kuzum benim adam oldu da ayakta yıkanıyor benim damadım
biz banyoya birlikte giriyoruz önce ben giriyorum yıkanıyorum sonra babamız Lara'yı getiriyor dizime koyup yıkıyoruz duşun altında üşümesin sürekli sıcak suyun altında olsun diye
kızlar küvette idrar yolları enfeksiyonuna yakalanabiliyormuş birde o yüzden tercih etmiyorum bebek küvetini
hatta duşta emdiği bile oluyor Laranın bir bakıyorum memeyi yakalamış cak cok emiyor yaramaz
hadi gözünüz aydın hepinizin bebişleri döndü
ben anlamıyorum Larayı yatağın kenarına yatırıyorum benimki de herhalde meme ararken en az 20 cm gelip bana yapışıyor
biz iyiyiz canım teşekkürler
Nezahatle konuştun mu ne alıcaz bebişe
kızlar ben temizlik işleri için hamama gidicem annemi de alıp
Lara da ohhh suyla oynasın misss gibi olup gelelim
Bilgicim sana da iyi hafta sonları canım
tabii çalışmak zor ama,artıları daha çoktur emin ol.bir tek kötü yanı dediğin gibi yavrulardan ayrı kalmak.
Allah sabrını veriri napalım canım çalışmak zorundayız bir yerde.
Ceydacım evet döndüler çok şükür,ya ben de aceleciyim tez canlıyım da,çocuğum konusunda öyle değilim nedense,gayet rahatım şunu yapsa artık dediğim bişey olmuyor hiç.zamanla herşey olur nasılsa diyorum.
Be nim çekmece kuşu çekmeceleri karıştırıyor gene
ne buluyolarsa şu çekmecelerde :))
çekmecelerde ne bulunmazkiii bı ark. çocuğuıççamaşrlarnı alıp mısafrlern yanına getrmıştii rezalete bakkk
bılgı de gelcekse cmt olsun ama gelmıcekse hafta içi olsn yada pazar olsun kocış evde o getrr götururr
en sevdiği şey bu aralar çekmece ne bulunmazki çekmecede:))
yerin ben onu yaa,ne şeker oluyordur o halde dimi minik kuş:)
ohh kese de yaptır.benim yerime de ovunun analı kızlı:)
Yeldacım sen ne yapıyorsun çekmece kurcalanınca bir arkadaşım oğlu hangi çekmeceye el atsa o çekmecedeki herşeyi kurcalamasına izin verdi beyimiz en sonunda doydu ellemiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?