Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaar
nasılsınız bakalım?pembedana kim kızlar bebekleri ikizse eğer hayırlı olsun şimdiden mrk ettim gülsen yazmış
gülsen hanım walla geziyoyosun heee ii ediyon walla dikkat et ama kızına:)
olsun cnm sık dişini sende borcunuz warsa nasıl olsa kızın güwenilir ellerde snrsı dediğin gibi allah büyük allah gönlüne gmre wersin işlh...cnm özel bi firmada muhasebe departmanında çalışıyorum isim vermeyeyim şimdi.6 gün sonra 6.yılımı dolduracağım inşallah.
en az yaz sonuna kadar daha çalışmam lazım ondan sonrası Allah kerim.
aslında hiç çalışmak istemiyrum ama geçen yıl ev yaptık ve çok borca girdik Allah'ın izniyle az bi borcumuz kaldı ondan sonra ddiğim gibi Rabbim kerim. inşallah gönlümün muradını verirde iş yerinden çıkışımı ve tazminatlarımı verirler.
kendim bırakmak istemiyorum sonuçta 6-7 yıllık hakkım var.
hmm anladım cnm bnde sewidim adına:) ewet hawa gzl gerçekten gezin bakalım bzm yerimizedeegeçen senenin ekim annelerindendi canım ama bir talihsizlik oldu bebeğini kucağına alamadı
şimdi yeniden hamile onun doktoru farklı ama ben beğenmedim doktorunu Tahir beye götürücem sonra karar versin hangisini seçeceğine
hava 18 derece olunca kimse bizi tutamazzzzz
bnde geldiiim
hoşbulduumhoşgeldinn canımmm
hangi konu bilgicim?
Napıyonuz kızlar?
okuyamadm inanki Bilgicim benimki yine çığlık çığlığabi önceki sayfada yazılanları okumadın anlaşılan
okuyamadm inanki Bilgicim benimki yine çığlık çığlığa
susturmak ne mümkün,okadar zor yazıyorum ki bazen
bazen okuyorum herkesin ne yazdığını,bazense böyle oluyo işte napayım
kusura bakma canım benim
neyse arık müsait oluna bioku da yorumunu bekliyorum.
ben çıkıyorum hayırlı akşamlar hepinize....
sağol ceydacım iiyiz ikimizde çok şükür.
kızlar yaa ecrin bana aba diyo.
annen nerde dedikleri zamanda annemi gösteriyo. akşam öldürdü bizi gülmekten.
meğer annen nerde diye soruldugunda kardeşim gözüyle annemi işaret ediyomuş onu göstersin diye ama
gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
umarım yakın zamanda annesinin ben olduğumun farkına varır kuzum.
gerçi gecenin sonuna doğru anne anne dedi geldi yanıma hep ama bilemiyorum işte.
sizde bi akıl verin bana lütfen
ayy ben zaten kıskancım bıde bole bışey olsa delırırım heralde cok uzulurum yani goturmem anneme falan bana alışsın on unutsun dıye ne bıleyım böylekonularda ben akıl veremem yanlış akıl verırım cunku bn dırek duygusaldavranıyorum mantık ıslemez bende böle konularda...