gecmış olsun gulsencım nasıl şimdi lara kullna antıbıyotığı ılerlemesın ne adı hangı antıbıyotığı verdı
rota vırus bn yaptrmadım
bu arada hayalcım hoş geldınn sağlıkla doğur bebeğini cınsıyetınıde hemen sole bız meraklıyızdrr
Geçmiş olsun Gülsencim allahtan enfeksiyon ciğerlerine inmemiş aynı evin içinde olunca uzakta tutsan kapıyorlar malesef
Bilgi sana özelden cevap yazdım ama tam o sırada site bakıma girdi mesaj geldimi sana
yelda hayatım geldi de ben sana gönderemedim bir türlü.
teşekkürler canım cevabın için.
emre kuzu nasıl. öptüm kocamaan onu.
ne güzel bi araya gelebilsek ecrin naz ile oynarlardı
kızlar ben anlamadım...
ya canım gecenlerde site problemliydi.
topiğe yazı yazamıyodum hatta özelden de yazamıyodum.
baktım benim özel mesaj kutusunda yeldanın mesajı var. ancak ona cevap ver diyerek ulaşabildim.
siteya yazı yazamadıgımı ve sizlere haber vermesini rica ettim yeldadan.
oda bu mesajıma cevap yazmış sağolsun.
meğer o günlerde yeldada yazamıyomuş.
sitenin genel problemi yani.
bi an için korktum dedim eyvah yazı yazmak ta engellendi herhalde diye iş yerindeyim yaa.
bi çok site engelli burda.
bu yüzden çok korkuyorum bu siteye ne kadar sık girdiğimi görürlerde engellerler diye yaaa
maalesef öyle Yeldacım. Gelmesin de diyemiyorsun kötü üvey anne pozisyonuna düşüyorsun. Bu kadar hafif atlatılmış bir ders hepimize iyi oldu aslında babamıza benim birşey söylememe gerek kalmadı.
Kızlar yaaaa kimse uğramaz oldu artık topiğeee nerelerdesiniiiiizzzzzzzzzzz
ben uğruyorum ışte topiğe benı saymıyomusunzya
Geldimde bakamıyorumki Emre bırakmıyopr üst düşler geliyor herhade bas bas bağırıyot içerde
kıyamam ben kuzucuğa Rabbim yardımcınız olsun canım
umarım bizim gibi kolay çıkarrırsınız.
bizimde geçenlerde alttan bi azı dişimiz çıktı.
11 tane dişimiz oldu 12. yolda canım.
Allah'ın izniyle..
Bilgicim misafirim hala bende pek sık yazamıyorum
yazamasamda mutlaka okuyorum ama
ne güzel 12. dişi çıkarıyorsunuz
inşallah bizlerde sorunsuz atlatırız bu diş çıkarma dönemini
günaydın kızlar,nasılsınız,herkes nasıl,herşey yolundadır inş.
uğrayamadm bikaç gündür,Tuna huysuz yine,uyku nedir yok,5 dk.fırsatım yok hiçbirşeye
bide hastanelerde koşuşturdum 2 gündür.
ben de acayip yorgunluk,uykuyu alamama,saçlarımın dökülmesi hem de oluk oluk
en sonunda gittim komple tahlil tetkik yapıldı.malesef kolesterollerim yüksek çıktı ve hormonlarda bi bozukluk,tiroid bezlerim az çalışıyormş ama emziriyorum diye ilaç da kullanamazmışım
bu şikayetlerim ondanmış meğer,morallerim acayip bozuldu,dün burda baktm araştırdm biçok arkadaş var benim gibi.herkeste aynı şikayetler mevcut.
sanırım daha da kilo alcm,herkes öyleymş.sporu da bıraktm gitmicm artık,orda daha çok sıkılaştırma yapılıyordu bu gittiğimde benim buna ihtiyacım yokki,benim kilo vermeye ve kolesterolümün düşmesi için de yürüyüş yapmam gerekiyormş.bakcam asrtık bi çaresine.
çok canım sıkkın anlıcağınız.Allah beterinden korusun,dermansız dert vermesinRabbim.
kolesterol için diyetisyene yönlendirildm,güzel bir diyet listesi verdiler,bakalım kolesterol düzelcekmi,bu arada kilo vermem olacakmı
2-3 ay sonra değerlere tekrar bakılacak tiroid aynıysa veya değer daha da düştüyse ilaca başlıcm
benden durumlar böyle
sizler iyisinizdir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?