- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
kızlaarrr herkese merabaaa nasısnz ben yoktum bı annemde bı kaynanamdaydımbıde net kesıldi bugn açtrdıkk şükürler olsun az once acıldı hemen başına koştmm yahuuu bağımı oldum resmen burası olmadan olmuyo
napıysnzzz yeldacımgecmış olsun emre dşmuşş kıyamam yaa çok meraklılar kurcalıcam derken duşuyolar
gulşencm szede gecmış olsun canım lara hanım ınşallah cabuk ıyılesr
selda sz nasılsnz tuna bey napıyo yaramaz yenı şeyler öğrenıyomu:)
yoncacm sende ıyısndr umarım..
bızımde perşmbe kontrol vardı ekgdlara tamamen gectık artık oğluşumun kılosuda ıyı
merhaba kızlarrrr
Ceydacım gözün aydın açılmış netin
bende öyle yazamasam bile mutlaka okuyorum topiğin bağımlısı oldum,
Kızlar Lara'nın büyük insan gibi burnu akıyor bugün
kıyamam ben kuzuma iyileşse keşke hemen
sizlerde ne var ne yok?
Yoncacım sen nasıl oldun?
Seldam Tuna nasıl?
Yelda gececi onunla karşılaşırız gece olunca
kıyamam bn ona yaamerhaba kızlarrrr
Ceydacım gözün aydın açılmış netin
bende öyle yazamasam bile mutlaka okuyorum topiğin bağımlısı oldum,
Kızlar Lara'nın büyük insan gibi burnu akıyor bugün
kıyamam ben kuzuma iyileşse keşke hemen
sizlerde ne var ne yok?
Yoncacım sen nasıl oldun?
Seldam Tuna nasıl?
Yelda gececi onunla karşılaşırız gece olunca
iyim cnm sen nasılsın oğlun nasıl iyimi?Selda Yonca sizler nasılsınız
Ceydacım hoşgeldin özlettin kendini sağol canım çocuk işte düşe kalka büyücekler hemde ne merak anlatamam seninde gözünaydın oğluşun iyiymiş hadi hayırlı olsun ek gıdalar :)
Aynen yazamasam bile okuyorum artık geceleri fazla giremiyorum eşim laf etmeye başladı malum onlar bizim çocuklardan daha çocuk :)
kıyamam bn ona yaaallah şifa wersin cnm kızına tez wakitte
bn eh işte brz daha iyiyim ewden çıkmadım hiç hawa soğuk haftaya taşınıcaz yawaş yawş özel eşyalarımı toparladım
iyim cnm sen nasılsın oğlun nasıl iyimi?
:) bnde çok geçmeden biran ewel şu işi halletmek istiyorum yok ztn bn utfağa fln hç toplamıcam nakliyatçılar yapıyomuş rahat olur işlhhteşekkürler Yoncacım
ben taşındığımda 4 aylık hamileydim
yorulma oldu mu?
ağır kaldırmamanı söylemiyorum bile
ayyy yine anne oldum ben
hadi abartmıyım
:) bnde çok geçmeden biran ewel şu işi halletmek istiyorum yok ztn bn utfağa fln hç toplamıcam nakliyatçılar yapıyomuş rahat olur işlhh
kıyamam bn ona yaaallah şifa wersin cnm kızına tez wakitte
bn eh işte brz daha iyiyim ewden çıkmadım hiç hawa soğuk haftaya taşınıcaz yawaş yawş özel eşyalarımı toparladım
iyim cnm sen nasılsın oğlun nasıl iyimi?
benimki de belki laf eder ama ben hep emzirirken oturuyorum pc nin başına
o yüzden laf edemiyor kızı kıymetli
Emre nasıl oldu canım???
Sağol canım bende iyiyim oğlumda iyi burun tıkanıklığı dışında bir problemimiz yok dikkat et canım kendine taşınırken ağır kaldırma hatta sen hiçbişey elleme yakınların yapsın
Bizim bilgisyar yatak odasında biz ev soğuk olduğu için Emre'nin yatağını oturma odasına aldık bizde orda yatıyoruz ee o yatıp ben oturunca kızıyor
Emre iyi de burnu çok tıkalı emmemiyor yavrum burun tıkanıklığında damlada kAr etmiyor sen nasılsın Lara nasıl oldu
:)güle güle git gel seldacım..
dinlenirsin belki biraz orda.tuna şimdi kucaktan kucağa gezer.
yoncacım özür dilerim yukarda seni sormayı unutmuşum.
kontrolünün güzel geçmesine sevindim.
bebişlerinde iyiymiş ne güzel.
bi daha ki randevun ne zaman?
Tahir beye selamlarımızı ilettinmmi canım...
:)
hoşgeldin bilgicim iyiym şükür sen nasılsın uzun bi tatil dönüşü iş başı zor olmuştur gerçi
27 sinde cnm bidahaki randewum wewt gzl geçti cnm söledim tabii sölemmi hmn tanıdı seni zor bi gebveliği olmuştu dedi hatta:)
seldacım iyiyim cnm sen nasılsın ewet hafta sonu ew taşıcaz bzm ew çatı katıydı cnm çok soğuk oluyo bide akıyo heryeri asansörde yok 5. kat çıkamıcam ilerde şimdiden zor oluyo yok cnm kira değil çok şükür o yüzden karnım büyümeden hmn çıkalım dedik
ya bn bilgi deynce durakladı snr çiğliden bide iğne kullanmış dedim ilaç demiştin ya sen snr hıı ewet hatırladım iğneyi duyunca öle dei yanievet canım hemde çoook zor geldi bugün işbaşı yapmak.,
zor bi gebeliği oldu derken neyi kastetti ki.
ben çok evhamlı çok pimpirikliydim. her kontrolde bayıltıyodum adamı resmen. evet benim ki hamileliğim biraz farklıydı sizinkinden.
acaba onun içinde çok mu riskli çok zormuydu ki. bak şimdi söylediklerinin karşısında evham yaptım yine.
yoksa hamileliğim çok ama çok rahat geçmişti.
ya bn bilgi deynce durakladı snr çiğliden bide iğne kullanmış dedim ilaç demiştin ya sen snr hıı ewet hatırladım iğneyi duyunca öle dei yani
kıs nie ewham yaoıyon gebeliğin bitmiş ewladın doğmuş artık daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?