İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

dün sana yazdıklarıma cavep yazmamışsın aşk olsun (

Sağiol canım 3 koca ay nasıl geçcek bilmiyorum ordakiler çok zor durumdalarmış zaten gelenler anlatıyormuşta bugünümüze şükür
Seldacım alla atladım ben herhalde kilo verdiğini ne güzel sen nasıl yaptın direk diyetisyene mi gittin yoksa herhangi bir poliklinik mi yönlendşrdş seni bende gidicem kocam gelene kadar zayıflamam lazım
diyetisyene gitmezsem kilo veremem boğazımı tutamıyorum çünkü

evet hayatım teşekkürler.

canlarım herkese günaydınlar hayırlı cumalar olsun inşallah.

umarım bol sohbetli bi gün olur.

seldacım bak çok şükür yine cuma geldi ve cumalaşıyoruz.

bir hafta daha gitti ömrümüzden..

gülsencim pelinle görüştünmü duru nasıl olmuş.

bu arada lara nın face de bi resmi çok hoşuma gitti.

başında taç olan bi resim. sanırım orda senin kucağında uyurken çekilmiş yada başkasının bilemiyorum.

çok tatlı çok şeker olmuş maaşaallah.
valla küçükken tak bakalım toka tak taç tak. ben şimdi hiç bişi takamıyorum hemen çıkarıyo ağzına atıyo.
bide kıvarcık zaten bonus gibi dolanıyo ortalıkta

gunaydın kıslarr hayrlı cumalar :)
evet bılgıcım dun bıldın bugunde kaynana gunu:)))
genelde crş yada salı anneme cumada kaynanaya gdıyom sabh ışe gderkn bırakıyo eşim ama bugun kaynanama gec gtcem çok şükür sabhtan gtmedım çok sıkılıyorum çokkk..
gtmezsem esımle aramda sorun cıkar canım haftada bır aile zıyareti işte

valla biz en son kaynanaya yılbaşı gecesinin ertesi günü gitmiştik
birde dün gece gittik.
hafta sonları eşim gidiyo dolaşıyo ama benim içimden gitmek gelmediği için ben gitmiyom :82:

kızlaaaaaaaaaar bn geldim

çok şükür taşındım ewime ama çook yoruldum szler nasılsınız geçmişi okuyamadım herkes iidir işlhh

nese gene gelmeye çalışırım öpüyorum hepinizi çifter çifter:80:

valla biz en son kaynanaya yılbaşı gecesinin ertesi günü gitmiştik
birde dün gece gittik.
hafta sonları eşim gidiyo dolaşıyo ama benim içimden gitmek gelmediği için ben gitmiyom :82:

keske bnde gtmesem senın gbı ama nerdeee gelenek oldu bzde haftada bur hıç aksamaz
bn esımı yanlız gondermem hıç gecerken tek basına uğrayamaz bıle.ne zamn kocamı kenara sıkıştrsa bı huzursuzluk çıkrıyo çunku.gercı telefondanda yetıyo ama napalım
bu arada hoşgeldın yoncacım hayrlı olsun yenı evınız hamıle hamıle yoruldun yazık dınlen guzelce..:)

konuştum canım Pelinle çok şükür atlatmışlar hastalığı bir öksürüğü kalmış Duru'nun
teşekkürler canım evet kucağımda uyuyordu bende taç takıp çektim resmini
şimdilik toka falan takamıyorum çeker de canını yakar falan
öyle resimlik uyurken takıyorum işte
içimden bir ses süslü bir kızım olacağını söylüyor
eeee başak burcu yükseleni aslan
temiz ve güzel görünüm başağın dikkat çekmekte aslanın işi
kokoş olur bu bak buraya yazıyorum
sizde nasıl durumlar haftasonu geldi nihayet değil mi???

yoncaaa hoşgeldin canımmmm
nasıl geçti taşınma işleri

eveeeeeettt çok şükür yakaladık yine cumayı.
ama hafta sonu çok çabuk geçiyo yaw.
keşke hep evde olsamm
çalışmak istemiyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmm

tünaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize
evet nihayet geldi hafta sonu,Bilgiye yaradı bu... nasılsın Bilgicim bu arada iyisindir sanırım malum senin günün geldi:)

yaa kızlar buluşma için özür dilerim ayarlayan ben sizi ekmiş gibi olan ben oldm ama hiç istemeden oldu hakikaten çok üzüldm.kusura bakmayın nolur,tamamen benim isteğim dışında oldu.
bidahaki güzel hafaya inş.nasipse.
kızmayın bana olurmu?

canım benim tebrikler tabii ki
çok sevindim kilo verebildiğine
dolabın üstüne en zayıf hallerinden ve en kilolu hallerinden resimler koy
motivasyonda çok işe yarıyor

saol canım benim tşk.ederm.
inş.tam motivasyon devam eder,ama ben cidden çok kararlıyım,yaza kadar halletcem bu işi Allah ın izniyle...

zor geçecek ama geçer merak etme Yeldacım üzme kendini sen.

ben direkt diyetisyene gittim,orası önce dahiliyeye git dedi kan verdm bütün herşeyime bakıldı hormonlar da orda çıktı benim işte iyi oldu yani.
ben de tutamıyordum boğazımı ama bu resmen insanın yeme düzenini değiştiriyor,ve eskisinden çok yiyorum hiç aç kalmıyorum kesinlikle.öyle 3 köfte bilmem nekadar et yada sebze değil,çok güzel bi diyet genelde bunu veriyorlar herkese.
kesinlikle gitmeni tavsiye ederm cnm.
hem kışım iyi oluyo diyet,hem yaza zayıf giriliyor hem de genelde evde olunduğu için yapıp uygulamak kolay oluyor.
şubatta başlasan mayısa en az 10-12 kilo vermş olarak girersin yaza 15 i bulur düşün:))
ve hiç zoru yok dediğim gibi canım.
dene bence,bişey kaybetmezsin.

biz iyiyiz canım,sen de güle güle otur yeni evinde inş.huzurla ve doğacak bebişlerinle sağlık ve sıhhatle canım benim.

biz cezayı kestik canım sana
sizde toplanıcaz sen hazırlık yapıcan üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…