İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

yazın bizde duşta yıkıyorduk babası tutuyordu ben yıkyordum ama şimdi banyo soğuk mecbur küette yıkıyorum damadını

geliyorlar Gülsen ya anne kokusu işte Tuna da öyleydi nasıl bukadar kayıyor diyordum,şimdi de ben hangi yönde yatıyorsam o tarafa dönüyor hemen yapışıyor elleriyle de yüzüme nasıl tatlı oluyor yaa,yiyesim geliyor:))

Nezahatle konuştm bişey lazım değil siz gelin yeter dedi,biz zaten eşimle Tuna ya alışveriş yaparken ona da almıştık cici onu götürcez nasipse,siz de düşünün artık bişiler:)
bebişe bişey lazım değilmş de Nezoya araba lazımmış öyle dedi hatun toplanıp onu alıverin bari dedi:)

Bilgi de gelsin diye c.tesi gidelim diye konuşulmuş bana uyar kızlar,hatta daha iyi olur.o da gelse hepimiz toplanmış oluruz.ozaman herkes kendini c.tesiye ayarlasın.sonradan haberimiz yoktu,gezmeye gitcez,işimiz var olmasın dimi yani?

Çok acele etmeyin kızlar bırakın herşeyi zamanında yapsınlar

çekmecelerde ne bulunmazkiii bı ark. çocuğuıççamaşrlarnı alıp mısafrlern yanına getrmıştii rezalete bakkk
bılgı de gelcekse cmt olsun ama gelmıcekse hafta içi olsn yada pazar olsun kocış evde o getrr götururr

madem bışey lazım değil dıyor nezoş hanım istediği ozel bişe yoksatoplaşır duzgun bı gıysı alırz bebişinee...

Yeldacım sen ne yapıyorsun çekmece kurcalanınca bir arkadaşım oğlu hangi çekmeceye el atsa o çekmecedeki herşeyi kurcalamasına izin verdi beyimiz en sonunda doydu ellemiyor artık

Kurcalattırıyorum bende zaten istersen elletirme öyle inat ki dönüyo dolaşıyo mıy mıy mıyıklıyo istediğini yaptırtıyo

kızlar nerdesiniz? kimse gelmemiş bugün
hergün yoklama yapıcam bundan sonra
gelmeyen yok yazılacak 20 devamsızlıkta sınıfta kalınacak

ben geldm ama yine kimse yok,millet pek bi meşgul:))
benim misafirlerim vardı bugün,onlar kapıdan,ben bacadan geldm hemen.
nerde bu millet,neler yapıyonuz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…