mehtapkus Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2009 145 0 96 46 İzmir 16 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapkus #1 merhaba kızlar benim 2005 temmuz doğumlu bir kızım var kızımı gönderebileceğim hem güvenilir hem fiyatı uygun bir kreş anaokulu arıyorum tecrübeli anneler yardımcı olurmusunuz önerilerinizi bekliyorum
merhaba kızlar benim 2005 temmuz doğumlu bir kızım var kızımı gönderebileceğim hem güvenilir hem fiyatı uygun bir kreş anaokulu arıyorum tecrübeli anneler yardımcı olurmusunuz önerilerinizi bekliyorum
kiraz85 Guru Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2009 171 9 318 39 İzmir 8 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapkus #2 Merhabalarr..Bende anaokulu öğretmeniyim..Çalıştığım okulu size tüm samimiyetimle tavsiye edebilirim.Yalnız küçük yalıda..hem fiyat hem güvenilirlik hem hijyen acısından okulumu takdir edebilirim.ılgilenirseniz özelden msj atmanızı rica ediyorum sevgilerr
Merhabalarr..Bende anaokulu öğretmeniyim..Çalıştığım okulu size tüm samimiyetimle tavsiye edebilirim.Yalnız küçük yalıda..hem fiyat hem güvenilirlik hem hijyen acısından okulumu takdir edebilirim.ılgilenirseniz özelden msj atmanızı rica ediyorum sevgilerr