• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Izmir bornovada bebek bakıcısı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

serimel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
248
1
116
İzmir
Kızım yarın 1 yaşına basacak.annem bakıyordu ama babam kanser hastası bakamıyor artık. Bebek bakımı konusunda tecrübeli bakıcı arıyorum ilgilenler özelden mesaj atabilirler

Merhaba Bornova'da oturuyorum,33yaşındayım,evli ve çocuk sahibiyim,oldukça titiz ve ağırbaşlı kişiliğe sahibim.Çocuklarım okula başladığı için çocuk bakıcılığı yapmak istiyorum evimde de bakabilirim.İlanınızla ilgili birisini bulmadıysanız görüşmek isterim.Benim için evimde bakmak daha uygun olacaktır.Ev halimi görürseniz temizlik konusunda içiniz kesinlikle rahat eder.size mail adresimi yazabilirim bana burdan cvp yazarsanız iletişime geçebiliriz.İyi günler.***************

***bu mesaj iletişim bilgileri verildiği için editlenmiştir...***

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım merhaba,
Bebeğinizi niçin kreşe vermeyi düşünmüyorsunuz? Bence kreşler daha güvenli. Benim de 4 yaşında bir kızım var. Bende kreşe verdim. Size önerim, bornova TEİAŞ nin kreşini bir araştırın. İsterseniz bana özelden mail. atab,ilrsiniz. Orası bebekleride alıyor. Bence bir düşünün derim.

ilanınız için rahatsız etmiştim. eğer hala geçirli ise ilgileniyorum. 31 yaşında memur eşi bir bayanım. izmir karşıyaka demirköprüde oturuyorum. daha önce 2 yıl süreyle 2 çocuk baktım. tayinimiz çıktığı için ayrılmak durumunda kaldık. şu anda yine uygun bir aile bulduğumda evimde çocuk bakmaya devam etmek istiyorum. evimizde sigara kullanan yoktur. çocuğunuzun yeterli ilgiyi aldığından ve sağlıklı beslendiğinden emin olabilirsiniz. ilgileniyorsanız mesajınızı bekliyorum.

Kızım yarın 1 yaşına basacak.annem bakıyordu ama babam kanser hastası bakamıyor artık. Bebek bakımı konusunda tecrübeli bakıcı arıyorum ilgilenler özelden mesaj atabilirler

merhaba hala daha bakıcı arıyormusunuz.Ben evliyim evim forum bornovaya çok yakın,otobanın yakını olduğu için ulaşım problemi hiç yok.Yalnız kendi evimde bakıcam ve nasıl biliyormusunuz,çocuğunuz eşliğinde 5 arkadaş daha edinicez enfazla birtanede 6 tane miniğimizin temizlik yemek ve ihtiyaçlarını karşılayan bir abla bulucam ben benim gözetimim altında evimde kreş eğitimi eşliğinde oyunlar oynıcaz,şiirler öğrenicez,etkinlikler yapıcaz.fiat 450 tl kırtasiye masrafları herşey dahil.Tanışmak ümidiyle hoşçakalın**************** buda mail adresim birgün ihtiyaç olursa ben buradayım

***bu mesaj iletişim bilgileri verildiği için editlenmiştir...***

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Annem 10senedir evde cocuk bakıyor. Şimdiye kadar 7-8bebek büyüttü. Su anda boşta. 48 yasında ve babamla ikisi yalnız yasıyorlar. Manavkuyu tarafındalar. Kesinlikle guven duyacagınızı bilin.
Cocuğunuza ilgili dilerseniz iletişime geçebiliriz.

Bornova süvari caddesinde oturuyoruz 8 aylık kızımıza bakıcı abla/teyze arıyoruz. Sabah 7.30 aksam 17:00 arası. Eşim ve ben doktoruz.Acill

Back