Merhabalar ben ayın 21 inde ameliyat oldum , saat 11.00 de girdim ve 14.45 de çıktım , aynı gün 18.30 da taburcu edildim ve evime geldim , bugün ameliyat sonrası 3. Günüm ve gayet iyiyim , ilk 2 gün göz çevrem , yanaklarım , alnım çok şişti , bol bol buz press yapmaya devam ediyorum ve morluk kremi kullanıyorum , buzun gerçekten çok faydası var , şuandaki halimi fotoğraf olarak ekliyorum , ayın 28 inde slikonlarım çıkacak sonunda , agrım sızım yok çok şükür sadece ağızdan nefes almak biraz zorluyor dudaklarımı kurutuyor bol bol nemlendirici sürüyorum , iyileşme sürecimi paylaşmaya devam edeceğim , aklınıza takılan bişi olursa seve seve yardımcı olurum , ali hoca çok ilgili ve alakalı bir doktor gerçekten aklıma takılan tüm soruları ben ona sormadan tek tek yanıtladı sağolsun daha sonra bir simülasyon çalışması yaptı burnum için oda içime sindi , bakalım bekleyip göreceğiz , tam yorum yapabilmem için 6 ay burnumun oturmasını beklemem gerektiğini biliyorum , o yüzden şimdilik şiş halime biraz alışmam lazım