İzmir Adliyesi yakınında patlama

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.485
Teyit edilmeyen bilgilere göre, patlamanın ardından çatışma çıktı, iki terörist öldürüldü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi

İzmir Adliyesi girişindeki polis noktası yakınında patlama meydana geldi. Patlamanın, hakim ve savcıların kullandığı ve ağır ceza mahkemelerine de gidilen C girişindeki polis noktasına yönelik bir bombalı araç saldırısı olduğu tahmin ediliyor.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Adliye yakınındaki bir aracın yandığı görülürken, patlamanın ardından çatışma çıktığı bildirildi.Öte yandan iki ayrı patlama sesi duyulduğu öğrenildi.

YARALILAR VAR

Patlamada aralarında polislerin de olduğu yaralıların olduğu öğrenildi.

İKİ TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ, 1 TERÖRİST ARANIYOR

Resmi kaynaklardan teyit edilmeyen bilgilere göre, patlamanın ardından iki teröristin öldürüldüğü belirtiliyor. Öte yandan bir teröristin de arandığı öğrenildi.

TERÖRİST SİLAHINI GİTAR ÇANTASINDA GETİRMİŞ!

Saldırıyı gerçekleştiren teröristin silahını gitar çantasıyla getirdiği belirtiliyor.

Haberturk

Genel sekreter zaten açıklama yapmış hedef gösterildi diye.
Umarım ölen olmamıştır

Kim göstermişti ben kaçırdım orayı da hayal meyal hatırlıyorum izmirde niye patlama olmuyor diye denildiğini
Kim demişti?
Kadının birisi çıkıp İzmir'de neden patlama olmuyor diye tweet atmıştı. Sonra bu tüm sosyal medyada yayıldı, bir sürü tepki gösterildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…