hmmm amin cnm amin herkesin gönlüne göre wersin allahya şimdi ben Allah'ın izniyle ikinciyi düşünmeye başladım ya yavaş yavaş o yüzden dedim.
inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah..
hava bugün güzel ya atmıştır dışarı herkes kendinikızlar nerelerdesiniz yahu??
gülsen görünmedin bugün hiç. lara nasıl umarım iyileşmiştir artık.
teşekkürler pelincim evet canım tatildeydim çok güzel geçti.Rabbim'e şükürler olsun.
ama ne kadar zor olursa olsun ev hanımı olmak istiyorum.
çalışmaktan nefret ediyorum. çalışmak istemiyoruuuum ben yaa
hava bugün güzel ya atmıştır dışarı herkes kendini
eee bi sen varsın çalışan bi ben valla
iyim cnm yaa ew taşıyoruz telaştayım brz ewet hawa çok gzl we bn ewde kapandım malesefselam kızlar hepinize iyi haftalar dışarıda hava çok güzel bahar havası sanki
yazdıklarınızı pek okuyamıyorum topiğe girdiğimde son sayfayı okuyorum sadece o yüzden kaçırdığım çok oluyo
yeldacım emrede hastaymış herhalde geçmiş olsun canım havalar bi sıcak bi soğuk hasta ediyo valla
gülsen senlede konuşamıyoruz iki gündür lara iyileşmedi daha herhalde
kaçırıyorsun bu güzel havaları
gezerek değerlendirmek lazım bu havaları herzaman bulunmuyo:))))
bilgicim tatildeydin herhalde hoşgeldin canım nasıl geçti tatil?
selda ceyda yonca sizler nasılsınız?
ne zaman girsem nezehati hiç göremiyorum onlar nasıl acaba yaramazmıymış mert?
biraz önce konuştum geziyormuş lara biraz daha iyi dedi arkadaşının yanındaymış kemeraltına falan gidicem dedi geziyo yaniöyle vallla gacı lar geziyo.
gülsen i merak ettim konustunuz mu bugün hiç.
inşallah lara iyileşmiştirde gezmelerdedir gülsende.
evet gerçekten bugün hava çok güzelll.
selam kızlar hepinize iyi haftalar dışarıda hava çok güzel bahar havası sanki
yazdıklarınızı pek okuyamıyorum topiğe girdiğimde son sayfayı okuyorum sadece o yüzden kaçırdığım çok oluyo
yeldacım emrede hastaymış herhalde geçmiş olsun canım havalar bi sıcak bi soğuk hasta ediyo valla
gülsen senlede konuşamıyoruz iki gündür lara iyileşmedi daha herhalde
kaçırıyorsun bu güzel havaları
gezerek değerlendirmek lazım bu havaları herzaman bulunmuyo:))))
bilgicim tatildeydin herhalde hoşgeldin canım nasıl geçti tatil?
selda ceyda yonca sizler nasılsınız?
ne zaman girsem nezehati hiç göremiyorum onlar nasıl acaba yaramazmıymış mert?
kızlar herkese hayırlı haftalar diliyorum.
seldacım nasılsın tuna huysuzu nasıl.devammı yaramazlığa. dişleri çıkmadımı hala minik paşanın.
gülsencim sen nasılsın canımmm. lara nasıl oldu. umarım iyileşmiştir.güle güle iyi günlerde kullanın beşiğinizi inşallah.
ceydacım sen nasılsın talha cık nasıl.sizin dişler ne alemde.sıra üst dişlerde bakalım. inşallah onlarıda ağrısız sızısız çıkarır kuzucum.
yeldam sen nasılsın. çook geçmiş olsun size de emre hasta olmuş, düşmüş. nasıl oldu paşa. inşallah daha iyidir. siznide üst dişler yokmu hala?
pelincim sen nasılsın duru nasıl kahkahalara başlamış bile maşallah prensese. iş nasıl gidiyo canım??
nezoşum senden naber. mert nasıl. görüşemiyoruz uzun süredir. arayamadım bu aralar selda yı ve seni kntör yükleyemedimde..:78: :78:
öpüyorum hepinizi....
bnde de herşey yolunda çok şükür tatil yapıp geldim işte.
günaydın kızlar hepinize,hayırlı güzel haftalar inş.
Bilgicim hoşgeldin kuzum,biz iyiyiz şükr Tuna hala aynı huzursuzluk devam diş yok görünürde,çıkmıck sanırım Tunamın dişleriemziği bile ağzında uyuyup kalamıyor kuzum eline alıp geveleyip geveleyip ağzının dibindeyken uyuyup kalıyor içler acısı ya
sen arayamadın ama ben de lafta hergün aradm seni,bugün araym yarın araym derken kalıp gitti kusura bakma canım benim,anlarsın durumumu az çok.
sizin de iyi olduğunuza sevindm,tatilinin iyi geçmesine de.Allah içine sindirsin cnm.
Ceydacım biz de merak etmiştik seni,şükür geldin
biz yukarda bahsettiğim gibiyiz,siz de iyisinizdir inş.
Gülsenim iyiyim tatlım çok şükür,sen de iyisin umarım görüşmeyeli
Lara tam düzelememiş sanırım.Allah acil şifalar versin prensese
Yoncacım siz de taşınıyormuşsunuz kolay gelsn cnm
neden kışın taşınıyonuz kiramı sizin de ev? hani kiracılık zor dicm o bakımdan
Yeldacım sen de iyisindir umarım yakışıklımla.
Kızlar ben bugün anneme gitcm akrabalarımız gelck misafirliğe orda olcm
hazırlanıp çıkcm birazdan,akşama babam bırakır artık eşim gece 12 de gelck çünkü
görüşürüz kendinize ve miniklere iyi bakın,öpüyorum hepinizi.
ayyy cnm kıyamam bn ona yaa:) btn gün ananede ya ondandır bnm görümcemin kızı ananeye anne der halaa 8 yaşında seninki küçük daha farkına warmazmı hiç cnm yaa üzülme sensağol ceydacım iiyiz ikimizde çok şükür.
kızlar yaa ecrin bana aba diyo.
annen nerde dedikleri zamanda annemi gösteriyo. akşam öldürdü bizi gülmekten.
meğer annen nerde diye soruldugunda kardeşim gözüyle annemi işaret ediyomuş onu göstersin diye ama
gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
umarım yakın zamanda annesinin ben olduğumun farkına varır kuzum.
gerçi gecenin sonuna doğru anne anne dedi geldi yanıma hep ama bilemiyorum işte.
sizde bi akıl verin bana lütfen
ayyy cnm kıyamam bn ona yaa:) btn gün ananede ya ondandır bnm görümcemin kızı ananeye anne der halaa 8 yaşında seninki küçük daha farkına warmazmı hiç cnm yaa üzülme sen
annesinede anne diyo ama ananeyede anne diyo ağzı alışmış kızın :)8 yaşında ve hala ananeye annemi diyo peki.
o zaman annesine ne diyo.
yok kız üzülmek değilde ne bileyim ama çok güldük akşam yaaa.
sonra geliyo sırnasıyo bana anne anne diye. sanki dalga geçiyo benle bi görsen yaa.
şimdi telefonda konustum annemle arkadan sesi geliyo kuzumun anne maaa diyo.
annesinede anne diyo ama ananeyede anne diyo ağzı alışmış kızın :)
kıyamam bn ona yaa senle kafa buluyo cadı:)
bilgicim sen nerde çalışıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?