bgn daha iyim cnm sen nasılsın görüşemiyoruz walla artık msnnde kapalı iisn demi oğluşunda iidir işlhh..
Seldaaaaaa şu meyve filesini nerede bulursan bana da al
ben sana parasını vereyim
hem bahaneyle buluşmuş oluruz
iki lafın belini kırarız oğlun bizim yanımızda sakin nasıl olsa
kızımda gözümü var ne???
Ceylan'a benim msn imi de versene Selda
Bilgi Yonca Mehtap kızlar sizler nasılsınız
bence hergün belli bir saat olsun elimizden geldiğince o saatte girmeye çalışalım nasıl olur
nasıl olsa msnde gorusuyorz dıye sen benı sormuyosun bnde senı sormıcam ışteee
kıyamam canım size ben,ikinize de çok geçmiş olsun.Allah şifa versin yakışıklıma
Allah kavuştursun eşinle de,su gibi gitsin gelsin inş.zaman da sular seller gibi akıp geçsin size.
biz de idare eder moddayız şükür,Tuna da aynı iştahsız ve hala çok huysuz,diş de çıkmadı daha hiç.bizden de durumlar böyle Yeldacım.Şükür bugünümüze yuvarlanıp gidiyoruz işte.
seni meraktaydık inanki,iyiki girdin haber ettin,arayı uzatma dediğin gibi fırsat buldukça gir canım benim.
öpüyorum ikinizi de.
kızlar gunaydınnn nasılsnz...
gulsencım ben meyve fılesını brış bebeden aldım ama selda bulamamış sanırım heryerde yok seldayla buluşunca alıcaktık.sanırım yarın buluşcaz bız.hatun caymazsa..sende gel gulsencım ama kocışın evdedır demii..
bılgıcım nerelerdesınnn
yeldacım hoşgeldın yahuu ozlettın kendını gecmış olsun bzde yenı atlattık hastalığı
yoncacaım ne sanslısın yaa ıkızlerın olcak herkese nasıp olmaz valla cokseker olcaklar...
sağol Seldacım zaten senden başka beni soran yok valla
olurmu hiç canım benim,biz kızlarla konuştuk hep ara ara,merak ettik inanki.
kızlar da hep sordu seni haklarını yemiyelim yani.
Biz bugün Ceylanla buluşuyoruz,bigün hatay tarafına gelcem ogün de senle görüşürüz.
ya ben sana uğrarım,yada buluşuruz bi yerde çay kahve muhabbet eder,biraz da gezeriz,tıfılları gezdiririz.
ben artık hepinizi görmeyi istiyorum.
Seldacım ben annemde kalıyorum Hatay tarafına gelirsen buluşuruz tabii
Ceylan kim Selda
iyi geceler kızlar nasılsnz bugun yeldadan baska gelen olmamış fırardamısınz yıne..
nasılsnz bakalımmm
seldacım senitanımak çok güseldii çok keyif aldımm inan.bundan sonra sıksık tekrarlamak nasıp olsunn bence
hava cok guseldı bugun yaaa keşke hergun boyle olsa asırı sıcak değil soğukta değil ne gusel bunalmıyo ınsan...
kızlar herkese günaydınlar hayırlı haftalarımız olsun inşallah inşşallah.
gülsencim naber lara nasıl. taşınma işini hallettinizmi.
seldacım senden naber tuna nasıl. aldınmı meyve filesi.
ceylancım sen nasılsın talha iyileşti herhalde. gezdinizmi iki hatun pazar günü bakalım.
yeldacım sen nasılsın canım emre nasıl. geçmiş olsun ikinizede. bizde Rabbim'e çok şükür yeni atlattık hastalığı.
yoncacım sen nasılsın canım. bıcırıklar nasıl iyilerdir inşallah.
mehtap sende iyisin demi canım uğramamışsın kaç gündür.senin kzın nasıl.
pelin senden naber duru nasıl. sanırıım evdesin dükkana da değilsin.
nezahat canııım sende iyisin inşallah mert paşa nasıl. senide artık daha sık görmek istiyoruz burda.
bizde iyiyiz çok şükür geldik gene pazartesi pazartesi iş başı yaaptık bu hafta biter mi yaaaaaaaaaaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?