İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

benimki dışarı çıkınca babysling de değilse uyumaz
cin Lara

bızdegezmekten geldık azonce uyuttumoğluşu...once hellobaby yaptık oğluma uyku tulumu aldım
sonrada inciraltına gttık gezdık denız havası aldık yağmur camur demedık:)))
kızlar talhaya oyuncak alcam ama çok uçuk fıyatlar yaa ufacık şeyler 30-40 lira verecez mecbur
bugun köpek beğendim ayaklarında falan basınca söyluyo eğitici köpek öyle bışey alsammıki
nasılbışey almalıyım yaaa yardımedın 30-40-50 neyse vercez artık kuzum renklıoyuncakları gorunce ellemek ıstedı hep yavrumyaa kıyamam alayım ona

uyku tulumu bende istiyorum ceyda kaça aldın markası ne???
ohhh içinize allah sindirsin gezin gezin
ceydacım oyuncak için fisher price playskool un sitelerine gir bak
hangi oyuncağın sana lazım olduğuna karar ver sonra
oyuncaklar öyle canım pahalı ama çin malı almaktan iyidir

benim eşim onlar da Çin e yaptırıyor olmasın dedi uyuz oldum:)
biz de şıngırak falan aldk bilmem ne iyisi gibi sözde ama hep Çin malı

bizim de alma vaktimiz geldi Ceydacım Tuna da bayılıyo renkli ve sesli oyuncaklara
çok almam ben deli deli sevmiyorum öyle,dolduruyorlar evi ondan sonra çocuk hiçbirinin yüzüne bakmıyor,oraya buraya saldırıyor.az olsun ama öz olsun temiz ve güzeli 2-3 adet.
kendileri anladıkça isticekler zaten ozaman alırız istediklerini.
bana da fuzuli geliyor bi oyuncağa 40-50 vermek ama napcaz mecburuz cnm,hatta bu duruma alışsak iyi ederiz:))

ayy selda aynı beni tarif etmişsin ne görsem alıyorum Emre'ye bir iki oynuyor sonra yüzüne bile bakmıyor haklısın aslında ben kendimde oyuncağı çok seviyorum onunla birlikte bende oynuyorum alla oynamadığı güzel oyuncaklarını sakaldım ilerde büyüyünce oynar

kızlar herkerlere günaydın.
hayırlı haftalarımız olsun inşallah.
selda yelda ceyda gülsen nezahat pelin yonca kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl.
pelin görünmüyosun bi kaÇ gündür. evdesin sanırım dükkana gitmiyosun..

yoncacım sende görünmedin sanırım taşınma telaşı yüzünden.

seldacım seni görmek çok güzeldi. Tuna paşanında maşşallahı var. öpüyorum ikinizide.

ceydacım ya senle görüşemedik dünseldagördükızı zaptedemedim kucağımda.
ben çok o ileti yazıyo pc başına birlikte oturdugumuz zaman.

gülsencim senin cadı napıo. nasıl mamayla aramız. emiyomu bari.

ohh yelda da başlamış gezmelere. hadi bakalım havalar ısınsın artık buluşmalar başlasın Allah'ın izniyle.

kızlar dün gece çok moralim bozuldu.uyuz görümcemin bir mesajı ile başladı herşey.
ondan sonra ben bi mesaj o bi mesaj derken girdik birbirimmize.
sanırım konuşmayacağım artık onunla.

günaydınnnn Bilgicim biz iyiyiz tatlım
vermiyorum canım mama falan istemiyor kızım zorlamıcam
onun yerine sütümün kalitesini arttırayım dedim
protein ağırlıklı besleniyorum hergün kefir içmeye başladım
hergün süt içiyorum artık keçi sütü
hamileliğime döndüm sanki yumurta yoğurt herşeye dikkat ediyorum
satte bir zorla emziriyorum bakalım ay sonunda ne olacak
görümcen ne istiyormuş ki senden???

ben hep görüyorum çevremdeaşırı oyuncağı olanlar hiç oynamıyor Yeldacım:)
ama tabii çocuğun hiçbirşeye aç olmaması da gerekiyor,o yüzden benim naçizane fikrim az ve öz oyuncağının olması.
ama sen de saklamakla çok iyi etmişsin büyüdükçe tek tek çıkarırsın oynar yakışıklı

canım benim seni görmek de çok güzeldi,Ecrin Naz ı da öyle,senin gibi şeker bi kızın var Allah bağışlasın inş.

görümcenle olaya üzüldüm hep oluyo böyle şeyler umarım büyütülecek bişey değildir,küsmek iyi olmuyor,inş.hatasını anlar da küsülmez.
derdi neymiş acaba öz<el değilse tabi?

amaan boşver gülsencim anlatılmaz şimdi.
anlatıpta moralimi bozmak istemiyorum.

sana bi sey soracağım hep unutuyorum.
senin şu çizelgende laranın kaç aylık oldugu yazıyo.

bir de onun altın da yazan bi tarih var o ne tatlım.

biri doğduğu tarihe göre ayı
diğeri doğması gereken tarihe göre düzeltilmiş yaş deniyor buna
doktor düzeltilmiş yaşa bakıyor 2 yaşına kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…