bu arada cesaret edip spirali taktıran bir tek ben varım herhalde kızlar arasında:)
taktırdıktan sonra adetim ilk defa gelcek,çok getirtiyormş adeti ilk zamanlar bide ağrı çok oluyormş 3 ay kadar ağrım başladı benim.bayramın 1.gününden beri durup durup ağrıyo ama çok ağrım oluyo,belimde kasıklarımda,özel bölgemde
bakalım adet gelse de görsek nasıl olacağını.
selam kızlar nasılsınız...
ben hala doğurmadım
koca göbüşümle yuvarlanıp gidiyorum...
seldacım seni tanımak çook güzeldi.. ben çok memnun oldum.. :)
yelda ve ceyda çooooooook geçmiş olsun kızlar.. allah acil şifalar versin bebişlerinize.
pelin ve gulsen kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah... kızlarınızı kocaman öpüyorumm
sağol canım kaka sorunumuz hala devam ediyor Selda'cım doktor sokol diye bir şurup verdi eriyorum ama tık yok salı günü götürcem doktoruna bakalım
Nezahat sen doğurup direk okula mı yazdırıcan ki? bu çocuk okul çağını bekliyor olabilir doğmak için ne dersin
ben iyiyim bebişin de kabızlık dışında problemi yok canım kabızlık çok fena ya
doğur artık hadiiii
ilahi gülsencimm akşam akşam güldürdün beni yahuu :):):):)
benım paşa yerını çok sevdi sanırım... artık bende doğsun istiyorumm
bizimki de devam ediyor canım ya ne yapsak ki
valla ne bileyim bir bebek bu kadar neden bekler ki başka benimkinin kırkı çıkmak üzereydi senin haftanda
iyi haberlerle gel yarın canım
anladım cnm,düzelir inş.en kısa sürede.
bizim düzeliyo gibi yavaş yavaş,haftada 3 kez kaka yapması gerekiyormuş bir bebeğin.şükür bizimki 3 ü buluyo artık.8 gün yapmadığı olmuştu,neler yapmıştık fayda etmiyordu hiçbirşey.çok şükür bu günümüze yaa.
hadi bakalım güzel haberlerle gelhatunlar ben yarın sabahtan yokum.. hastaneye kontrole gidicem.. geldiğimde yazarım... bilgicim sen merak edersın emınım nerde bu diye.. :)
ınsallah hayırlı haberlerle gelirim.. zira yarın 40. haftada bitmiş olduyo
şimdiden öptum hepiniziii
selda ne zaman taktırdın sen spirali? adet olunca bana da haber ver ben spiralden sonra adet süresinin uzadığını ağrılı ve daha yoğun kanamalı geçtiğini duyuyorum hep zaten anemiğim iyice göçerim öyleyse
sana da geçmiş olsun tatlımmm umarım kolay atlatırsın
İyi bak düzeliyormuş ne güzel darısı bizim başımıza
kızlar ben sitenin bu halini hiç beğenmedim eskisi daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?