İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

bgn daha iyim cnm sen nasılsın görüşemiyoruz walla artık msnnde kapalı iisn demi oğluşunda iidir işlhh..

iyi canım,sevindim daha iyi olduğuna.
biz de idare ediyoruz şükür.
valla canım benim msn genelde açık da bana pek yazan olmuyo nedense:)) geçen Ceylan a da dedim herkes hep benden slm bekliyo herhalde dedim,o da olurmu öyle şey dedi hatta:)
yazın güzelim sizler de arada sırada.ben müsait olunca açıyorm msn mi.
arada başında olamasam bile,oturunca görür yazarım yani.

Son düzenleme:

olur tatlım bulursam alırım sana da.dediğin gibi bahaneyle falan buluşlurz.
Pelin e falan gidecek olursan haber ver de müsait olursam gelirim ben de şekerim.
sna gelemeyiz yakında hele sen bi taşın,yerleş geliriz nasip kısmetse inş.
doğru diyosun sizin yanınızda pek sesi çıkmıyo oğluşumun,kızın da gözü var sanırım:))
msn ini veririm cnm Ceylan a da,ordan da haberleşirizsiniz.
öpüyorum tatlım,iyi geceler.

Bu arada Bilgicim bugün sen de uğramamışsın,yarın benimki mızmızlanmazsa bi ara ararım seni
inş.iyisinizdir.

kızlar gunaydınnn nasılsnz...
gulsencım ben meyve fılesını brış bebeden aldım ama selda bulamamış sanırım heryerde yok seldayla buluşunca alıcaktık.sanırım yarın buluşcaz bız.hatun caymazsa..sende gel gulsencım ama kocışın evdedır demii..
bılgıcım nerelerdesınnn
yeldacım hoşgeldın yahuu ozlettın kendını gecmış olsun bzde yenı atlattık hastalığı
yoncacaım ne sanslısın yaa ıkızlerın olcak herkese nasıp olmaz valla cokseker olcaklar...

herkese günaydın,günaydın Ceylancım sana da erkencisin bugün maşallah
dün yoktun ortalıklarda,kayınvalde günümüydü:)
görüşcz yarın canım kısmetse,Allah tan bi mani çıkmazsa yani,hep öyle derler ya:)

bu arada sen bizi sormamışsın amma,biz iyiyiz şekerim,siz de iyisinizdir inş.
yarın görüşcez diye sormadın herhalde dimi:)

sağol Seldacım zaten senden başka beni soran yok valla

Sağol canım sizede çok geçmiş olsu

günaydın kızlar,keyifli pazarlar hepinize.

Gülsencim sanırım taşınma işlemine başladınız şu anda,ALlah kolaylık versin tatlım.

sağol Seldacım zaten senden başka beni soran yok valla

olurmu hiç canım benim,biz kızlarla konuştuk hep ara ara,merak ettik inanki.
kızlar da hep sordu seni haklarını yemiyelim yani.

Biz bugün Ceylanla buluşuyoruz,bigün hatay tarafına gelcem ogün de senle görüşürüz.
ya ben sana uğrarım,yada buluşuruz bi yerde çay kahve muhabbet eder,biraz da gezeriz,tıfılları gezdiririz.
ben artık hepinizi görmeyi istiyorum
.

Seldacım ben annemde kalıyorum Hatay tarafına gelirsen buluşuruz tabii
Ceylan kim Selda

iyi geceler kızlar nasılsnz bugun yeldadan baska gelen olmamış fırardamısınz yıne..
nasılsnz bakalımmm
seldacım senitanımak çok güseldii çok keyif aldımm inan.bundan sonra sıksık tekrarlamak nasıp olsunn bence
hava cok guseldı bugun yaaa keşke hergun boyle olsa asırı sıcak değil soğukta değil ne gusel bunalmıyo ınsan...

kızlar herkese günaydınlar hayırlı haftalarımız olsun inşallah inşşallah.
gülsencim naber lara nasıl. taşınma işini hallettinizmi.
seldacım senden naber tuna nasıl. aldınmı meyve filesi.
ceylancım sen nasılsın talha iyileşti herhalde. gezdinizmi iki hatun pazar günü bakalım.
yeldacım sen nasılsın canım emre nasıl. geçmiş olsun ikinizede. bizde Rabbim'e çok şükür yeni atlattık hastalığı.
yoncacım sen nasılsın canım. bıcırıklar nasıl iyilerdir inşallah.
mehtap sende iyisin demi canım uğramamışsın kaç gündür.senin kzın nasıl.
pelin senden naber duru nasıl. sanırıım evdesin dükkana da değilsin.
nezahat canııım sende iyisin inşallah mert paşa nasıl. senide artık daha sık görmek istiyoruz burda.

bizde iyiyiz çok şükür geldik gene pazartesi pazartesi iş başı yaaptık bu hafta biter mi yaaaaaaaaaaaa:26:

canım benim seni de oğluşunu da tanımak çok güzeldi
gerçi hiç yabancı gelmediniz bana,msnden kameradan ve telden olsa gerek:) yaşasın teknolojiiiii

valla öyle çok güzel bir gün geçirdik Allah a şükür,daha güzellerini yaşarız inş.arkadaşım.
öpüyorum sizi.

canım benim ben ve Tuna iyiyiz Allah a şükür
dünkü güneşli hava ve muhteşem gezi bize iyi geldi,günlerdir soğuk yağmurlu havada ede kapanıp kalmanın ardından ilaç gibi oldu anlıcağın.
bugün de arkadaşa gitcem yürüyerek,yine güneş alcaz inş.
sen ve Ecrin de iyisinizdir inş.öksürüğü kesildimi meleğimizin?

geçer hafta geçeeerrrr,hiç üzülme sen,bi bakcaz cuma olck yine.
cumalaşcaz ve senin tatil günün gelmş olck
.

bu arada Yeldacım bu hafta havalar böyle giderse gelirim belki bigün Hatay a görüşürz.
ya salı ya çarş.gelirim belki perş.hava biraz daha serinlick sanırım.
hergün takipteym hava durumunu:)

özelden birbirimize tel.nolarımızı atalım,yada msn den,haberleşiriz canım benim.
görüşürz inş.öptm

kızlaaaaargünaydınlaaar:))

nasılsınız bakalım seldacıım kuzun nasıl oldu cnm iiyir işlhhh bilgicim iyiym şükür gribi atlattım sayılır sen nasılsın cm?

gülsen yelda ceyda szler nasılsınız kızlar bebişlerinde iidir işlhhh

iyi akşamlar kızlarr nasılsnzzzz...bız bugunde dışardaydık bornova gezısı yaptık oğlumla annemı evde bıraktık kardeşim oğlum ben gezdıkk
sızler nasılsnz gulsen nerelerdesın gelmemışsınnn bugunde
seldacım nasılsn yahu yazışamadık bugun bı yanım eksık kaldı haa..
bılgıcım sende ıyısındr umarım cumayı sabrsızlıkla beklıyosun anlasılan ama sen dua et cmtsi.tatıl sana
yoncacım tesekkur canm ıyıyz bızde umarım senın kızçelerde iyidrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…