• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir annelerine cagri

pullubiber

‍‍‍konuşkan üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
2.390
3.486
83
38
Merhaba aralik 2016 da kizimi kucagima aldim artik 4 aylik.diyorumki 0-2 yas bebegi olan anneler toplaşsak gorussek hem birbirimizden akil alacagimiz binlerce konumuz olur hem bebekler bir araya geldikce gelisimlerine faydasi olur...nedersiniz ayda 1 yada 2 haftada 1 bulussak toplassak benim oturdugum site havuzlu mesela yazin bol bol bize beklerim...ilgisini ceken anneleri bekliyorum❤❤

inanamiyorum bu ne tembellik kimse sosyallesmwk istemiyor 200 kisi okumus 1 kiside kalk kiz caya gel yazmamis

Günaydıın :) izmirde değilim ama okuyup boş geçmeyim dedim :) allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin minik prensese:KK68: 8,5 aylık bi oğlum var benimde :)
Çok çok öpüyorum ikinizide

Günaydıın :) izmirde değilim ama okuyup boş geçmeyim dedim :) allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin minik prensese:KK68: 8,5 aylık bi oğlum var benimde :)
Çok çok öpüyorum ikinizide
amin cumlemizinkini canim opuyorum kocaman❤

hadi ama ya amma tembellik yaptiniz fenami olur cocuklarimizin izmirin farkli yerlerinde beraber buyudukleri arkadaslari olur.onumuz yaz cocuklari baglar sirtimiza cesmeye focaya kacariz gunu birlik...azicik sosyallesin❤

Canim ben cok isterdim ama kimse yazmamis:( 11 haftalik hamileyim daha gerci:) guzel dusunmussun ama malesef sicak bakan olmamis herhalde

Canim ben cok isterdim ama kimse yazmamis:KK43: 11 haftalik hamileyim daha gerci:) guzel dusunmussun ama malesef sicak bakan olmamis herhalde
Evet olmadi malesef zaman kotu sanirim insanlar korkuyor ama joiemovi dans grubuna katildim bebegimle dans ediyorum hemde ayni donem anneleriyle tanistim guzel oldu.dogumdan sonra bakabillirsin.instagramdan buldum herkes icin dans yazarsan cikiyor birde wom oyun grubu izmir cocuk etkinlikleri ....pek cok hesap var yani gayet sosyaliz kizimla artik

Evet olmadi malesef zaman kotu sanirim insanlar korkuyor ama joiemovi dans grubuna katildim bebegimle dans ediyorum hemde ayni donem anneleriyle tanistim guzel oldu.dogumdan sonra bakabillirsin.instagramdan buldum herkes icin dans yazarsan cikiyor birde wom oyun grubu izmir cocuk etkinlikleri ....pek cok hesap var yani gayet sosyaliz kizimla artik
Oncelikle Allah anali babali buyutsun canim:KK36: bende hep oyle bi arayis icersindeyim bi bakayim dedim seni ve bi arkadasi daha gordum. Izmirli olunca daha sicak bir ortam bekliyorsun ama zaman kotu dedigin gibi. Insanlar ondan korkuyor. Dedigin sayfalara bakicam cok tesekkur ederim. Insallah ilerde bizde sizin gibi sosyallesebiliriz:)

Back