merhaba kızlar. bu sene tercih yapıcam dokuz eylülü düşünüyorum. bana bilgi verebilir misiniz. izmir nasıl bir yer
havası nasıl, insanları nasıl, okul nasıl?yurtları nasıl?sonra pahalı bi şehir midir? rahat mıdır?
evlendiğim için ankaraya gittim ama eşim ve ailesi izmiri tanıyınca benden önce buraya taşınmak istediler.
büyük şehirler arasında daha ekonomik ama tabi diğer kentlerle kıyaslayamıyorum.
dokuz eylülün fakülteleri farklı ilçelerde her bulunduğu ilçe ise kendi içinde daha da güzel.
hangi fakülteyi düşünüyorsan daha detaylı bilgide verebilirim
evlendiğim için ankaraya gittim ama eşim ve ailesi izmiri tanıyınca benden önce buraya taşınmak istediler.
büyük şehirler arasında daha ekonomik ama tabi diğer kentlerle kıyaslayamıyorum.
dokuz eylülün fakülteleri farklı ilçelerde her bulunduğu ilçe ise kendi içinde daha da güzel.
hangi fakülteyi düşünüyorsan daha detaylı bilgide verebilirim
cevapladıgınız için çok teşekkür ederim :) iktisadi bilimler fakültesini istiyorum ayrıca istanbulda yaşıyorum sanırım sıkıntı yaşamam hatta izmirin istanbuldan daha gelişmiş oldugunu düşünmeye başladım artık
İzmir en yaşanası sehırdır. ucuz yerlerıde var pahalı yerlerıde.bazı smetlerde kıralar cok uçukken bazı yerlerde gayet makul.yaşam tarzınınıza ekonomınıze baglı.gezılcek yerı çok.en kotu paranmı yok çık sahıle dolaş o bıle yeter
bende izmirin küçük bir ilçesinde yaşıyorum. arkadaşın dediği gibi çok pahalı yerleri de var uygun yerleri de var hatta bende dokuz eylülde okul öncesi yazacağım bu yıl :))
Canım İzmir güzel fakat dokuz Eylül üniversitesinin tıp fakültesi dışındaki diğer fakülteleri Buca diye bir ilçede ve burası pek güzel bir yer değil. Bende dokuz Eylül de okuyorum ve ilk geldiğimde şok olmuştum. Ev ve yurtlara gelince ibf fakültesine yakın 2 tane Kyk yurdu var bunlardan birinde kalabilirsiniz özel yurtlar 500 ten başlıyor evlerde aynı şekilde 450-500 den başlıyor.
İzmir çok güzel fakat istediğin bölüm Tıp ve Güzel Sanatlar değilse şayet Buca'da okuyacaksın demektir.Buca'da nasıl diyeyim İzmir'in ruhunu yansıtmayan bir ilçe.Yani Bucaya gelipte İzmir bumuymuş diyebilirsin.Fakat acele etme derim.Çünkü bende ilk isyan etme devrelerindeydim fakat kordona indin mi iş bitiyor ve Konak Buca'ya çok uzakta değil bir otobüsle gidip gelebiliyorsun.Buca'da hiç mi vakit geçirilmez elbette geçirilicek yerlerde mevcut.Hasan Ağa parkı var çok güzel ve kocaman bir park genelde Dokuz Eylüllü öğrenciler burada vakit geçirir.Onun haricinde Şirinyer var burada hem alışveriş açısından hem kafeler açısından bol seçenekli bir yer.Yani diyeceğim şu ki ucunda İzmir varsa elbette güzel