İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

merhabalar bende yeni üye olabildim uzun bir aradan sonra yeniden anne olacağım.. ama unutmuşum ilk gibi heyecanlı :)
Ben de özel doruk hastanesi Ayşe İnmez e gidiyordum kontrollere amailk doğumun sezeryanla olduğu için bununda mecburi sezeryan olacak ve dorukda sezeryanla doğum yapmıyor doktorum başka hastnede 2000 tl ye yaptırıyor. Buca hastanesi ni ok beğeniyorlar fakat randevu sistemi olmadığı için işden izin almak biraz sorun olabilir ayrıca ilk çocuğumu tepecik ssk da yapdığım için sigorta hastahanelerine pek sıcak bakmıyorum. İşime çok yakın olması ve arkadaş tavsiye ile Çankaya şifa da devam edeceğim Allah Hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..banada tabi :)

tatlıcan bence gitme oraya gel sen doğumunu bucada yap şifaya fark atar buca çok güzel
hem istersen özeline gidebilirsin doktorun

teşekkürler..

çalıştığım için çok fazla zamanım yok şifanın yanında çalışıyorum ..evet buca ssk mın aciline gittim miğde ağrısıyla ilgi alaka süper . evde olduğum ayda gidebilirim henüz tam karar vermiş değilim.Tepecik sskdan sonra dikişlerim intihap kapmıştı korkuyorum açıkcası. sigortalı olduğumiçinde şifa çok ağır maliyetli gelmiyor 450 tl fiyat verdiler. hayırlısı inşallah...

sen niye gelemiyorsun onu anlamadm canım yaa,1 hafta önceden belli değilmiydi bugün görüşeceğimiz aşk olsun yani.üstelik hava da yağmurlu değil bugün,neyse canınız sağolsun ne diyim.

kızlar bana cok kızmadınız umarım ozur dılerım hemde cok cok cok ama ınanın butun gun talhayla uğrastı dunden berı ateşler ıcnde yatıyo paranox fıtıl calpol hepsını kullandım anca uyudu butun gun ağladı burnu tıkalı sanırım ust dışlerde ateş yaptı ee zaten kaç gundur annemdeydım oda hasta ona bkıyorum bnden baska kımsesı yok bakmak zorundaydım oyuzden gelemdımm
umarım gusel gecmştr aklım hep sızdeydıı cok ısıyodumgelmeyı ama olmadı
oğlumun uzuntusunden kendımı bılemedım bugun cok kotuydu bugun..

geçmiş olsun Ceydacım
nasıl oldu Talha düştü mü ateşi şimdi
ben kendi adıma söyleyeyim kızmadım sana
ben sadece Pelinle ikimizin gideceğini tahmin etmiştim
galiba buna hazırlıklı olduğumdan kızmadım hiç
inşallah bir sonraki buluşmaya gelirsiniz sizde
bizce keyifli bir buluşma oldu

ben biraz kızdm açıkçası ama durum böyleyse sorun değil,elbette öncelikle bebişlerimiz herzaman,görüşme nasılsa olur yine
gelip gitcz bundan sonra nasipse.
geçmiş olsun bu arada Talhacığıma,iyimi şimdi? inş.düşmüştür ateşi falan,kıyamam ben ona yaa.

bu arada herkese keyifli pazarlar kızlar.

Gülsencim bence de keyifli bir görüşme oldu cnm,Lara yı ve Duru yu görmek çok hoşuma gitti,çok cici kızlar olmuşlar,sizi görmek de iyi geldi valla,ayaklarınıza sağlık kzlar.
öpüyorum Lara yı ve seni.

kızmayın kızlar kısmet..
talha ıyı değil yaaa öksuruk hapşırık isal hepsı var ateşıde duşmedı bı duşuyo bı cıkıyo dr dan geldık ılaç verdı kullncaz bakalım nasıl olcak gece 2 de uyandı sabaha kadar uyumadı burnu tıkalı nefes alamıyo boıynubukuk dolanıyo kuzum hıç halı yok gözlrı falan akıyo off cok kotu yaaa...

kızlar yaa oğlum çpk kötüü bıran önce ıyıleşsn dua edın nolur..ateşi duşuyo bıraz snra yne cıkıyo şimdi uyudu nasıl yatıracağmı sasrdım saramıyorum ateşi var ,acamıyorum hava soğuk off..

çokağladı kuzum hıç iştahı yok memede ememıyo burnu tıkalı dıye şurubuda zorla içiriyorum çok huylndı burnuna elletmıyo şurup içmiyo..
çok halsz gözu falan akıyo çok bıtkın bakıyo..nıye ağlıyo acaba vucdunda kırgnlık var heralde bası faln ağrıyo olabılır dımı grıp yuznden
bebeklere hastalık hıçç yakışmıyo

Ceyda çok üzüldüm canım hala atlatamamışsınız
bizim doktor Pelin'e burundan sümüğü çekmek için bir şey aldırttı
adını bilmiyorum burun aspiratörüdür herhalde yine ama çok işe yaramış Duruda
aspiratörün bir ucunu bebeği burnuna diğer ucunu ağzına alıyorsun sümüğü çekiyorsun sümük hortumda kalıyor
sende bir dene istersen burnu tıkanıkken ememez emmezse iyileşemez
emzir Talha'yı hemde eskisinden daha sık emzir çabucak iyileşsin kuzum
birde hava nemlendiriciyi sonuna kadar aç önüne yatır Talha'yı yarım saat uyusun orada açılsın
benim doktordan öğrendiklerim bunlar canım inşallah hemen iyileşir

evet canım benim çok güzel ağırladın bizi
eşimde tatlı için çoookkkk teşekkür etti sana
herşey için teşekkürler Tunamı öp benim için
öptümmmmm

ceydacım canım çok ama çok geçmiş olsun hayatım çarşambadan beri Ecrin Naz'da öyle ateş içinde yandı yavrum üstünü örtsem ateşli örtmesem çok soğuk.
çok zor 4 gün geçirdik bizde dün biraz daha iyiydi Rabbim'e şükürler olsun.ateş öksürük burun akıntısı ishal hepsi vardı.hele ki o iştahsızlık en zoruydu herşeyi yiyen yavrum hiç bişi yemedii.
Ama atlattık gibi çok şükür. zencefil bal karışımını vermeni tavsiye ederim canım. bir de ara ara pekmez verdim ben. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.

gülsen, pelin, nezahat, selda, yelda, yonca, mehtap kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah.
bebelere aman diyim çok dikkat edin salgın varmış çok doktorumuz öyle dedi.

günaydın canlar hepinize güzel,hayırlı ve en önemlisi sağlıklı haftalar.

evet kızlar salgın varmş çok dikkat etmemiz gerekiyo hele ki bebişlerimiz için.
Ceydacım Allah acil şifa versin Talha ya,çok üzüldm yaa,inş.daha iyidir şimdi.
Gülsen in dediğio hortumlu aspiratör iyiymş o gün Pelin gösterdi,bi ondan al bakalım,aslında hepimizde olması gereken bişey,aman ateşine dikkat et cnm,inş.düşmüştür ateşi.güzel haberinizi bekliyorm.

Bilgicim size de çok geçmiş olsun cnm.Allah tan atlatmışsınız biraz,tekrarlamasın inş.

Tuna da iştahsız kızlar yaa zayıfladı kuzum 3-4 günde sinir oluyorm ne yapsam yemiyo yada 2-3 kşk yiyo hemen okadar,sütünü deaz içiyo o da kırgın sanırım,biraz burnu tıkalı yavrumun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…