İzmir/ Bornova ev işlerine yardımcı

lily_x

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
6
0
286
İzmir
Merhaba İzmir/Bornova/Evka3 te oturuyorum. Ev işlerine yardım edebilecek güzel yemek yapabilen bir yardımcıya ihtiyacımız var. Haftada 2 veya 3 tam gün olabilir.

merhaba arkadaşım
bende bornovada oturuyorum ve bende temizlik için yardımcı arıyorum sen bulabildinmi?

merhaba arkadaşım
bende bornovada oturuyorum ve bende temizlik için yardımcı arıyorum sen bulabildinmi?

Birkaç kişiyle görüştüm ama uymadı. Senin durumun ne? 15 güne bir mi istiyorsun o şekilde bulmak daha kolay galiba. Denk gelirse yönlendireyim sana.

Birkaç kişiyle görüştüm ama uymadı. Senin durumun ne? 15 güne bir mi istiyorsun o şekilde bulmak daha kolay galiba. Denk gelirse yönlendireyim sana.

yooo bulamadım hala bende kendim üstlendim o işi
ya ben 15 günde bir falan alayım diyorum.izmir bu konuda da çok pahalı ya benim arkadaşım her hafta alıyor ütüsüne kadar yaptırıyor haftalık 50 tl veriyor.burda bi kadına sordum sadece yer silme toz almayada 90 tl dedi neyse yönlendir emin olduğun kişilerse eğer bi görüşelim sana zahmet

Güzel yemek yapan tanıdığım var.ve ev işleri içinde ulaşırsanız sevinirim.

merhaba istediginiz gibi birini bulamadınızsa görüşmek isterim

Merhaba İzmir'de günlük temizliğe gidiyorum işim iyidir memnun kalacağınızdan eminim ilgilenenler bana ulasabilir

Merhaba İzmir/Bornova/Evka3 te oturuyorum. Ev işlerine yardım edebilecek güzel yemek yapabilen bir yardımcıya ihtiyacımız var. Haftada 2 veya 3 tam gün olabilir.
Merhaba,
iyi birini bulabildiniz mi? Ben de bir yardımcı arıyorum. Memnunsanız yönlendirirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…