İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

ee caydacım diğer cicilerinide bekliyoruz o zaman onlarıda eklede görelim olmamı

Gülsencim tanıştığımızda usluydu da sizin güzel hatrınıza sanırım
bazen öyle oluyo ama o günlr çok ender malesef napalım benim bebiş de böyle işte:)

zor demişsin bebiş büyütmeye hem de nasıl zor zorun zoru

dediğin gibi ben de dinlemek istemiyorm drları,çok bilmişler ama afedersin bi şeye yaradıkları yok
çok güvenip bel bağlamıyorum doğrusu
annem de bişey diyemiyor Tuna ya dişi ağrıyor geçecek bugünlerden başka:)
naptıysak fayda etmeyince durum bu arkadaşım.Allah a kaldı işimiz:)

Ceydacım Talha paşa güle güle giysin cicilerini
yeleği çok hoşmuş,bizim bi arkadaş daaynı o tarzdan LCW den almş 8 TL ye orda da acayip indirip varmş,biz de bakcz oğluşuma,belki bu akşam belki c.tesi akşamı bakalım nasip

ben genelde herhafta bışeyler alırım talhaya amaılk defa bu kadar ucuzanseyler bulunca sevındırık oldum
kahverengı yelek baya kalın mont gbı ve 14 lıra çok ıyı yanii

ceydacım hepsi çok çok ama çok güzel güle güle giysin kuzucugun

olmuş bu sefer süper bi resim çıkmş ortaya:))

Ceydacım hepsi çok tatlı güle güle giysin iyi günlerde inş.

vayy oğrenmışız resım yuklemeyı
teşekkurler kıslar dedım ya genelde her hafta bışeler aırz ama bu yenı aldıklarım gözumde buyudu ucuza aldımyaa sankı ılk defa bışey almış gbı oldumD

kızlar milumil 1 aldım şimdi
gece yatmadan vericem bakalım
belki bu mamayı sever
doktor bunu da sevmezse hiçbirini almıcak demektir dedi

gülsencim koydum hayatım bakabilirsin.
lara hanım begenirde yer inşallah mamayı. şifa olsun inşallah. et but olsun kuzucuguma.
canlarım ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar.

slm kızlar nasılsınız ne çok kaynatmışsınız geçmiş oku oku bitiremedim
Ceydacım güle güle giysin Talha paşa çok güzelmiş cicileriniz
Gülsen kiloyu fazla takma ya kız çocuğu o kilolu olcakta nolcak isitiyorsan aptamil ver
Selda Yonca siz nasılsınız
Bilgi ne tatlı kızın var öyle maşallah

merhabalar..bende aranıza yeni katıldım..bu toğpiğe yani..2010 mayıs annesiyim..gülşen_arda bahsetti buradan...hastaneden memnundum genel olarak ama sağlıkçı olduğumdan mıdır bilinmez odama hiç hemşire uğramadı:))

hoşgeldin aramıza moonlight
sağlıkçıymışsın da ne güzel senden bir sürü şey öğreniriz
doktorun kimdi canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…