle birşey yapmaz bence
çünkü risk varsa senin dikkatli olman gerekir o yüzden söylerdi
ben yarın akşam son hastası olacaktım
beni sabah erken gitmem için aradı
ben bugün çok korktum
ağdadan sonra yıkanmak için bekliyordum ayağa kalktığımda
üzerine oturdum kağıt havlunun açık yeşil suyla ıslandığını gördüm
yazık ağda yapan kız da çok korktu öyle damlama gibi değildi
bütün kağıt ıslanmıştı