merhabalar bende yeni üye olabildim uzun bir aradan sonra yeniden anne olacağım.. ama unutmuşum ilk gibi heyecanlı :)
Ben de özel doruk hastanesi Ayşe İnmez e gidiyordum kontrollere amailk doğumun sezeryanla olduğu için bununda mecburi sezeryan olacak ve dorukda sezeryanla doğum yapmıyor doktorum başka hastnede 2000 tl ye yaptırıyor. Buca hastanesi ni ok beğeniyorlar fakat randevu sistemi olmadığı için işden izin almak biraz sorun olabilir ayrıca ilk çocuğumu tepecik ssk da yapdığım için sigorta hastahanelerine pek sıcak bakmıyorum. İşime çok yakın olması ve arkadaş tavsiye ile Çankaya şifa da devam edeceğim Allah Hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..banada tabi :)
kızlarr ıyı gecelerr nasılsnz..
bılgıcım gecmış olsun sızede benmde annem cok hasta kaç gundur oradayım..
yoncacım hayrlı olsun kokoşlar gelıyor desene
yaa ınanamıyorumbndekı bu talıhszlığe buluşmayı en cok ben ıstıyorum bı tek ben gelemıyorum neden yaaaa:84:gecen sefer seldanın ısı çıktı bu sefer benım off offf...olmek ıstıyorum yaaaa
neysee ya ne dıyım artık sıze ıyı kaynatmalar
elbet bırgun gorusucezzz..
buluştunuz mu kızlar?
kızlar bana cok kızmadınız umarım ozur dılerım hemde cok cok cok ama ınanın butun gun talhayla uğrastı dunden berı ateşler ıcnde yatıyo paranox fıtıl calpol hepsını kullandım anca uyudu butun gun ağladı burnu tıkalı sanırım ust dışlerde ateş yaptı ee zaten kaç gundur annemdeydım oda hasta ona bkıyorum bnden baska kımsesı yok bakmak zorundaydım oyuzden gelemdımm
umarım gusel gecmştr aklım hep sızdeydıı cok ısıyodumgelmeyı ama olmadı
oğlumun uzuntusunden kendımı bılemedım bugun cok kotuydu bugun..
buluştunuz mu kızlar?
kızlar bana cok kızmadınız umarım ozur dılerım hemde cok cok cok ama ınanın butun gun talhayla uğrastı dunden berı ateşler ıcnde yatıyo paranox fıtıl calpol hepsını kullandım anca uyudu butun gun ağladı burnu tıkalı sanırım ust dışlerde ateş yaptı ee zaten kaç gundur annemdeydım oda hasta ona bkıyorum bnden baska kımsesı yok bakmak zorundaydım oyuzden gelemdımm
umarım gusel gecmştr aklım hep sızdeydıı cok ısıyodumgelmeyı ama olmadı
oğlumun uzuntusunden kendımı bılemedım bugun cok kotuydu bugun..
kızlar yaa oğlum çpk kötüü bıran önce ıyıleşsn dua edın nolur..ateşi duşuyo bıraz snra yne cıkıyo şimdi uyudu nasıl yatıracağmı sasrdım saramıyorum ateşi var ,acamıyorum hava soğuk off..
çokağladı kuzum hıç iştahı yok memede ememıyo burnu tıkalı dıye şurubuda zorla içiriyorum çok huylndı burnuna elletmıyo şurup içmiyo..
çok halsz gözu falan akıyo çok bıtkın bakıyo..nıye ağlıyo acaba vucdunda kırgnlık var heralde bası faln ağrıyo olabılır dımı grıp yuznden
bebeklere hastalık hıçç yakışmıyo
bu arada herkese keyifli pazarlar kızlar.
Gülsencim bence de keyifli bir görüşme oldu cnm,Lara yı ve Duru yu görmek çok hoşuma gitti,çok cici kızlar olmuşlar,sizi görmek de iyi geldi valla,ayaklarınıza sağlık kzlar.
öpüyorum Lara yı ve seni.
evet canım benim çok güzel ağırladın bizi
eşimde tatlı için çoookkkk teşekkür etti sana
herşey için teşekkürler Tunamı öp benim için
öptümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?