İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

doktor bebeklere bu tür durumlarda verilebilen tek ve en hafif antibiyotik bu deyip zitromax verdi canım. Ben antibiyotik vermek istemediğimi belirtince bu çok hafif dedi.
rota virüs konusunda doktorla konuştum yan etkileri nasıl falan diye bilinen kesin bir yan etkisi yok ama 6. aydan sonra yapmıyoruz 6. aydan sonra zararlı olabilir dedi
bizim için kesin yapılmak zorunda olduğunu rota virüse yakalanan bebeklerde daha sonrası için bağışıklık gelişmediğini arka arkaya defalarca rota virüsüne yakalanabildiğini söyledi. Ben başkalarından da rotaya yakalanan bir bebek görseniz asla bu aşıyı ihmal etmezsiniz diye duymuştum zaten.

Geçmiş olsun Gülsencim allahtan enfeksiyon ciğerlerine inmemiş aynı evin içinde olunca uzakta tutsan kapıyorlar malesef

maalesef öyle Yeldacım. Gelmesin de diyemiyorsun kötü üvey anne pozisyonuna düşüyorsun. Bu kadar hafif atlatılmış bir ders hepimize iyi oldu aslında babamıza benim birşey söylememe gerek kalmadı.

kızlar ben anlamadım...

ya canım gecenlerde site problemliydi.
topiğe yazı yazamıyodum hatta özelden de yazamıyodum.
baktım benim özel mesaj kutusunda yeldanın mesajı var. ancak ona cevap ver diyerek ulaşabildim.
siteya yazı yazamadıgımı ve sizlere haber vermesini rica ettim yeldadan.
oda bu mesajıma cevap yazmış sağolsun.
meğer o günlerde yeldada yazamıyomuş.
sitenin genel problemi yani.
bi an için korktum dedim eyvah yazı yazmak ta engellendi herhalde diye iş yerindeyim yaa.
bi çok site engelli burda.
bu yüzden çok korkuyorum bu siteye ne kadar sık girdiğimi görürlerde engellerler diye yaaa

yaaaa aman dikkat et canım
kk yı engellemesinler

Geldimde bakamıyorumki Emre bırakmıyopr üst düşler geliyor herhade bas bas bağırıyot içerde

kıyamam ben kuzucuğa Rabbim yardımcınız olsun canım
umarım bizim gibi kolay çıkarrırsınız.
bizimde geçenlerde alttan bi azı dişimiz çıktı.
11 tane dişimiz oldu 12. yolda canım.
Allah'ın izniyle..

Ne güzel 12. dişi geliyo tamamlanıyor sizinkiler bizimkide şöyle arka arkaya çıkarsada rahatlasa çocuk bu sefre zor olcak galiba üst dişler zor çıkarmmış diye duydum ya bakalım

Bilgicim misafirim hala bende pek sık yazamıyorum
yazamasamda mutlaka okuyorum ama
ne güzel 12. dişi çıkarıyorsunuz
inşallah bizlerde sorunsuz atlatırız bu diş çıkarma dönemini

bu gece kimsecikler uğramamış buraya herkes Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi izliyor herhalde

Son düzenleme:
günaydın kızlar,nasılsınız,herkes nasıl,herşey yolundadır inş.

uğrayamadm bikaç gündür,Tuna huysuz yine,uyku nedir yok,5 dk.fırsatım yok hiçbirşeye
bide hastanelerde koşuşturdum 2 gündür.
ben de acayip yorgunluk,uykuyu alamama,saçlarımın dökülmesi hem de oluk oluk
en sonunda gittim komple tahlil tetkik yapıldı.malesef kolesterollerim yüksek çıktı ve hormonlarda bi bozukluk,tiroid bezlerim az çalışıyormş ama emziriyorum diye ilaç da kullanamazmışım
bu şikayetlerim ondanmış meğer,morallerim acayip bozuldu,dün burda baktm araştırdm biçok arkadaş var benim gibi.herkeste aynı şikayetler mevcut.
sanırım daha da kilo alcm,herkes öyleymş.sporu da bıraktm gitmicm artık,orda daha çok sıkılaştırma yapılıyordu bu gittiğimde benim buna ihtiyacım yokki,benim kilo vermeye ve kolesterolümün düşmesi için de yürüyüş yapmam gerekiyormş.bakcam asrtık bi çaresine.

çok canım sıkkın anlıcağınız.Allah beterinden korusun,dermansız dert vermesinRabbim.
kolesterol için diyetisyene yönlendirildm,güzel bir diyet listesi verdiler,bakalım kolesterol düzelcekmi,bu arada kilo vermem olacakmı
2-3 ay sonra değerlere tekrar bakılacak tiroid aynıysa veya değer daha da düştüyse ilaca başlıcm
benden durumlar böyle
sizler iyisinizdir inş.

canımmm hayatıııımm çok ama çooook geçmişş olsuuunnnn
kıyamam ben sana. boşver canım sporu mporu
sağlığına bak sen. dediğin gibi en güzel spor yürümek bencede.
yediklerine dikkat et.ç biraz yağını tuzu ve unu azalt.
bak göreceksin nasıl herşey yoluna girecek.
Rabbim başka dert vermesin bunuda şükür.
tuna cığımın nesi var hala dişlerimi.
kıyamam ben o kuzucuğada.
geçecek canım bu günlerde Rabbim'in izniyle geçecek.

Bilgicim çok saol cnm,teşşekür ederm.
dediğin gibi yapcm bakalım,verdikleri listeye uycm,bakalım kilo verebilecekmiyim.
verirsem iyi ozaman,baya faydası olur bana.
Tuna da herzamanki gibi işte,diş huzursuzluğu devam
bide 5 dk.bile yalnız kalamıyor,afedersin tuvalete gitsem koyup da yırtıyor kendini
nasıl ağlamak bi görsen,şöyle böyle değil
drumuz biraz da ağlarsa ağlasın diceksin zaman zaman diyo ama kıaymıyor ki insan,tuvaletten nasıl çıktığımı anlamıyorum inanki.o bari düzelse,kafam biraz yerine gelse
kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
neyse sen nasılsın? Ecrin Naz nasıl? iyidir umarım pamuk prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…