İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

anladm cnm,benim de sobalı ev ama biz girişe kurdk sobayı hangi odadaysak orayı ısıtır diye ve çok sıcak olmasın diye.iyi şimdilik,ılık heryer.

inş.bizimde kendi evimiz olur da kalorifer yaptırırız Yeldacım.

biz Pelinle buluşup Zehrayı doktora götürdük bebeği görmeye gittik
9 haftalıkmış ve sağlıklıymış bebeğimiz

tabii selamları da söyledik Tahir beye
Yelda Bilgi ve Yonca
unuttuğum yoktur umarım
gözünüzaydın Gülsencim inşallah hep böyle sağlıkla tamamlar hamileliğini sorunsuz atlatır
Slm içinde teşekkürler canım
kıslar napıyosunuz :)

İyiyiz canım sen napıyorsun

İnşallah canım bizim ufoyla ısınıyoruz soba kurcak yer yok benim ilk evim Ankara'daydı çok büyüktü biz eşya alırken hiç düşünmedik tabii burası diğerine göre çok küçük eşyalar tıkıs tıkıs duruyor şöyle güzel bir evde bulamadık inşallah kendi evimize artık

Kızlar Lara eve geldikten sonra çok öksürmeye başladı
sinirlerim bozuldu oturup ağladım artık
bir çocuğa bakamıyorum hasta ediyorum diye
birkaç gün önce anlamıştım aslında
gözü yine akınca burnu tıkandı demiştim
hemen serum fizyolojik başladım inşallah birkaç güne atlatırız
yaz gelsin artık yaaa

Yeldacım Bilgicim rica ederim kızlar her gidişte söylerim ben selamınızı
Tahir bey Lara'yı görünce küçücük doğan kız bu mu
çok güzel bu kız dedi

biz de geçen sene ufoyla ısındık,ama çok zor ısınıyorduk
bu sene bebiş olunca dedik ısınmaz bizim ev,soba alıp kurduk

evet cnm kiracı olunca mümkün olduğunca az eşya almak gerekiyo,bi evinki öbürüne uymuyo
heleki çocuk olunca yayıntı çok oluyo,bizim 1 oda boş gibiydi bi çekyat vardı dolapla Tuna olalı doldu tıklım tıklım:)

canım benim çok geçmiş olsun.
ağlama tatlım sen,öyle öyle büyücekler Gülsencim sonuçta biz hasta etmiyoruz onları,üstüne de titresek olan oluyorhavalar aldatıcı,güneş çıkınca güzel sanıryoruz ama soğuk cidden 9 dereceden yukarı çıkmıyo kaçgündür,ama yarınla pazar 14 falan gösteriyo inş.ida öyle olur.

evet yaz gelsin artıııkkkkkk

biz dışarı çıktığımızda Lara babyslingin içinde oluyor üşümesi pek mümkün değil
elleri yüzü hep sıcak oluyor slingin içinde
ya yine birinden enfeksiyon kaptık
ya da yılbaşı gecesi üşüttük biz
evet böyle böyle büyüyorlar ama ağlayınca içim acıyor
keşke elimizde olsa da hiç ağlatmasak hiç canları acımasa

dediğin gibi onda pek üşütmemesi lazım ama küçükler işte Gülsencim alıyor biyerleden
evet keşke hiç hasta olmasalar,hiç ağlamasalar ama pek mümkün olmuyor işte
aman tek dertler bukadar olsun inş.Allah ağır hastalık vermesin kuzularımıza

Ceydacım sen görünmüyorsun pek hayırdır cnm? umarım Talha falan hasta değildir,herşey yolundadır.

Yeldacım Bilgicim rica ederim kızlar her gidişte söylerim ben selamınızı
Tahir bey Lara'yı görünce küçücük doğan kız bu mu
çok güzel bu kız dedi

Güzel tabi benim gelinim oğlumda yakışıklıdır hani bizde epey bir oluyo ziyarete gittiydik siz bunaa birde kız kardeş yapğın dediydi bize

Gülsencim geçmiş olsun sen kendini sorumlu tutma canım hava soğuk bizimki evin içinde üşüdü ben sadece anneme gidiyorum oda zaten üst sokağımda böyle böyle büyücekler

Aynen canım allah kısmet etsin yaza taşınmasam bile Emre'ye oda yapcam dolapların içini bir görsen tıkıs tıkıs oyuncağı mama sandalyesi yürüteci anakucağı derken daha da doldu

akşam Emre yerden oyuncak alayım yürütecinden düştü allahtan yavaş düştü çok korktu ama yinede yerden oyuncak alcam diye eğilmekten vazgeçmiyo

Aynen canım allah kısmet etsin yaza taşınmasam bile Emre'ye oda yapcam dolapların içini bir görsen tıkıs tıkıs oyuncağı mama sandalyesi yürüteci anakucağı derken daha da doldu

evet cnm gerekiyor valla,dediğin gibi salıncağı,oto koltuğu,beşiği,mama sandalyesi derken tıklım tıklım bide örümcek eklenecek az kaldı:) ben de hiç sevmem çok eşyayı,yayıntı olur bana ama napcan bebişler için olck mecbur.

EMre nasıl oldu,biraz daha iyidir inş.yakışıklım

akşam Emre yerden oyuncak alayım yürütecinden düştü allahtan yavaş düştü çok korktu ama yinede yerden oyuncak alcam diye eğilmekten vazgeçmiyo

kıyamam ben ona yaa,çok geçmiş olsun,Allah korumuş,melek ya onlar cidden Allah koruyo ya.
ee tam dikkat dönemleri dimi Yeldacım,bize de geliyo o günler az kaldı.

kıyamam ben ona yaa,çok geçmiş olsun,Allah korumuş,melek ya onlar cidden Allah koruyo ya.
ee tam dikkat dönemleri dimi Yeldacım,bize de geliyo o günler az kaldı.

Emre biraz daha iyi canım öksürüğü yok ama burunları dolu
Sağol Seldacım en zor zamanı bir yürüseydi gerçi o zaman da zor ama napalım işi gücü bırakıp peşindeyim hep bir dakika durmuyor sürekli sobanın dibinde ödüm kopuyor sobayı devircek diye
Evet sizinde geliyor o günleirniz hatta başlamıştır bile

yakışıklı tabii damadım da Tahir bey 2.5-3 ay önce görmüştü Lara'yı şaşırdı o kadar büyümüş görünce
ben söyledim zaten hepimizde yeniden bebek yapıcaz dedim yapın tabii dedi
bugün yatak odasından sadece 2 kez çıkardım Lara'yı sürekli uyutup dinlendiriyorum
öksürüğü çok azaldı inşallah çabucak atlatırız canım
bende Lara'ya oda yapıcam ama daha erken tabii aslında kiradayken bende hiç istemiyorum taşınırken mahvoluyor eşyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…