• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

bilmiyorum kiiii :(
pc ye atmayı bilmiyorm eşim atıyodu hep,akşam da vakit bulamadk doğrusu tuna yı yıka yemek banyo şu bu derken.

iyi o zaman eşin gelince atsın da bizde görelim tatlım olmamı ??
Bi msn den görüşelim o zaman veb cam falan diyon.
Görüşemiyoz ordan bari bi görem seni :8:

doğru cnm nekadar ısınsa da ev gibi olmaz dükkan
buluşun bakalım gezentiler:)
slm söyle görürsen.

bu arada kahve içer belki demişsin yanında malum şey varmı kahvenin:) ????

söylerim tabii selamını canım benim
o kahvenin yanındaki şey yasak canım yasak
ama az önce aşıdan gelirken aklıma geldi
içim sızladı amaaaa iç-mi-cemmmmm

evet seldacım yaa çok çabuk zaman geçiyor haklısın.
hafrtalar bi geliyo bi gidiyo.
aman boşver geçsin de bizim maaş günü gelsin.
bakaılm bu ay zam ayı ne kadar zam alacağız çok merakediyorum.
QUOTE]

aaa zam ne güzel
güle güle harca canımmm

öyle valla cnm
ama Dediğin gibi zaman çabuk geçsin,maaş günleri geliversin,borçlar bitsin
şaka maka yaz gelsin yaa,yazın bizim kredi bitiyo yuppiii:62:

gözün aydın canımmmm

kızlar günaydıın hayırlı cumalaar:16:
nasılsınız bn iyiym çok şükür ama iki gndür nedendir bilmem bi baş ağrısıyla uyanıyorum snr geçiyo:(
seldacım sen nasılsın tatlım bilgi kızına kocaman bi maşallahh cnmm:nazar:
yelda seninlede hiç karşılaşamıyoruz cnm ama herseferinde hatrımı soruyosun saol :16:
gülsen hadi gözün aydın lara mamyı sewmiş:)

moonlight hg cnm aramıza gerçi bnde çok eski sayılmam:))

ceydacım çok şeker ciciler ealla hele yakalı gibi kazağa bayıldım walla ii gnlerde giysin oğluşun cnm

teşekkür ederim nazcım
ama karar verdim gündüz mama vermicem sütüm birikti akıyor
yazık valla sütlerime gece vericem sadece
gece uykuda emiyor tok olsa da

kızlar dün biz LCW ye gittik oğluşa ciciler aldk,Ceydayla bizim alışverişimiz geldi bu aralar :))
sahi Ceyda sen nerelerdesin kuzum yaa,aç da cicilerin resimlerini yada kendileri göstercm wapcam den,istiyordun yaa.
gerçi resimleri pcye atamıyorm ben beceriksiz) çektm ama atmayı bilmiyorum.kendilerini gösteririm olmazmı şekerim?

hep üst aldk ya alt yoktu istediğim gibi bi eşofman altı vardı pantolon gibi fakat Tunaya göre yoktu,çok da beğenmiştm oysa:((

fiyatları da gayet iyiydi Hello Baby gibi aklınızda olsun kızlar.
gerçi biz bu sefer outlete gittik ondan uyguna aldk sanırım.

güle güle giysin kuzularınız Seldacım
birara açalım camı göreyim bende

günaydın kızlaar hayırlı cumalar hepinize..

gülsen lara mamayı begendimi??

moonlight hoşgeldin aramıza.görevine devam ediyomusun canım.

günaydın kızlar,
günaydın Bilgicim,dediğin gibi herkesin hayırlı cumaları olsun.
nasılsın cnm iyimisin son iş günündesin yine ne güzel,farkındamısın hafta sonu ne çabuk geliyor ya,insan haftalara yetişemiyor sanki,daha dün cumalaştık gibi:)

moonlight hoşgeldin canım aramıza...

kızlar günaydıın hayırlı cumalaar:16:
nasılsınız bn iyiym çok şükür ama iki gndür nedendir bilmem bi baş ağrısıyla uyanıyorum snr geçiyo:(
seldacım sen nasılsın tatlım bilgi kızına kocaman bi maşallahh cnmm:nazar:
yelda seninlede hiç karşılaşamıyoruz cnm ama herseferinde hatrımı soruyosun saol :16:
gülsen hadi gözün aydın lara mamyı sewmiş:)

moonlight hg cnm aramıza gerçi bnde çok eski sayılmam:))

ceydacım çok şeker ciciler ealla hele yakalı gibi kazağa bayıldım walla ii gnlerde giysin oğluşun cnm

teşekkürler kızlar..aranızda olmaktan mutluyum...görevime devam ediyorum..8 ay izinliydim.bayramdan sonra tekrar başladım işe..kızıma annem ve kayınvalidem sırayla bakıyorlar..çook özlüyorum kızımı:((ama çalışmam lazım...

kızlarrrrr merabaa yyaaa cok özledım sıı ben ama:58:
kaynanamdaydım bugun off sabhtan gtmeyı hıç sevmıyorum olum gbı bıtmek bılmıyor gun yaaa
neyse seldammhayrlı olsun cıcılerınz yarın hemen gormek ıstıyorum ona gore bekletme benı sabh ılk ışın ben olmalıyımm:52:
zaten en onemlısı ust seldacım dıkkat ceken o hem ben ust sevıyorum bnde gtmek ıstıyorum yaaa...
gulşencım mama yıyosunz demek haa umarm sever laracık yarn yıne gezme gununuzmu bı seldayla bız yapamadık zaten...:63:bılgıcım sen nasılsn yoncaa senınde basın ağrıyormuş çokkk gecmış olsun hamılelıkte oluyo galıba benmde cok ağrırdı dıye hatrlıyorum yanlış olmasında:1:
yeldada uğramamış sanırım bugun napıyo acepp..

kaynanamdaydım bugun off sabhtan gtmeyı hıç sevmıyorum olum gbı bıtmek bılmıyor gun yaaa
neyse seldammhayrlı olsun cıcılerınz yarın hemen gormek ıstıyorum ona gore bekletme benı sabh ılk ışın ben olmalıyımm:52:
zaten en onemlısı ust seldacım dıkkat ceken o hem ben ust sevıyorum bnde gtmek ıstıyorum yaaa...
gulşencım mama yıyosunz demek haa umarm sever laracık yarn yıne gezme gununuzmu bı seldayla bız yapamadık zaten...:63:bılgıcım sen nasılsn yoncaa senınde basın ağrıyormuş çokkk gecmış olsun hamılelıkte oluyo galıba benmde cok ağrırdı dıye hatrlıyorum yanlış olmasında:1:

yok güzellim mama yemez benim kızım
bir kaşık yedirebildim sadece bu gece
yetiyor demek ki emdiği
aç olsa yerdi mamayı değil mi
kafayı yedirtir annesine ama mama yemezzzz

yok güzellim mama yemez benim kızım
bir kaşık yedirebildim sadece bu gece
yetiyor demek ki emdiği
aç olsa yerdi mamayı değil mi
kafayı yedirtir annesine ama mama yemezzzz

yetıyodur canm yaa yetmese ağlar cocuk uyumazkı gece sureklı kalkar emmek ıçın sen bakma dr lara onlar garantıcı davranmak ıstıyolar.
4.ydan sonra kasık maması denersın sütlü pirinçli akşamları verırsın sevıyolar onu genelde.

yetıyodur canm yaa yetmese ağlar cocuk uyumazkı gece sureklı kalkar emmek ıçın sen bakma dr lara onlar garantıcı davranmak ıstıyolar.
4.ydan sonra kasık maması denersın sütlü pirinçli akşamları verırsın sevıyolar onu genelde.

hemen alırım yarın Lara 4 ay 3 günlük oldu teyzesi
teşekkür ederiz

güle güle giysin kuzularınız Seldacım
birara açalım camı göreyim bende

helal olsun Gülsen sana yaa,yasağa uyabiliyorsun bravo,bi de bize bak al birimizi vur ötekisine:)

cicler için de teşekkür ederz teyzesi,daha iyileri Laramızın olsun.
onlar giyinsin büyüsün,elbiseleri küçülsün:)

teşekkürler kızlar..aranızda olmaktan mutluyum...görevime devam ediyorum..8 ay izinliydim.bayramdan sonra tekrar başladım işe..kızıma annem ve kayınvalidem sırayla bakıyorlar..çook özlüyorum kızımı:((ama çalışmam lazım...

biz de senle tanıştığımız için mutluyuz cnm

iyi yaptın canım çalışmak gibisi yok valla,bebeğini özlersin elbette ama bence çalışmak çok güzel.
gerçi uzaktan davulun sesi hoş gelirmş ben daha ayrılıp çalışmadığım için bilemiyorum ayrı kalmayı,ama gün gelecek ayrılcm ben de hele 1 yaşını doldursun kuzum.
sen işin hazır olduğu için mecbur döndün benim olmadığı için bekliyorum yaşını.

özel sektördemisin kamudamı?

evet ya öyle oluyor insan bi gün bile giremesek özlüyoruz.acayip alışltık
saol canım gösteririz bugün teyzesi cicilerimizi,ama bize alt da lazımdı,neyse nasip,bidahaki sefere inş.

helal olsun Gülsen sana yaa,yasağa uyabiliyorsun bravo,bi de bize bak al birimizi vur ötekisine:)

cicler için de teşekkür ederz teyzesi,daha iyileri Laramızın olsun.
onlar giyinsin büyüsün,elbiseleri küçülsün:)

vallahi Seldacım hiççç kolay olmuyor
inanki gözümde tütüyor
ama nasılsa birgün bırakmak zorunda kalıcam
hazır bırakmışken başlamıyım diyorum
çünkü bırakmak hiç kolay olmadı canım
teşekkür ederiz teyzesi ama cicilerinize bakıcaz

Son düzenleme:
vallahi Seldacım hiççç kolay olmuyor
inanki gözümde tütüyor
ama nasılsa birgün bırakmak zorunda kalıcam
hazır bırakmışken başlamıyım diyorum
çünkü bırakmak hiç kolay olmadı canım
teşekkür ederiz teyzesi ama cicilerinize bakıcaz

iyi yoldasın hiç başlama cnm.sabret

gösteririz cicilerimizi ayıp ediyon:)

biz de senle tanıştığımız için mutluyuz cnm

iyi yaptın canım çalışmak gibisi yok valla,bebeğini özlersin elbette ama bence çalışmak çok güzel.
gerçi uzaktan davulun sesi hoş gelirmş ben daha ayrılıp çalışmadığım için bilemiyorum ayrı kalmayı,ama gün gelecek ayrılcm ben de hele 1 yaşını doldursun kuzum.
sen işin hazır olduğu için mecbur döndün benim olmadığı için bekliyorum yaşını.

özel sektördemisin kamudamı?

ben kamudayım..kızımı bırakmak zor geliyor tabiki ama gerçekten çalışmaya başlayınca kendime geldim..8 ay evde bütün gün pijamayla dolaşan,doğru düzgün insan yüzü görmeyen asosyal bi tip olmuştum..çalışmak bana çook iyi geldi..zaten seviyorum işimi de..sabah 8 akşam 15.30 çalışıyorum.şimdilk tabi..kızım 1 yaşını doldurunca nöbetlerim başlayacak...
senin mesleğin nedir?

gulsen_arda niçin bebeğine mama vermeye çalışıyorsun?bence acele etme..yavaş yavaş meyve sularıyla başlayabilirsin belki ama emzir sütün varsa...

ben kamudayım..kızımı bırakmak zor geliyor tabiki ama gerçekten çalışmaya başlayınca kendime geldim..8 ay evde bütün gün pijamayla dolaşan,doğru düzgün insan yüzü görmeyen asosyal bi tip olmuştum..çalışmak bana çook iyi geldi..zaten seviyorum işimi de..sabah 8 akşam 15.30 çalışıyorum.şimdilk tabi..kızım 1 yaşını doldurunca nöbetlerim başlayacak...
senin mesleğin nedir?

gulsen_arda niçin bebeğine mama vermeye çalışıyorsun?bence acele etme..yavaş yavaş meyve sularıyla başlayabilirsin belki ama emzir sütün varsa...

canım kızım bu ay 560 gr alınca Halil bey sınırda deyip mamaya başlayalım dedi
ama benim kız istemiyor mamayı
bende kefire başladım bugün hergün içeyim de sütümün kalitesi artsın
tabii protein ağırlıklı besleniyorum artık
gelin kilolar hazırım bennnn
görevin ne moonlight
fazla meraklıyım di mi????

canım kızım bu ay 560 gr alınca Halil bey sınırda deyip mamaya başlayalım dedi
ama benim kız istemiyor mamayı
bende kefire başladım bugün hergün içeyim de sütümün kalitesi artsın
tabii protein ağırlıklı besleniyorum artık
gelin kilolar hazırım bennnn
görevin ne moonlight
fazla meraklıyım di mi????

canım nacizane fikrim mamaya henüz başlama...560gr azda değil ayrıca..sen sütünü arttırmaya bak bence..eğer kilosu normal sınırlardaysa boşver..2 ay sonra geçeceksin zaten ek gıdaya.ve bu süreç inanki hiç kolay değil.emzirmenin tadını çıkar...bol bol rezene çayı iç...sıvı tüket..kilolar zamanla geldikleri gibi giderler acele etme:))
ben ambulans ve acil servis hemşiresiyim canım..

Back