Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle cnm çok ağır geçirenler oluyormuş,benim güzel geçti sayılır yine de
ooo canım oğlum o benim,huysuz da olsa cadı da olsa bi tanem benim o,aşkım herşeyim
öyle tabii zorla alışıyo dünyaya kıyamam,görsen bi kuş gibi uyanıp hemen etrafına bakınıyo benim kucağımda değil mi diye,kucağımdaysa uykuya devam,değilse feryat figan:)
herşeyden ürküyo,korkuyo,titriyo canım benim yaa,miniğim:)
çok şeker varya,dünyalara bedel oluyo sevgisi Gülsencim.
Bu arada herkese günaydın,hayırlı ve güzel haftalar....
benim akşamları sırtım ağrıyo sadece o kadar
gündüzleri pek şikayetim olmuyo
okadarda olacak ama az kaldı artık
senin suyun neden fazlaymış fazla olunca ne oluyo ki
günaydın kızlar hepinizin keyfi yerindedir inşallah hafta sonu bol bol sohbet etmişsiniz
artık buluşma gününü kararlaştıralım
25inde işim var benim 25 hariç herhangi bi gün olabilir
27 sinde de doktor randevum var ama dörtbuçukta 27side olabilir yani
geceleri yemek yeme çok zararlı bende geceleri çok acıkıyorumben geceleri fazla yediğim için rahatsız oluyorum biliyorum ama kendimi tutamıyorum ne yazık ki sonra şişkinlik yüzünden uyuyamıyorum ertesi gün mahvoluyorum tabii
gündüzleri ben de iyiyim hala hoplayıp zıplıyorum
ama dün anladım ki 100 mt bile yüzemiyorum yoruluyorum nefes alma probleminden
suyum neden fazla bilmiyorum
galiba tek zararı ağırlık yapıp rahim ağzının açılması doğumun başlaması
o kadar çoksa amniyosentezle alıyorlar sudan diye biliyorum
geceleri yemek yeme çok zararlı bende geceleri çok acıkıyorum
meyve yiyorum bide üzerine bol su içince açlığımı bastırıyo
gece yemek seni uykundada rahatsız eder
eğer bu su erken doğuma neden oluyorsa
alsınlar suyu biraz ozaman allah korusun erken doğum olmasın
bebeklerin en güzel beslendiği yer anne karnı en hızlı kilo alacağı zamanda son zamanlar
gittiğinde söyle tahir beye
doğru söylüyorsun
bende biri önüme getirince hayır diyemiyorum
zaten yemeye meyilliyim bide önüme kadar gelince nasıl geri çevireyim ama deme
bilmiyorum valla canım ne olacakpelin bu bebekleri olanlar pek nazlı
nadir uğruyorlar topiğe
bizimkiler doğunca nolucak bakalım
bilmiyorum valla canım ne olacak
bizim evde internet yok maalesef
eşim almıyo bütün vaktimi başında geçiriyorum diye
dükkanda bile bazen isyan ediyo kaldır kafanı şu bilgisayardanda yüzünü görelim diye
artık büroya uğradıkça yazarım ne yapalım artık
pelin bu bebekleri olanlar pek nazlı
nadir uğruyorlar topiğe
bizimkiler doğunca nolucak bakalım
ben başlarda bir buçuk ay kadar sıkntı çektim mide bulantısından öte düşük için kulandığım ilaçlar vardı o kadar ağır geliyordu ki gözümü açamıyordumbu arada hamileliklerden bahsetmişsiniz benimde hamileliğim ilk üç ay dışında çok rahat geçti ilk aylar çok bulantım oldu sürekli kusuyordum birde son ay reflü çektim ama ne reflüydü Emre'de çok saçlı doğdu
Valla hiçte nazlı değilim Emre'den fırsat buldukça girmeye çalışıyorum bu aralar çok yaramamz oldu büyüdükçe huyu değişiyor sürekli yanında birini istiyor az uyuyor şimdi yıkadım uyudu bakalım ne kadar uyucak
Valla hiçte nazlı değilim Emre'den fırsat buldukça girmeye çalışıyorum bu aralar çok yaramamz oldu büyüdükçe huyu değişiyor sürekli yanında birini istiyor az uyuyor şimdi yıkadım uyudu bakalım ne kadar uyucak
bu arada hamileliklerden bahsetmişsiniz benimde hamileliğim ilk üç ay dışında çok rahat geçti ilk aylar çok bulantım oldu sürekli kusuyordum birde son ay reflü çektim ama ne reflüydü Emre'de çok saçlı doğdu
ben başlarda bir buçuk ay kadar sıkntı çektim mide bulantısından öte düşük için kulandığım ilaçlar vardı o kadar ağır geliyordu ki gözümü açamıyordum
neredeyse 24 saat uyuyordum ogünler çok kötüydü çok şükür artık bi şikayetim yok
bakalım son ay nasıl geçecek allahtan son ay ekim havalar biraz serinler herhalde
benim ilk hamileliğim 7 haftalıktı düşük yaptım buda düşmesin diye progestan içiyordum ilk üç ay sürekli yattım zaten oturduğum yerde uyuya kalıyordum onlar bişey değildi bulantı çok fena
evet en baştaki bulantılar olmasa hamilelik çok kötü değil
ama ben artık farkediyorum çabuk yoruluyorum ve dinlenme ihtiyacı duyuyorum
hareketlerim ister istemez yavaşladı zaten ani hareketlerde sancım oluyor
doktor da uyarıyor yorulma uzun süre ayakta kalma diye
böyle geçsin yeterki koca karnımla iyi bile bu kadarı
yelda ilk bebeğini kaybettiğini bilmiyordum üzüldüm canım
allah emre'ye uzun ömür versin
yeldacım şakaydı tatlım
tabii ki nazlı değilsiniz bebekle ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum bende
Amin canım Emre 3 yıl sonra geldi o yüzden çok değerli benim hamileliğim boyunca hiç ne ağrım ne sancım oldu çok rahat geçirdim doğumumda çok kolay oldu inşallah sizde kolay doğumlar yaşarsınız