Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum 3 gün yapmazsa fitil at dedi
önemliymiş tam tersine
siz birde ek gıdaya geçtiniz kaka sertleşiyordur canım
size de çok geçmiş olsun
kızlar Lara fitil atınca çok ağlamıştı
ben bugün bıçakla incelttim fitili öyle attım
o zaman canı yanmadı
yine ağladı ama ilk attığım gibi olmadı
Fitili çok önermiyor bizim doktor tembellik yapar diyor önemli tabii düşünsene kendini 4 5 gün dışarı çıkamazsan ne hale gelirsin biz birde vitamin başladık galiba oda biraz kabız yapıyo
canlarıııım hepinize kocaman günaydınlar hayırlı günler olsun inşallah inşallah.
selda yelda ve gülsencim kıyamam ben o kuzucuklara kızlar size naçizane bi önerim olacak.
Ecrim Naz'ın da bebekken böyle 3-4 gün kakasını yapmadığı olurdu. ben hiç fitil kullanmadım.
yeldanın yaptığı gibi biraz zeytin yağı sürerdim
ama birde bunu mutlaka deneyin. ufak bi havluyu ister ütü ile ister soba kullanıyorsanız sobanın üzerinde ısıtıp karnının üstüne koyun soğuyunca bi daha yapın bunu 4-5 kez tekrarlayın.
biz bununda faydasını çok görmüştük. umarım sizlerede bi faydası olur.
nezahatçim sen nerelerdesim nasıl gidiyor annelik.
sanırsam mert seni çok yoruyor. kokla onu bizim yerimize.
ceydacım sen ve talha paşa nasıl???
günaydın kızlar nasılsnz
bız ıyıyız sadece oksuruk var aılecek
yarın benım kocış koye gtcek gece gdıp sabh gelcek anamı cağırdım bnde hem yarın sırınyerı bı gezelım annemle oğluma diş hedıyesı alcakmış kıyamam.
nezahate ne zaman gdıoz yahuu bu hafta gtcektık ama kaldı galıba
ceydacım yeldacım sağolun kızlar bizde iyiyiz çok şükür.
Akşam bizim şirketin yemeği ve bowling turnuvası vardı. egs park ta çok güzel ve eğlenceli bir akşamdı.
Ecrin içinde çok güzel oldu. kuzucum nasıl eğlendi bir görseniz
hele yere koyduğum yaklaşşık 10-11 kg ağırlıındaki bowling topunu kaldırma çabalarını bir görseniz çok komikve bir o kadar güzel görünüyordu
nezoşum hoşgeldin
neler yapıyosun bakayım.
mertciğim nasıl sağlıgı falan
umarım herşey yolundadır.
senin nasıl gidiyor uykusuz geceler
öptüm canım seni ve merti