İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

merhaba kızlar..hasta olan bebişlere çok çok geçmiş olsun...havalar düzelsin artık ya...
seldacım yeni işin hayırlı uğurlu olsun.bak iş kadını olduğun nasıl da belli oluyor..pek yazamamışsın bu aralar:))ya valla hayat çok zor bir hal aldı benim için..iş güç eve gel çocukla uğraş akşamları resmen sızıp kalıyorum..bir de kayınvalidemle kayınbiraderim bende..çocuğuma bakıyorlar diye katlanıyorum ama çok sıkıldım..kendi evimde yabancı gibiyim...eşimlede bu aralar aramız açık..stresten ona sarıyorum..bir de ev alma durumumuz var bu aralar..bir dünya borca gireceğiz..alıp başımı kızımla gişdesim var çook uzaklara

kızlaarrr hepinize selamlar,iyi hafta sonları
1 haftanın ardından buradayım yine,çok özledim sizleri.herkes iyidir umarım.

ben iyiyim şükür,oğluşum da iyi,diş ağrıları dışında bi sorunumuzyok çok şükür.artık emekliyoruz da:)) biraz geç oldu ama oldu sonunda:))
işyerinde anlayacağınız giremiyorum gün içersinde.akşamları da vaktim olmuyor açıkçası,Tuna annemde kalıyor,ondan ben de gecelere kadar ordayım sonra da gelip sızıp kalıyorum yorgunluktan.her sabah 6 da kalkıyorum,çok yorucu ama işim güzel,bir hayli yoğun geçiyor.
1,5 yılın ardından biraz yoğun geldi ama alıştım epey.şimdilik memnunum umarım bir sorun olmaz,aynı devam eder gider.
işimi kutlayan herkese çok teşekkür ederim canlar,darısı tüm çalışmak isteyenlerin başına.

bu arada hasta bebişlere acil şifalar....
havalar düzeliyo artık kızlar,geride kalıyo hastalıklar çok şükür.

Ceylanla konuştum geçen gün,neti kesikmş,ondan giremiyormuş.
bağlanınca gelir yine.

Mehtapcım çok zor durumun ama idare etcen arkadaşım napcan,çalışma hayatı hep böyle biliyorsun,hep fedakarlık gerekiyo.ev olayı da iyi olur,sağ duyulu ol,alıp başını gitmek yok!!! gel bizim buralardan al evini,yeni daireler oldu çok güzel.
şaka maka Allah gönlüne göre versin,Allah hepimize nasip etsin inş.

Gülsen,Yonca,Bilgicim sizler de iyisinizdir inş.
hepinizi kocamaaann öpüyorum....
ilk fırsatta görüşürz.

kızlar herkesee günyadınlar hayırlı haftalarr inşallah.

seldacım ilk haftanın güzel geçmesine sevindim canım.
inşallah böyle sorunsuz devam eder.

mehtapçım çok bunalım gördüm seni Rabbim sabır ve güç versin sana hayatım..

gülseeeennnn pembenin fotolarını gördüm senin face te ayyy maşallah çok tatlı bi hatunn.göbüşte kocaman olmuş maşallah.ben tanışamadım henüz ama sen bi daha görüştüğümüzde çok çok selamımı söyle.sanırım kk yada giremiyo artık

ceylaan, pelin,yonca
kızlarr sizleride kocaman öpüyorumm.

slm kızlar ii haftalar hepinize:) nasılsınız bn iyiym çok şükür bilgicim seladacım bnde szleri öpüyorum çook

kızlaaarrr hepinize günaydınlar,güzel,keyifli pazarlar
nasılsınız bakalım,herkeste herşeyler yolundadır inş.
neden hiç uğramıyorsunuz artık,hadi benim sebep belli,size noldu ayol,tabii bahar geldi yaz geldi attınız kendinizi sokaklara dimi:) kış arkadaşlığımı oluyo sadece burda aşkolsun yani:)
bakın ben pazar pazar sabah sabah,karga botlarını giymeden geldim hemen yazmaya,merak ediyorum,özlüyorum sizleri cidden.

şaka maka iyisinizdir umarım,biz iyiyiz,işlerim iyi gidiyo şimdilik şükür,oğluşum da iyi de diş çıkartıyo yine 2 ad.daha görünüyo uçlardan,6 lıyoruz dişlerimizi ondan biraz huzursuz.yaa neden hep 2 şerli çıkıyo bu dişler,sizlerin de öyle mi çıktı ve çıkıyo hep,tecrübeli anneler aydınlatın bakalım beni:)
böyle olunca çok zor oluyo çıkartması ya yazık bebişimebide artık tam gaz emekliyoruz biz.tutunup kalkıyo,az az sıralıyo,sanırım doğum gününde yürüyor olacak Allah izin verirse.

bu arada d.günümüze de az kaldı,şimdiden bizi bir telaş sardı,ne giysek oğluşumuza ne giydirsek nerde resim çekilsek,neler hazırlasak ohooo.ne tatlı telaşmış bunlar yaa,Rabbim herkese yaşatsın.
Allahım hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin,olmayanlara da en kısa sürede yaşatsın inş.
şimdilik benden bukadar,görüşürz kızlar,görüşene dek ALlah a emanetsizniz,öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:
Günaydın canlarıımmm.
Seldacım herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım.
Evet dişler öyle malesef gelmeye başladımı çifter çifter geliyolar.
Hatta ben dört dişimizin aynı anda kabardığını bilirim.

Maşallah tuna paşaya yaşına az kalmış temmuzun kaçı canım doğum gününüz..

tunanın fotoğraflarını koymuyosun hiç face e seldacım büyümüştür temmuzdaydı doğum günü deme zaman nasıl geçiyo ya ilk tunayı gördüğümüzde benle gülsen hamileydik daha tunada yeni doğmuştu....
duru sekizinci ayına girdi ama hala dişi yok damakları çok kabardı ne bulsa ağzına sokuyo bizim dişlerde çıksada rahatlasak valla artık
bu arada işe başlamışsın hayırlı olsun tuna zorluk çıkarıyomu annene

gülsen bugün sağlık ocağına gittim durunun kan değerlerine dokuzuncu ayda bakacaklarmış

gülsen bugün sağlık ocağına gittim durunun kan değerlerine dokuzuncu ayda bakacaklarmış

iyi canım 2 ay sonra yaptırırsın o zaman
bende hastaneye gittim ultrason için iyi çıktı bir problem yokmuş yani
Pınar ameliyat oldu p.tesi yarın ona gidicm gelmek ister misin?

selam kızlar nasılsınız bakalım?
ben iyiyim malum işteyim,yarım gün çalışıyorum bugün ve işler pek yoğun olmuyor c.tesi günleri
fırsat bulmuşken ben de girdim hemen yazayım size diye. umarım hepiniz iyisinizdir.

temmuzun 6 sı tatlım doğum günümüz.
1 ay gibi bişey kaldı işte.o gün de geliyor ALlahın izniyle:)

siz de iyisinizdir inş.öpüyorum kocaman.

1 ay önce falan koymuştum en son Pelincim.
koyarım yine fırsat buldukça.temmuzun 6sı işte d.günü erkeğimin.evet çok büyüdü teyzesi,emekliyor yürüyor tutunup sağa sola:) hakikaten ya onu ilk gördüğünüzde 40 mız bile çıkmamıştı henüz.
sizin prensesler bile doğdu,büyüyorlar bile.:))
biz de dişleri 6 lıyoruz.ama çok zorlanıyoruz.
sizin de bizim gibi çıkacak sanırım dişleri Tuna da 8.ayından 2 hafta falan almıştı ilk çıkardığında.
olsun geç olsun da güç olmasın.hayırlısıyla çıkarsın inş.
Duru da çok tatlı bir bebiş olmuş Pelin dünyalar güzeli maşallah.Allah a emanet.
hepsi de birbirinden güzel bebişlerimizin nazar değmesin onlara
sizi de çok çok öpüyorum canım benim.

Selda babanızla resminizi koymuşsun faceye gördüm yakışıklımı maşallah kuzuma benim
senin işin nasıl gidiyor
bizde Lara'nın dişleriyle uğraşıyoruz bana hiç zaman bırakmıyor yaramaz şimdi uyuyor da girdim birşeyler yazabiliyorum hergün sokağa çıkmam lazım rahat etmek için ama çıkılmıyor işte
kızlar iyice ara verdik topiğe toparlanalım artık diyorum

saol Gülsencim,teşekkür ederim.
iş güzel gidiyor alıştım epey,ama çok yoruluyorum.gün içinde kafamı kaşıcak vaktim olmuyor:)
alışıyorum napayım.çalışmak yine de güzel özlemişim hani.
dişler çok zormuş Gülsen mahvetti yavrularımızı.
kıyamam ben ona,evet gezmek çok iyi geliyor haklısın.bizde de durumlar aynı bi tek sokaklarda eziyeti yok,o da malesef her gün her gün olmuyor,annem nasıl çıkarsın onu hergün dışarı.
arada ben,bazen de babası götürüyoruz işte parka falan vaktimiz olukça napalım.
öp mis kokulu Lara mı kocaman benim için.
evet kızlar çok boşladı burayı,ben bile ilk fırsatta yazıyorum hemen.
kızlaaarrr bi ses verin.
görüşürüz Gülsencim,iyi geceler...öptm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…