Yaptık bişeyler joucum yaBombanı yesunleerr allahımmm
Ellerine sağlık oriimmm
Sosyaliiim yazıların benı hep cok mutlu ediyorOhaaaaaaamuhteşem olmuş kuzucuuumm naptin sen yaaa iki bebeyle bu kadar hamaratlik nedir yine döktürmüşsün merviskom, bayılıyorum bombayaaaa şaa haaaaa neeeeeee gözüküyor sunum yıkılıyor ellerine sağlık canım merviskom başarılar
Sagol margicimm mini nutella benımde favorım kriz çözmelikMini Nutella kalp ben. Çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık ve ayrıca yazıklağr olsun.
Dimi dimiiHe ayrıca Lügat 365 kupası da kalp ben.
Cenna kuşumm sagol çiçeğimmEllerine sağlık güzel anneHarika olmus,yarismada bol şanslar
Teşekkürler cemolum bebeler uyurken hallettim şipşakOfff tam bomba olmuş ama yaaa şuan nasıl da güzel giderdi
İki bebeyle bunu yaptın ya tebrik ederim canım eline sağlık bol şanslar
Canım benimmm teşekkür ederimm öpüyorum seniTam bomba.Başarılar orianamm
Dene mutlakaEline emeğine sağlık canım ,muhteşem görünüyorve bayılarak yediğim bi tatlı hemen bende yapıcam
Yarışmada bol şans canım
Amanitam teşekkür ederim kuşummEllerine sağlık canm başarılar dilerim yine harikasın
O akış varya o akışBombaaaa olmuşellerinize sağlık.o çikolatanın akışını hayal etmeyen yoktur herhalde.hamuru çatlamadan patlamadan çok güzel olmus valla emeğinize sağlık
Teşekkür ederim pearlciimmYine harika bir tarif ,harika bir sunumellerine sağlık taze anne oriş, başarılar dilerim
Teşekkür ederim çiçeğimTam bomba olmuş şuan cayın yanında olmasını isterdimEllerine sağlık emeğine sağlık yarışma da bol şanslar canım
Perişiiim teşekkürler kuzumOrişiiiim şahane olmuş çikolataya doyuran cinsten
Sunum da efsane küçük çikolata nekadar dadluuuuBaşarılar dilerim
Of of bayılırım çikolatayaHerkese merhaba kk hanımlarıbugün herkesin bayıldığı bir tarifle geldim sizler için İzmir Bombası yaptım. Tarif tam ölçü ve mükemmel oluyor başta yapabilir miyim açabilirmiyim korkum vardı ama gayet rahat bir tarif denemek isteyenlere öneririm. Tarife geçelim
Malzemeler
Eki Görüntüle 3070562
Hamuru için;
- yarım sb ılık su
- yarım sb dan az sıvı yağ
- 1 yk şeker
- 1 paket vanilya
- 1,5 sb un( 1-2 kalık fazla ilave edilecek)
İçi için;
- sütlü çikolata ben nutella kullandım.
Hazırlanış
Hamur için sıvıyağ, şeker, su, vanilya, un ele yapışmayan kıvama gelene kadar yoğurulacak.
Eki Görüntüle 3070564
Eki Görüntüle 3070565
Hamur hazırlandıktan sonra üzerini örtüp 20 dk dinlendireceğiz. Hamurumuza şekil vermeden önce fırınımızı en yüksek sıcaklığa getirip hazırlayacağız.
Daha sonra hamur hazır olunca bezeler halimde koparıp hazırlıyoruz. Merdane yardımıyla incecik olacak şekilde açıyoruz. İçerisine 1 tatlı kaşığı nutella koyup hamuru kapatıyoruz. Kapattıktan sonra altta kalan fazlalık hamuru koparıyoruz. O kısım altta kalacak şekilde fırın tepsimize yerleştiriyoruz. Tepsimizi fırına koyarken sıcaklığı 220 dereceye düşürüyoruz. 5-6 dk pişiriyoruz daha fazla pişirirsek içerideki çikolatası katı hal alır. O yüzden ideal süre 5-6 dkdır.
Eki Görüntüle 3070568
Eki Görüntüle 3070569
Eki Görüntüle 3070570
Eki Görüntüle 3070571
Eki Görüntüle 3070572
Eki Görüntüle 3070573
Eki Görüntüle 3070574
Bu kadaar, Afiyet olsun🍽🍽
.
.
Eki Görüntüle 3070575
Eki Görüntüle 3070576