İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

geçen senenin ekim annelerindendi canım ama bir talihsizlik oldu bebeğini kucağına alamadı
şimdi yeniden hamile onun doktoru farklı ama ben beğenmedim doktorunu Tahir beye götürücem sonra karar versin hangisini seçeceğine
hava 18 derece olunca kimse bizi tutamazzzzz

olsun cnm sık dişini sende borcunuz warsa nasıl olsa kızın güwenilir ellerde snrsı dediğin gibi allah büyük allah gönlüne gmre wersin işlh...
hmm anladım cnm bnde sewidim adına:) ewet hawa gzl gerçekten gezin bakalım bzm yerimizedee

bi önceki sayfada yazılanları okumadın anlaşılan
okuyamadm inanki Bilgicim benimki yine çığlık çığlığa
susturmak ne mümkün,okadar zor yazıyorum ki bazen
bazen okuyorum herkesin ne yazdığını,bazense böyle oluyo işte napayım
kusura bakma canım benim

ahh ahhh o tuna yı bi yakalasam zatem ısırıcam her yerini....

neyse arık müsait oluna bioku da yorumunu bekliyorum.
ben çıkıyorum hayırlı akşamlar hepinize....

neyse arık müsait oluna bioku da yorumunu bekliyorum.
ben çıkıyorum hayırlı akşamlar hepinize....

iyi akşamlar canım.
çalışma konusunu mu diyosun tatlıcım? ben en son onu konuştuğunuzu gördm Yoncayla
eğer o konuysa,biliyorsun valla fikrimi bence çalış derim ben sana,hep dediğim bu,evde olmanın bir artısı yok çünkü.yani benim fikrim bu en azından.

hmmm bu konuyu diyosuuuunnn seeennn
ay kusura bakma arkadaşım ya,diyorum ya kafam oldu bi dünya:) geç çakıyorum olayı:)

valla düzelirmi nezaman düzelir bilemiyorum ki tatlım yaa,bizim bi akrabanın torunu da annanesine anne annesine de abla diyordu,teyzesinden gördüğünü söylüyordu sanırım.şimdi o çocuk baya büyüdü değişti tabii ama nezaman değişmişti bilmiyorum cnm inanki.şuan baya büyük liseye gidiyor kendisi Almanya da:)

Ya Bilgicim eminim sizde durum böyle değildir ama benim teyzem kendisi torununa bakarken annecim diye diye kendine anne demeye alıştırmıştı
sonra kuzenimle aralarında çok sorunlar yaşanmıştı bu konuda
bu arada kuzenimim tüm özverisine rağmen ananesi çok daha kıymetli oldu
benim teyzem düpedüz kızıyla yarıştı torununa da kızının hep yetersiz taraflarını göstererek aralarının iyi olmasını engelledi
kız oğlu için yeri geldi üstüste nöbetler tutup günlerce aralıksız çalıştı eğitim masrafları kurs etüd üni. için ama hiççç yaranamadı
çünkü çocuklar ilgiyi ve sevgiyi istiyor para 2. planda kalıyor
ya ne bileyim paylaşmak istedim bu bizi çok üzer hep kuzenimle konuşuruz bu durumu

ayy ben zaten kıskancım bıde bole bışey olsa delırırım heralde cok uzulurum yani goturmem anneme falan bana alışsın on unutsun dıye ne bıleyım böylekonularda ben akıl veremem yanlış akıl verırım cunku bn dırek duygusaldavranıyorum mantık ıslemez bende böle konularda...

aynen canım ya
acayip bozuluyorum şimdi bile
Lara iki dakikadan fazla birinin kucağında durup mızıklamazsa
gidip çimdikleyip ağlatıp almak geliyor içimden
deli miyim neyim????

Benim bir öğrencim vardı çok severdik birbirimizi bana anne derdi annesi başlarda kıskandi biraz ama fazla üstüne gitmedi çocuğunu çok sevdiğimi biliyordu bir süre sonra çocuk annesi olmadığımı öğretmeni olduğumu farkına vardı hala görüşüyoruz ve çok seviyoruz birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…