• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZMİR Ali Oğuz Demir KBB

nilaylaylay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
16
4
1
26
Daha önce Ali beye ameliyat olan varmı ? Süreç nasıldı ? Şuan ki nefes alışınızdan memnunmusunuz ? Yorumları ve yaptığı işlemler çok güzel , kendiside kafamdaki soru işaretlerini giderdi diyebilirim , deneyimi olan lütfen paylaşsın

Daha önce Ali beye ameliyat olan varmı ? Süreç nasıldı ? Şuan ki nefes alışınızdan memnunmusunuz ? Yorumları ve yaptığı işlemler çok güzel , kendiside kafamdaki soru işaretlerini giderdi diyebilirim , deneyimi olan lütfen paylaşsın
Bunu bilmem ama ben Behçet şahin kardeşim Koray balcı oldu ikiside güzel ama bana sorarsan Koray balcı bı tık daha önde benim için

Ben de bu konuda başlık açmıştım ama henüz bir yorum alamadım😔 ali oğuz bey benim de aklımdaki iki isimden biri. Diğeri de gürkan aladağ. Ama karar veremiyorum bir türlü malesef

Ben de bu konuda başlık açmıştım ama henüz bir yorum alamadım😔 ali oğuz bey benim de aklımdaki iki isimden biri. Diğeri de gürkan aladağ. Ama karar veremiyorum bir türlü malesef
Merhabalar ben suanda izmirdeyim , dün Ali beyle ön görüşmem vardı , yarında ameliyatım var , kafamdaki bütün soru işaretlerini açık bir şekilde dile getirdi , süreci paylaşacağım

Merhabalar ben suanda izmirdeyim , dün Ali beyle ön görüşmem vardı , yarında ameliyatım var , kafamdaki bütün soru işaretlerini açık bir şekilde dile getirdi , süreci paylaşacağım
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. benimde aklımdaki kişi Ali bey ve ercan pınar ama ben ameliyat olmaktan aşırı korkuyorum ali beyin yaptığı burunları daha çok beğeniyorum fakat süreç değil de dediğim gibi ameliyat korkum var çok heyecanlıyım kalpten giderim diye endişemm:( Siz ilk ne zaman görüştünüz ve kaç ay önce gün verdi ali bey acaba

Merhabalar ben ayın 21 inde ameliyat oldum , saat 11.00 de girdim ve 14.45 de çıktım , aynı gün 18.30 da taburcu edildim ve evime geldim , bugün ameliyat sonrası 3. Günüm ve gayet iyiyim , ilk 2 gün göz çevrem , yanaklarım , alnım çok şişti , bol bol buz press yapmaya devam ediyorum ve morluk kremi kullanıyorum , buzun gerçekten çok faydası var , şuandaki halimi fotoğraf olarak ekliyorum , ayın 28 inde slikonlarım çıkacak sonunda , agrım sızım yok çok şükür sadece ağızdan nefes almak biraz zorluyor dudaklarımı kurutuyor bol bol nemlendirici sürüyorum , iyileşme sürecimi paylaşmaya devam edeceğim , aklınıza takılan bişi olursa seve seve yardımcı olurum , ali hoca çok ilgili ve alakalı bir doktor gerçekten aklıma takılan tüm soruları ben ona sormadan tek tek yanıtladı sağolsun daha sonra bir simülasyon çalışması yaptı burnum için oda içime sindi , bakalım bekleyip göreceğiz , tam yorum yapabilmem için 6 ay burnumun oturmasını beklemem gerektiğini biliyorum , o yüzden şimdilik şiş halime biraz alışmam lazım 🙃

Merhabalar ben ayın 21 inde ameliyat oldum , saat 11.00 de girdim ve 14.45 de çıktım , aynı gün 18.30 da taburcu edildim ve evime geldim , bugün ameliyat sonrası 3. Günüm ve gayet iyiyim , ilk 2 gün göz çevrem , yanaklarım , alnım çok şişti , bol bol buz press yapmaya devam ediyorum ve morluk kremi kullanıyorum , buzun gerçekten çok faydası var , şuandaki halimi fotoğraf olarak ekliyorum , ayın 28 inde slikonlarım çıkacak sonunda , agrım sızım yok çok şükür sadece ağızdan nefes almak biraz zorluyor dudaklarımı kurutuyor bol bol nemlendirici sürüyorum , iyileşme sürecimi paylaşmaya devam edeceğim , aklınıza takılan bişi olursa seve seve yardımcı olurum , ali hoca çok ilgili ve alakalı bir doktor gerçekten aklıma takılan tüm soruları ben ona sormadan tek tek yanıtladı sağolsun daha sonra bir simülasyon çalışması yaptı burnum için oda içime sindi , bakalım bekleyip göreceğiz , tam yorum yapabilmem için 6 ay burnumun oturmasını beklemem gerektiğini biliyorum , o yüzden şimdilik şiş halime biraz alışmam lazım 🙃

Eklentiler

• IMG_9186.jpeg
    IMG_9186.jpeg
    142,5 KB · Görüntüleme: 38
İlk ameliyatım Muğla sıtkı kocmanda oldu(Harun üçüncü) (septoplasti) estetik bir ameliyat değildi içerideki konka ve kıkırdaklar alınmıstı nefes problemimden dolayı fakat ameliyat bir işe yaramadı hiç memnun değildim , bu 2. Ve ilk estetik ameliyatım

bugün 6. Günüm , yarın burun içi silikonlarım alınıyor, bugün çok çok daha iyiyim ,burnumdan silikonlara rağmen biraz nefes alabiliyorum , yüzümdeki şişliklerimin%70 i geçti , ilk 3 gün gerçekten zorluydu ama gün geçtikçe hafifledim , 6. Gün fotomu ekliyorum

Eklentiler

• IMG_9232.jpeg
    IMG_9232.jpeg
    140 KB · Görüntüleme: 31
Herkese merhabalar bugün 7. Günüm ve silikonlarım çıktı , o ilk nefesi size anlatamam , dünya varmış dedim , şekli o kadar içime sindiki şimdiden , suanda halen sis ve ödemlerim var zor kısmı atlattım diyebilirim şimdi yavaş yavaş iyileşmesini bekleyeceğim, ali hocada süreçte nelere dikkat etmem gerektiğini anlattı sağolsun ilgisi ve alakası çok güzeldi

Eklentiler

• IMG_9247.jpeg
    IMG_9247.jpeg
    157,4 KB · Görüntüleme: 30
Back