İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

selda ne zaman taktırdın sen spirali? adet olunca bana da haber ver ben spiralden sonra adet süresinin uzadığını ağrılı ve daha yoğun kanamalı geçtiğini duyuyorum hep zaten anemiğim iyice göçerim öyleyse
sana da geçmiş olsun tatlımmm umarım kolay atlatırsın

Nezahat sen doğurup direk okula mı yazdırıcan ki? bu çocuk okul çağını bekliyor olabilir doğmak için ne dersin
ben iyiyim bebişin de kabızlık dışında problemi yok canım kabızlık çok fena ya
doğur artık hadiiii

ilahi gülsencimm akşam akşam güldürdün beni yahuu :):):):)

benım paşa yerını çok sevdi sanırım... artık bende doğsun istiyorumm

hatunlar ben yarın sabahtan yokum.. hastaneye kontrole gidicem.. geldiğimde yazarım... bilgicim sen merak edersın emınım nerde bu diye.. :)

ınsallah hayırlı haberlerle gelirim.. zira yarın 40. haftada bitmiş olduyo

şimdiden öptum hepiniziii

ilahi gülsencimm akşam akşam güldürdün beni yahuu :):):):)

benım paşa yerını çok sevdi sanırım... artık bende doğsun istiyorumm

valla ne bileyim bir bebek bu kadar neden bekler ki başka benimkinin kırkı çıkmak üzereydi senin haftanda
iyi haberlerle gel yarın canım

İyi bak düzeliyormuş ne güzel darısı bizim başımıza

hadi bakalım güzel haberlerle gel

kızlar herkese günaydınlar hayırlı haftalarımız olsun inşallah inşallah.
nezoşum çabuk ve hayırlı haberlerle gelde beni fazla merakta bırakma sende o zaman.
selda yelda kızlar sizler nasılsızınz. Paşalara çok geçmiş olsun. nasıl oldular. Umarım iyileşmişlerdir artık.
Ceydacım senin paşa nasıl oldu. koçişle barıştınmı artıkın. ha birde sen test yapacaktın ne oldu.
gülsencim sen nasılsın. prenses nasıl. nasıl kabızı geçti mi bari.
pelincim sende hoşgeldin. duru prenses nasıl. sen nasılsın face den sana istek göndermiştim ama. haberin olsun.

bu sıtenın bu halını bnde beğenmedım yahuu..
nasılsnz kızlarr..gülşencım lara nasıl
nezahatde benım gbı oldu benımkıde doğmamıştı 40+2 de aldılar zorla:)))
yeldacım emre kabızı duzelmıyomu nı oluyokı acaba ayy kabız çok kotu yaa huysuzluk yapıyomu
selda bilgi szi nasılsnz?
ayy kocişime lışmıştım yaa 9 gun şimdi işegttı off neyse ıs olsunda gtsn napalımm..

tam 1 ay oldu tatlım,ozaman burda yazışmıştık ama sen yoktun giremiyordur,ondan haberin yok sanırım.
valla adetim dün gelmeye başladı ama çok az bişey geldi ve kaldı öyle.(hatta yoksa hamilemiyim ki acaba diyorum,bazılarının oluyomuş ya öyle nişan deniyormuş hani) bilmiyorum devam edecekmi,ama bayramdan beri felaket ağrım vardı dün de öyleydi adetim gelince geçti.şöyle oluyo ara ara geliyo ağrı sancı batar tarzında ama baya bi şiddetli fakat dediğim gibi sürekli değil.o yüzden dayanılıyo.bide taktıranlar ilk 3 ay oluyo bünye alışana kada diyorlar.
sabretcem napiim yaa,tabii hamile değilsem:)

İyi bak düzeliyormuş ne güzel darısı bizim başımıza

düzeldi cnm çok şükür günde 3 kez yapana kadar devam edin demişti şükür dün sabahtan beri 3 ü buldu şimdi 1 gün ara verip yine başlıcz solüsyona.tamamen düzelir inş.
sizinde düzelir umarım,gösterin bakalım tekrar druna ne dick.

Bilgicim Ceydacım günaydın sizlere de hayırlı haftalar,hayırlı günler...
nasılsınız bakalım,Bilgicim upuzun bir tatilin ardından bu gün iş başı yapmak zor gelmiştir sana dimi.
Ceydacım Talha nasıl oldu?

Nezoşum gelir gelmez yaz emi valla merak içindeyim
.

of yaaa okadar yazdm sıstem bakım dıo kafayı yedı bu kk haa..
neyse baştan alayımmm:)))
bılgıcım sağol ıyıyım şukur paşamda ıyı.çığlık atmayı öğrenmış beyefendı habıre bağııyo sureklı cığlık cığlığa hoşuna gdıo heralde
gecen gun sağtarafına döndu uğrasıyo donmek ıçın popomuzu kaldıramıyoruz malum kocaman:)))hafıf dokanınca kapanıyo.yarın özelde randevumuz var bakalm
ben testı yapalı çok oldu canım negatıf sonuç sevındırık oldumm:))
kocışlede barıştım ee malum bayram vardı kus kalamadımm yazıkk gece yarısına kadar mavi gül aramış bana ben pek severımde:))))
sen nasılsn nasıl gectı bayramın

hah seldada geldı nasılsın bakalım nasıl gectı tatılınz kocışımde ıse gttı sıkıldım bnde
talha ıyı canım sukur bu seferde oksuruyo grıp olmaz ınşallah..

şükür iyiyiz cnm biz,bi yaramazlık yok Allaha şükür.
inş.grip olmaz Talhacık salgın varmış herkes hastaydı bayramda.
bayramımız çok güzel geçti canım yaa,sizin nasıldı?
evet kocalar işe başladı hayli zor olck bize ya bide benimki sabah 6 da gitti gece 12 de gelck koskoca bir gün,mesai varmış da ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…