biz de eşimle telefonda hayal kuruodukk.::)) çünkü ben hamileyken eşim askere gitti..kısa dönem yaptı Allahtan..hatta eşim askerden geldi ve biz tahir beyin odasında gördük birbirimizi:))valiziyle dr a geldii:)))
baştan dedim ya oda var tabi canımpln cim eşinin yaşadıkları tabiki etkiler onu.. ama işin aslı erkeklrin hepsi aynı bizim gibi duygusal olmadıkları için hayal kurmak onlara göre diill...olcak görcez mantığnda hepsi
baştan dedim ya oda var tabi canım
allah korusun bebeğe bişey olsa çok üzülmeyelim diye de konuşmak istemiyo mesela
daha bebeğe hiç bişey almadık ne zaman söylesem erken daha der
oda kendi açısından benidüşünüyo işte
ben ilk hamile olduğumu kanamayla hastaneye gidnce öğrndim
dktor gebelik kesesini gördü ama içinde bebek yok dedi
ne kendisini görebildi ne kalp atışlarını duyabildi
muhtemelen boş gebelik dediğimiz durumla karşıkarşıysın dedi doktor
o zamanlarda çok ağlamıştım hep güçlü olan taraftır benim eşim
ben olaylara hep felaket yönünden bakarım
o hep olumlu tarafları görmeye çalışır
bazende umrunda değilmiş gibi davranıp
benim herşeyi çok fazla büyütmemi engeller
her insan farklı işte
inşallah canım bi kucağıma alsam başka bişey istemiyorum zatenevet cnm ..en iyisi aslında..benim eşimde alışvrişi hp sona bırakmak istedi..ki ben geçen mayıs ayında düşük yaptm..kan tahlilinde hamile olduğmu öğrndimm hemen dr a gittim..ama kese falan yoktu.dr 1 hafta sonraya randevu verdi..ama daha 3. gün kanamayla hastaneye gittim 3 gün yatırdılar. dış gebelikten şüphelndiler...ama allahtan değilmiş kimyasal gblik ti..bizde çok üzüldükk.sonra bu hamileliğimde hep bi korkuyla girdim ultrasonlara bişi oldumu diiye..Allaha şükür sağ salim aldım bebişimi kucağıma..Darısı başınaa
merhaba kızlar
laptop um bozuldu 2 gün uzak kaldım sizden
özledim sizi
herkes iyi anladığım kadarıyla
bende günahını aldım desene
gülsen kesin yine tatile gitti
ohhh bu sıcakta ne güzel valla dedim
allah korusun ama bi an şaka ile karışık onuda geçirdim aklımdanaslında arkadaşım nerdeyse yalvarıyor gel diye didime ama
akşam olduğunda benim pilim bitiyor ve evimi arıyorum
başka hiçbir yerde rahat olmuyorum
çok huysuz oldum eve akşam misafir gelsin bile istemiyorum
sen tatile gittiğimi sanmışsın
ben kızlar benim doğuma gittiğimi sanacak dedim
sen nasılsın pelincim iyi misin
iyiyiz biz canım desene zor günleri atlattım ne güzel allah bizede nasip etsin bir an öncekızlaaarrr napıyonuzz??
biz oğluşumla iyiyiz şükür,düzene girmeye başlıyo yavaş yavaş hayatımız teyzeleri
sizler neler yapıyonuz nasıl gidiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?