İzmir 9 Eylül eğitim ve araştırma hastanesi tüp Bebek tedavisi gören var mı ?

brcn95

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
637
470
29
Mrb kizlar 9 Eylül eğitim ve araştırma hastanesinden randevu alabildik nihayet kadın doğuma ilk defa gidicem bu hastaneye daha eğitim ve araştırma hastanesi olduğu için iyidir diye düşünüyorum bilgisi olan varmı acaba???

Tüp bebek değil ama ilk aşılamamda gebe kaldım. Şimdilik gayet memnunum. Kadın doğum polikliniği tabii çok yoğun. Tüp bebek merkezi ayrı bir birim. Yoğun ama düzenli ve çok temiz. Hemşireleri de çok sevdim ben. 8. haftamdayım artık. Özel hastaneye gitmek istemiyorum. Zaman ne gösterir bilmem ama. Beni tek düşündüren doğumun orada nasıl olacağı. İzmir'deki birçok hastane ile ilgili internette çok bilgi var ama dokuz eylül hastaları çok paylaşım yapmamış. Tabii her devlet hastanesi gibi kalabalık. Ben şu an çalışmadığım için sorun olmuyor ama çalışan birinin takibinin devlette yapılması randevu işi yüzünden sıkıntılı olur. Siz de bunu göz önünde bulundurun. Eğer henüz gitmediyse eşiniz de mutlaka ürolojiye gitsin.
Bir de olur da tedaviye başlarsanız ilaçlarınızı bulacağınız eczaneyi oradaki hemşireye sorun yönlendirsin. Yeni Umut olabilir adı. Hormon ilaçları her yerde bulunamayabiliyor. Ben hastanenin karşısındaki Element eczanesinden temin ettim. Sahibi pasif agresif biraz sinir etti beni. Hakkınızda hayırlısı olsun.