kızlar doktordan geldik
kilo alımımız sınırda bu ayda
geçen ayda böyleydi
boyumuz iyi yine 3 cm uzamışız
doktor günde 2 öğün 60 cc mama verelim dedi
bu kadar emmeye bu kız niye kilo almıyor
kızlar doktordan geldik
kilo alımımız sınırda bu ayda
geçen ayda böyleydi
boyumuz iyi yine 3 cm uzamışız
doktor günde 2 öğün 60 cc mama verelim dedi
bu kadar emmeye bu kız niye kilo almıyor
gülsencim yetmiyodur sütün belki.
ne yapmayı düşünüyosun verecek misin mama.
bizimde öyle gidiyordu,hala da öyle çok kilolu değil Tuna ama tam ortada yeter bence,önemli olan sağlıklı olmaları Gülsencim üzülme.her süt aynı yaramıyor işlte bebeğe malesef.
biz de 4.aydan itibaren devam sütüne ve akabinde yavaş yavaş ek gıdalara geçtk biliyorsun.
ama dediğim gibi sağlıklı olsunlar da napalım,devam sütüyle dengelerz.onlar da çok faydalıymş.
günaydınlaaar hepinize..
seldam naber nasılsın dedim yaaa o tunayı bi yakalasam ben her yerini ısırıcsam inanki..
bizde geçen ay doktora gittiğimizde bizede ateş düşürücü ağrı kesici olarak pedifen vermişti kullandık yani. neden kimse önermiyor onu merak ettim şimdi.
hatta akşam eczaneye gittim pedifen almaya evdeki bitmeye durmuştu.pedifen yokmuş ibufen verdi bu sefer eczacı bana.
Bize doktor 3 aylık gözüyle bakıyor ya şimdi
siz önümüzdeki ay 4 aylık olacaksınız
ek gıdalara başlıcaz meyve suyu ve yoğurt vericez köfteye dedi
3 aylık olarak bakınca Lara boy ve kilo olarak normal görünüyor
4 aylık olarak boy 0.5 cm kısa ama kilo normal görünüyor
ama 6. aya kadar her ay 900 gr almamız lazım dedi
yani 3 ay daha çok kilo almamız lazımmış
bebelac 1 verdi dene bakalım severse devam edersin dedi
kızlar nasılsnz bakalım ben bugn annemdeydım ama kımsede sormamış benı bakıyorum
neyse neler yapıyosnz gülsencimmamaya başlama hemen arkadasında bebeğne verdıler 3.aydan sonra almıyo dıye ama mamaylada almıyo cocuk 11 aylık daha 7 kılo yapısı oyle yanı 600 gr az değilki ayrıca en az 600 müş zaten ne varkı bu ayda bakın bence.
yeldacımnapıyosunz baklım paşaylaaa valla sen değilmişsın kıskanç ama ben cooookkkıskancım acıkca soylıyım yanıı kaynanama falan gttımı deli olyorumm ama arkadaşlardan falan hıç kıskanmıyorum sanırım benımkı kaynanamlara ozgü
bılgıcım senın ecrın hastamı yıne kıyamamyaa havalar cok garıp yaa...
yonca pelın sızlerede merabaa
b arada kızlar hello baby de ındırım var %50 bız az once ordan geldık 60 tl ye 5 parca eşya aldım bakıabılrsenz bakın derım andywawa azız bebe hep ındırımdee cmartesı yıne ordayımmm
ahhh seldacım ya kıyamam sana.
ecrin geceleri birazcık eç uyusun nasıl geriliyorum sinirlerim alt üst oluyo uyunuyo diye.
seni düşünemiyorum bile canım. Rabbim yardımcın olsun.
doktor ne diyo peki bu ağlaması için.
kolik dicem ama oda en fazla bebek 4 aulıkken geçiyo. bu kadar uzun süreceğini zannetmiyorum.
günaydın ceydacım iyilik senden naber.
seldacım uyuyomu şu an seninki.
ne dicem bak sana.
böyle arada anason rezene falan kaynatıp versene.
ıhlamur papatya kaynatırdım ben.
özellikle rezene YADA anason gece yatırmadan önce ver belki faydası olur canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?