İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

Nezahatcim Mert'i yan yatırıp sırtınıda destekle bişeycik olmaz allahın izniyle Maşallah Mert'e inşallah hep böyle iyi olur gelişimi

Köpek dişleri mahvediyormuş demi kuzucukları inşallah kolay çıkarır senin kuzucuk

bılgıcım çok geçmişler olsun cnm... demek ki bebeklerın her dönemınde zorluklar oluyo.. hepimiz sırayla atlatırız ınşallah.. bız daha yolun başındayız.. hayırlısı ıle bızde o gunlerı görürüz inşallah...

canım kendıne çok ıyı bak.. ecrınıde öp bnm için.. :82:

Nezahatcim Mert'i yan yatırıp sırtınıda destekle bişeycik olmaz allahın izniyle Maşallah Mert'e inşallah hep böyle iyi olur gelişimi

saolasın yeldacım.. dediğin gibi yan yatıyo ama genede tadbirli olmaya çalışıyorum... ben bide ilk gunden beri yalnızım.. kimse kalmadı yanımda.. bide acemilik var.. allah büyük dua edip edip kuzuma bakmaya çalışıyorum.. rabbim kolaylığınıda veriyor.. böyle böyle geçip gidicek zaman inşallah...
bu yaşıma kadar biçok şeyi yalnız halletmişimdir.. hep ayaklarımın üstünde durmuşumdur... tabii tüm bunlar allahın yardımıyla oluyor bunuda çok iyi biliyorum... o yüzden çoook şükür rabbim sağlık sıhat versin bakarım oğluşuma.. yeterki acılarını göstermesin allah...

bu arada emrenin resmi çook şirin ne kadar masum bi bakışı var öyle... maşallah canım allaha emanet olsun yavrucuğun..

hadi canım görüşmek üzre.. ben mertin yanına gidiyorum.. gece mesaisi başlarr :78:

Son düzenleme:
kızlar biz temmuz anneleri topiğinde yılbaşı yaptık çok zevklı olacak yaa duşunsenıze keşke bızde yapsaydık hep beraber...

Bilgicim önce albüm yükleye tıkla açılan sayfadan başlığı yaz değişiklikleri kaydet diyor ona tıkla sonra sağ tarafta resim yükle albüm düzenle çıkıyor resim yükleye tıkla dosyaları seç diyor ordan yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…